- 15 Kasım 2013
- 1.896
- 1.221
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #98.861
38+1 olduk canım şükür . 2 haftadır sancılarım varda bakalım bekliyoruz 2 hafta oldu dikişleri aldırdım . Dualarında unutma.
Oh masallah canim38+1 olduk canım şükür . 2 haftadır sancılarım varda bakalım bekliyoruz 2 hafta oldu dikişleri aldırdım . Dualarında unutma.
Evett caniimBalkes15 30 olmusssunnn masallah size. Ayy nasil mutluyum hepiniz adina var ya.
Sen de rahatlmissindir psikolojik olarak demi hafta ilerleyince ? Tekmeler nasil ?
Yok korkma artik. Tadini almis icerde kalmanin gelmez kolay kolay.Evett caniimrahatladik cok sukurr ama bu kezde simdi dogarsa korkusu var erken ayrilmak istemiyorum hic tekmeler guzel sağli sollu ziplatiyor göbüşü sıpa
Arada bi korkup doktor amcayi gorup geliyoruz ama tamam dedik agrilar sizilar olacak susup beklicez 37 yiYok korkma artik. Tadini almis icerde kalmanin gelmez kolay kolay.sen tembihle, gelirsen gezemeyiz sokaga cikma yasagi var, az daha kal annecim de
Teşekkür ederim öncelikle. Arkadaşlar merhabalar aranızda yeniyim. Ben de ilk gebeliğimde 21 haftalıkken bebeğimin kordonu sarktı bir gece. Erken doğum yaptım. Servikal yetmezlik dediler ve bir dahaki gebeliginde dikiş atilmasi gerekiyor dendi bana. O surecte doktor konusunda çok sıkıntı çektim. Şimdi yine hamileyim ve doktoruma çok güveniyorum. Doktorum serklajin dezavantajlarından bahsetti. Açıkçası korkuttu bu durum beni. Bir de uzun süreli progestan kullanarak tedavi olanlar varmış. Rahim olcusu olması gereken sınırlarda olursa progestan da 37. haftalara kadar goturuyor dedi. Bu sekildeki tedaviye daha ılımlı gibime geldi. Yani benim sormak istediğim Progestan kullanarak bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı ben bunu sormak istiyorum.
basiniz sagolsun, bende 3 kez kaybedip bugunlere gelebildim şukur belki gecmis sayfalarda okumussunuzdur.Rahim olcusu olmasi gereken sinirlarda seyredip bi anda kisalip hersey son bulabiliyor malesef. Sadece progestan rahim agzi yetmezlginde asla yeterli degil kim derse desin bu tez cürür. Ki kaldi ki cogumuz dikise rağmen bile kaybetmisiz. Sizi korkutmakda uzmekde istemem ama cok gec kalmadan dikisinizi attirin yatişa gecin. Banada bi doktor progestanla devam edebilirsin dedi, iyi ki dinlememisim cunku dikisim acildi ikinci kez yenilendi.Teşekkür ederim öncelikle. Arkadaşlar merhabalar aranızda yeniyim. Ben de ilk gebeliğimde 21 haftalıkken bebeğimin kordonu sarktı bir gece. Erken doğum yaptım. Servikal yetmezlik dediler ve bir dahaki gebeliginde dikiş atilmasi gerekiyor dendi bana. O surecte doktor konusunda çok sıkıntı çektim. Şimdi yine hamileyim ve doktoruma çok güveniyorum. Doktorum serklajin dezavantajlarından bahsetti. Açıkçası korkuttu bu durum beni. Bir de uzun süreli progestan kullanarak tedavi olanlar varmış. Rahim olcusu olması gereken sınırlarda olursa progestan da 37. haftalara kadar goturuyor dedi. Bu sekildeki tedaviye daha ılımlı gibime geldi. Yani benim sormak istediğim Progestan kullanarak bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı ben bunu sormak istiyorum.
Rica ederim. Benim de bi kaybim var 21. Haftada. Ikinci hamiligimde 14 haftada serklaj yapildii. Gunde 3 kez vajinal progestan da kullandim. Yatarak, dinlenerek, 37+4 te dogurdum cok sukur. Darisi sana olsun ins.Teşekkür ederim öncelikle. Arkadaşlar merhabalar aranızda yeniyim. Ben de ilk gebeliğimde 21 haftalıkken bebeğimin kordonu sarktı bir gece. Erken doğum yaptım. Servikal yetmezlik dediler ve bir dahaki gebeliginde dikiş atilmasi gerekiyor dendi bana. O surecte doktor konusunda çok sıkıntı çektim. Şimdi yine hamileyim ve doktoruma çok güveniyorum. Doktorum serklajin dezavantajlarından bahsetti. Açıkçası korkuttu bu durum beni. Bir de uzun süreli progestan kullanarak tedavi olanlar varmış. Rahim olcusu olması gereken sınırlarda olursa progestan da 37. haftalara kadar goturuyor dedi. Bu sekildeki tedaviye daha ılımlı gibime geldi. Yani benim sormak istediğim Progestan kullanarak bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı ben bunu sormak istiyorum.
