Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Pruloton vuruluyorsundur sanırım musyene kaçıncı haftada olacak bide moralini düzelt bak benim kızım buyumuste bana diyor yus anne yani susmaliymisim hahahah TV ye bakiyor ayak ayak üstüne atmış sanki genç kız türk kahvesine bayiliyor minnak az kaldı güzel gunker seni ve kızını bekliyor bunlari düşün onunla gecirecegin vakitleri düşün hepsi geçecek canım hepsi

8. Haftadan bu yana proluton ve 4. Hafta progestan fitil aliyordum onu igneye cevirdik gunluk ignesi oluyorum iki aydir. Adalat ve magnezyum kasilma olmasin diye, kan sulandirci bide canim. Kizlar cok fena oluyor ama bayiliyorm ben oyle cok bilmislere

İyi maşallah hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum evet kızlar çok cilveli cokkkk istediğin şeyleri sorabilirsin her zama gördüğüm zaman cevaplarım canim

İyi maşallah hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum evet kızlar çok cilveli cokkkk istediğin şeyleri sorabilirsin her zama gördüğüm zaman cevaplarım canim
Cok tesekkur ederim muayeneyi soylemeyi unutmusm bizim kiz ne zaman korkutursa o zaman gidiyoruz genelde yarin saglk ocagna gdicem tetonoz ve kan degerleri icin bi maroton beni bekliyor

Canim benim 29.haftaya kdr hep 4 cm di serviks uzunlugum biranda 1.2 ye dustu dikisde atilamadi haftam buyuk oldugu icin progesteron igne ve gunde iki fitile basladik 31 e kadar gittik sonra birden suyum geldi hemen hastaneye ytrdi doktorum 1 cm acilmam olmus ama nst de sancim cikmadi bebegin suyu yetrli dedi kalp atislarida iyydi antibiyotik baslndi bebek enfeksiyon kpmasin dye

Çok geçmiş olsun Peki şimdi yatıyor musunuz? Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Kızlar benimde kaybım var doktor rahim yetmezliği diyor histereskopi sonrası oluyormuş şimdi bem tekrar hamileyim karından girip atıcagını söyledi daha sağlam oluyormuş ama gideceğim başka doktor yok kafam karışık

Hamileyken abdominal mi yapacakmış cnm drun

Cnm okudumda ne zorluklarla kavuşmuşsun Allahım bunuda sağlıkla almayı nasip eylesin inş

Daha önce vajinal serklaj denendimi ki hemen abdominal dedi? Ayrica hamileyken iki kat riskli demisti doktor bana, bende yaotiricaktim iki kez basarisiz serklajm vardi bunda yine serklaj oldum. Serklaj denemediyseniz abdominal yaptirmayin derim

Bende öyle yapıyorum arada da hafif yürüyorum ki kan dolaşımı artsın. Peki ilaç kullanıyor musunuz ve kasılmalarınız oldu mu hiç.
Evet surekli yatmk iyi degil evin icinde yuruyus yap demsti doktorum canim .progesteron haftada bir igne yptryodum canim bu hafta kestik gunluk iki tane progestrn fitil ve kasilma icin magnezyum kullnyorum . Yalnci dogum sancilarim oluyor canim

Evet surekli yatmk iyi degil evin icinde yuruyus yap demsti doktorum canim .progesteron haftada bir igne yptryodum canim bu hafta kestik gunluk iki tane progestrn fitil ve kasilma icin magnezyum kullnyorum . Yalnci dogum sancilarim oluyor canim
Sağolun cevap verdiğiniz için Benim sancım olmuyor şükür ama kasılmam oluyor günde en az 8-10 bende progestan fitil iki tane ve adalat corona bir tane kullanıyorum magnezyum ve calcium da kullanıyorum.

Arkadaşlar bugün ben de serklaj oldum. Çok şükür iyi geçti şimdilik bı sıkıntı yok. Hastanedeyim bu gece. Sırt üstü uzaniyor veya yatmaya calisiyorim ama insan her zaman aynı pozisyonda kalamiyor. Sağa veya sola dönsem sıkıntı olur mu veya bundan sonraki zamanlarda insan gece uyurken kendinde olmaz ya aniden sağa veya sola dönsem sıkıntı olur mu ki? Biraz saçma gelebilir kusura bakmayın. Ben de ona göre hareket edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…