Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Sizde serklaj var mı yoksa dikişsiz mı geciriyorsunuz gebeliğinizi?

Siz de serklaj var mı acaba Kusura bakmayın yeni olduğum için kim ne durumda bilgim yok geçmişe dönük konuşmaları da yavaş yavaş okuyorum. O yüzden soru soruyorum

Çok uzuldum basın sağolsun dilerim bir daha böyle bir aci yaşama sağlıkla alırsın kucagina bebeğini. Merakimi mazur gör dikişe ragmen neden kaybettin enfeksiyon falan mı oldu?
Hayir canim sancilarimi durduramadilar dikis aşagidan ve guzel atilmamisti, ve kasilmalarada ilac verilmedi enfeksiyonum ikincide vardi ama dogumu baslatcak yukseklikte degil yani, ucuncude hic yoktu mesela.

Hayir canim sancilarimi durduramadilar dikis aşagidan ve guzel atilmamisti, ve kasilmalarada ilac verilmedi enfeksiyonum ikincide vardi ama dogumu baslatcak yukseklikte degil yani, ucuncude hic yoktu mesela.
Çok üzüldüm gerçekten çok üzücü bu durumlar. Keşke hic bir kadın böyle bı acı yasamasa ama bu da bizim imtihanimiz herhalde. İnşallah sağ salim alırsınız kucağınıza sağlıkla büyütürsunuz. Hayirli sağlıklı bir evlat olsun inşaallah.

Çok tesekkur ederim. Amiin inşallah Allah dileyen isteyen tum kardeslerime versin. Beş yıl ugrastik istedik cok yorucu ve yipratici surecler neler yasadm neler gordum sukur bugunumze

Sizde serklaj var mı yoksa dikişsiz mı geciriyorsunuz gebeliğinizi?
Cnm benim bi kızım var onda sıkıntım yoktu ikinci kızım 23+4de doğdu
Dr bidaha ne kadar hamile kalsan okadar dikiş atlatacak dedi risk her zaman var dedi
Şöyleki açıklık hunileşme kısalma olsada dikiş tutacak onları ki birçoğumuz böyle
Ben 12. Haftada attırdım dikişi

Anladım sağlıkla doğsun bebisiniz bir daha böyle bir aci yaşamazsiniz inşaallah

S Sadye canim benim 3 gebelik kaybim var 24 18 14 haftalik yazdiklarini okudum ama inan progestan kesin cozum degil ben 3 cu gebeligimde yalniz progestanla tedavi uyqulandi hic bi faydasi olmadi 18 haftamda acilmam oldu dogurdum serklaj atdrmanda fayda var

Tamam çok teşekkür ederim cevapladigin için şimdi kaç haftaliksin. Ben karar verdim Allah'ın izniyle. Dikiş attiricam. Aynı seyleri yaşamayı göze alamam. Tabii kimse göze almaz dikiş de bazen kesin çözüm olmuyormus. Ama artık elimden geleni yapıp Allah'a birakicam. Rabbim kimseye yaşatmasın. Hele ki tekrarıni hiç yaşatmasın

Bu arada çok geçmiş olsun. İnşaallah bir daha yaşamazsınız böyle bir durumu. Saglikla ve zamanında doğar bebeğiniz insaallah

Ben 28 +1 oldun bu gun canim valla bende yaptrmaktan korkuyodum ama yaptrmamak daha kotu erken haftalarda atilan bir dikisse risk orani %1 canim simdi ben yatyorum wc haric kalkmiyorum Balkes15 arkadasimiz 22 haftayken rahim boyu sifirlandi sifir rahim.boyuyla MasAllah 30 lara kadar geldi doktorun bilgilu bir doktorsa kasilma onleyicilerle filan sona kadar getre bilir gebeligini

B banur-hayat canim nasilsin benim nedense bu testlere inanasim yokya cunki ben hep bebegin saglikli diye his etdim
Cnim nasil olim ki gunler aglayark gecio bazen hamile oldugmu bile dusunmuyorum karnimi bir kere bile elleyemedim hala ona alismamak icin.Valla hicbirine inanmiyodum ama amniyosentez yuzde yuz dogru diyolar bu gercek varkende artik kendimi kandirmak istemiyorum.dikis atilmadi ya agrilarm da oluyo ara ara valla beterin beteri varmis gercekten oyle yasiyorum.hepiniz ilerliyosunuz masallah insallah herkes saglikla alir kucagina bebegini kendinize inanin bebegi strese sokmayin

Amin insAllah canim hepimizin yavrusu saglikli sihatli vakitlice gelsin insAllah
Bu arada çok geçmiş olsun. İnşaallah bir daha yaşamazsınız böyle bir durumu. Saglikla ve zamanında doğar bebeğiniz insaallah

Canim sen bebegin hareketlerinj his edyomusun hareketleri nasil mesela zayifmi guclumu canim inan ben oyle hikayeler okudumki aminyosentez bile yaptranlar bebrklerini saglikli aldi kucaklarina aglama sakin canim bebisin sana ihtiyaci var

Canim sen bebegin hareketlerinj his edyomusun hareketleri nasil mesela zayifmi guclumu canim inan ben oyle hikayeler okudumki aminyosentez bile yaptranlar bebrklerini saglikli aldi kucaklarina aglama sakin canim bebisin sana ihtiyaci var
Hissediyorum tabi cok hareketli.hareketini kontrol ettiriyo doktor surekli Allah korusin olurse beni zehirler diye.zaten en acisi o icinde bise kipir kipir ama diyorum ya sevinemiyorum bile

Canim biliyomusun neden soruyorum hani doktorlar soyluyolar ya bebek hareketliyse saglikli oldugunu haberdar edyor onun icin sordum iltrasinda bebisin goruntusune renkli ultrasonla bakilsin bence benim bebegimde anomali vardi haftasi geriden geliyodi 2 hafta
Hissediyorum tabi cok hareketli.hareketini kontrol ettiriyo doktor surekli Allah korusin olurse beni zehirler diye.zaten en acisi o icinde bise kipir kipir ama diyorum ya sevinemiyorum bile

Renkli goruntu veriyo elime kendide bakiyo bak diyo hersey normal gozukuyo diyo ustelik gununden once gidiyo bebek tek tek el ayak parmaklarini saydik agiz burun dudak goz hersey normal ama bu tip rahatsizlikta ilerde kalp beyin gibi yerlerden patlak verebilirmis.bilmiuorum cnim inan.dikis atilck derken nerelere geldim bende hayret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…