- 4 Ekim 2017
- 439
- 135
- 35
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #98.961
8. Haftadan bu yana proluton ve 4. Hafta progestan fitil aliyordum onu igneye cevirdik gunluk ignesi oluyorum iki aydir. Adalat ve magnezyum kasilma olmasin diye, kan sulandirci bide canim. Kizlar cok fena oluyor ama bayiliyorm ben oyle cok bilmislerePruloton vuruluyorsundur sanırım musyene kaçıncı haftada olacak bide moralini düzelt bak benim kızım buyumuste bana diyor yus anne yani susmaliymisim hahahah TV ye bakiyor ayak ayak üstüne atmış sanki genç kız türk kahvesine bayiliyor minnak az kaldı güzel gunker seni ve kızını bekliyor bunlari düşün onunla gecirecegin vakitleri düşün hepsi geçecek canım hepsi
İyi maşallah hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum evet kızlar çok cilveli cokkkk8. Haftadan bu yana proluton ve 4. Hafta progestan fitil aliyordum onu igneye cevirdik gunluk ignesi oluyorum iki aydir. Adalat ve magnezyum kasilma olmasin diye, kan sulandirci bide canim. Kizlar cok fena oluyor ama bayiliyorm ben oyle cok bilmislere
Cok tesekkur ederimİyi maşallah hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum evet kızlar çok cilveli cokkkkistediğin şeyleri sorabilirsin her zama gördüğüm zaman cevaplarım canim
Canim benim 29.haftaya kdr hep 4 cm di serviks uzunlugum biranda 1.2 ye dustu dikisde atilamadi haftam buyuk oldugu icin progesteron igne ve gunde iki fitile basladik 31 e kadar gittik sonra birden suyum geldi hemen hastaneye ytrdi doktorum 1 cm acilmam olmus ama nst de sancim cikmadi bebegin suyu yetrli dedi kalp atislarida iyydi antibiyotik baslndi bebek enfeksiyon kpmasin dyeMerhaba,
Yok serklaj yapılmadı 12. Haftada vajinal ultrasonda 34 mm ölçülmüştü perinatolog bişey dememişti. Sonra 21. Haftada detaylı kontrolde vajinal bakmadılar üstten 40mm ölçüldü. Daha sonra 25. Haftada 25mm ölçülünce önlem amaçlı ilaçları verdiler. Haftaya salı kontrolüm var stres oldum kısalma olmuş mudur acaba diye. Bilginiz var mı doğuma kadar 25 mm kalıyor mu yoksa her hafta kısalıyor mu?
Çok geçmiş olsunCanim benim 29.haftaya kdr hep 4 cm di serviks uzunlugum biranda 1.2 ye dustu dikisde atilamadi haftam buyuk oldugu icin progesteron igne ve gunde iki fitile basladik 31 e kadar gittik sonra birden suyum geldi hemen hastaneye ytrdi doktorum 1 cm acilmam olmus ama nst de sancim cikmadi bebegin suyu yetrli dedi kalp atislarida iyydi antibiyotik baslndi bebek enfeksiyon kpmasin dye
Amin canim sagol ... surekli yatmiyorum ama genlde yatyorum canimÇok geçmiş olsunPeki şimdi yatıyor musunuz? Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Cnm bayada ilerlemiş sin çok şükür inş 5 hafta daha dayanın inşAmin canim sagol ... surekli yatmiyorum ama genlde yatyorum canim
Hamileyken abdominal mi yapacakmış cnm drunKızlar benimde kaybım var doktor rahim yetmezliği diyor histereskopi sonrası oluyormuş şimdi bem tekrar hamileyim karından girip atıcagını söyledi daha sağlam oluyormuş ama gideceğim başka doktor yok kafam karışık
Bende öyle yapıyorum arada da hafif yürüyorum ki kan dolaşımı artsın. Peki ilaç kullanıyor musunuz ve kasılmalarınız oldu mu hiç.Amin canim sagol ... surekli yatmiyorum ama genlde yatyorum canim
Cnm okudumda ne zorluklarla kavuşmuşsun Allahım bunuda sağlıkla almayı nasip eylesin inşİlkinde 22 haftaya kadar herşey normaldi ama sonra acilma gördü ve hep yattım altımdan aldılar annemler 37 de doğum yaptım bu sefer de ayakslsrim tutmadı yatmaktan fizik tedaviye gittim bir yıl sonra yuruyebildim çünkü 15 hafta hiç kalkmadan felçli gibi yattım Allah başa vermesin ama bunda durum oyle değil çok şükür şu an dinleniyorum rahmimin durumu dahaiyiymis Allah'a emanet ne diyelim artık hayırlısı ile doguralim
Daha önce vajinal serklaj denendimi ki hemen abdominal dedi? Ayrica hamileyken iki kat riskli demisti doktor bana, bende yaotiricaktim iki kez basarisiz serklajm vardi bunda yine serklaj oldum. Serklaj denemediyseniz abdominal yaptirmayin derimKızlar benimde kaybım var doktor rahim yetmezliği diyor histereskopi sonrası oluyormuş şimdi bem tekrar hamileyim karından girip atıcagını söyledi daha sağlam oluyormuş ama gideceğim başka doktor yok kafam karışık
Cok sukur canim insallah dayanir o zamna kadarCnm bayada ilerlemiş sin çok şükür inş 5 hafta daha dayanın inş
Evet surekli yatmk iyi degil evin icinde yuruyus yap demsti doktorum canim .progesteron haftada bir igne yptryodum canim bu hafta kestik gunluk iki tane progestrn fitil ve kasilma icin magnezyum kullnyorum . Yalnci dogum sancilarim oluyor canimBende öyle yapıyorum arada da hafif yürüyorum ki kan dolaşımı artsın. Peki ilaç kullanıyor musunuz ve kasılmalarınız oldu mu hiç.
Sağolun cevap verdiğiniz içinEvet surekli yatmk iyi degil evin icinde yuruyus yap demsti doktorum canim .progesteron haftada bir igne yptryodum canim bu hafta kestik gunluk iki tane progestrn fitil ve kasilma icin magnezyum kullnyorum . Yalnci dogum sancilarim oluyor canim
Evt canım daha yeni başka bi hastasına yaptı 13 haftadaydıHamileyken abdominal mi yapacakmış cnm drun
Daha önce denedinmi cnm serklajEvt canım daha yeni başka bi hastasına yaptı 13 haftadaydı