Sizin d ebasiniz sağolsun. Sağlıkla alırsınız inşaallah bebeğinizi kucağınıza. Yanitladiginizi için de teşekkür ederim. Eşim de pek sıcak bakmıyor serklaj meselesine doktor böyle soyleyince daha bı korktu serklajdan komplikasyonlardan dolayı. Aslında anlatilanlar iyi hoş da bu mesele benim de aklıma geldi ya bir anda kisalip kaybedersem diye. Sonuçta anlık ve her an ne olacağını bilemiyoruz. Teşekkür ederim tekrardanbasiniz sagolsun, bende 3 kez kaybedip bugunlere gelebildim şukur belki gecmis sayfalarda okumussunuzdur.Rahim olcusu olmasi gereken sinirlarda seyredip bi anda kisalip hersey son bulabiliyor malesef. Sadece progestan rahim agzi yetmezlginde asla yeterli degil kim derse desin bu tez cürür. Ki kaldi ki cogumuz dikise rağmen bile kaybetmisiz. Sizi korkutmakda uzmekde istemem ama cok gec kalmadan dikisinizi attirin yatişa gecin. Banada bi doktor progestanla devam edebilirsin dedi, iyi ki dinlememisim cunku dikisim acildi ikinci kez yenilendi.
Amin. Çok sevindim sağlıkla büyütün bebeğinizi inşaallah. Aslında taa geçen gebeliğimde bu sayfadan bazen faydalanıyordum ama daha yeni üye oldum. Hayırlısı olsunRica ederim. Benim de bi kaybim var 21. Haftada. Ikinci hamiligimde 14 haftada serklaj yapildii. Gunde 3 kez vajinal progestan da kullandim. Yatarak, dinlenerek, 37+4 te dogurdum cok sukur. Darisi sana olsun ins.Burda yazilanlardan cok fayda gordum. Rabbim ayni aciyla tekrar sinamasin.
Rica ederim. Enfeksiyon kese delinmesi flan riskleri ama bunlar kucuk ihtimaller, enfeksyon icin ilac kullaniyoruz zaten. Kese delinmeside acil serklajlarda oluyor genelde 20 den sonra kese flan disari sarkmissa. Hakkinzda hayirlisi olsun saglikla kavusun insallah.Sizin d ebasiniz sağolsun. Sağlıkla alırsınız inşaallah bebeğinizi kucağınıza. Yanitladiginizi için de teşekkür ederim. Eşim de pek sıcak bakmıyor serklaj meselesine doktor böyle soyleyince daha bı korktu serklajdan komplikasyonlardan dolayı. Aslında anlatilanlar iyi hoş da bu mesele benim de aklıma geldi ya bir anda kisalip kaybedersem diye. Sonuçta anlık ve her an ne olacağını bilemiyoruz. Teşekkür ederim tekrardan
Canim ayrintiliya girmedim girmekde istemiyorum cunku sonuc belli artik me derse daha da yiprancam.normal doktoruma gidiyorum bi perinatoloji uzmani kadar olmasada ayrintili bakiyo kalbe beyine ultrasonda gozuken hic bise yok hala.amniyosentez yaptirmamis olsaydim hic bi doktor anlayamazdi diyo doktorum ki zaten amniyosentez yqpqn doktor bile bu bebekte bise yok demisti sonuc gelince soka ugradik tabi.bu sebeble ayrintiliya girmicem nereye kadar gider bilmiyorum artikB banur-hayat cnm ayrıntılı usg nasıl geçti
Burdaki arkadaslar sahit, cok fazla enfeksiyon oldum. Gunluk 3 litre su icmeme ragmen. Kullanmadigim antibiyotik kalmadi maalesef. Cok korktum bebegime zarari olacak vs die. Ama cok sukur Rabbim korktuguma ugratmadi. Evet enfeksyona daha meyilli oluyoruz ancak verilen ilaclar bunu onlemek iicn var. 28 inci haftadan sonra artik kisalma fln da olmuyo, daha bi gonul rahatligiyla ilerlio surec. Maalesef bizler icin kolay, gulluk gulistanlik gecmio hamilelik donemimiz. En ufak agri da agzimizin tadi kacio. En iyi karari sen verirsin. Ama ben kac doktora danistiysam hepsi dikis dedi. Ben dikise guveniyorum yine de.Sizin d ebasiniz sağolsun. Sağlıkla alırsınız inşaallah bebeğinizi kucağınıza. Yanitladiginizi için de teşekkür ederim. Eşim de pek sıcak bakmıyor serklaj meselesine doktor böyle soyleyince daha bı korktu serklajdan komplikasyonlardan dolayı. Aslında anlatilanlar iyi hoş da bu mesele benim de aklıma geldi ya bir anda kisalip kaybedersem diye. Sonuçta anlık ve her an ne olacağını bilemiyoruz. Teşekkür ederim tekrardan
Ya benim bildigim bi sorun olsa ilk ultrasonda cikiyorCanim ayrintiliya girmedim girmekde istemiyorum cunku sonuc belli artik me derse daha da yiprancam.normal doktoruma gidiyorum bi perinatoloji uzmani kadar olmasada ayrintili bakiyo kalbe beyine ultrasonda gozuken hic bise yok hala.amniyosentez yaptirmamis olsaydim hic bi doktor anlayamazdi diyo doktorum ki zaten amniyosentez yqpqn doktor bile bu bebekte bise yok demisti sonuc gelince soka ugradik tabi.bu sebeble ayrintiliya girmicem nereye kadar gider bilmiyorum artik
Amin canim hayirlisi diyorm artik cok yiprandim inan.Bizimde inanasimiz gelmiyo inan ama amniyosentez gibi bi gercek var neyazikkiYa benim bildigim bi sorun olsa ilk ultrasonda cikiyorultrasonda temizde orda niye oyle olduki. Allahim yaniltsin inşallah hem yetmezligi hem su hastaligi alsin ustunuzden. Sanki dogacak sapa saglam inanasim gelmiyor
Psikolojini tahmin bile edemem canim benimAmin canim hayirlisi diyorm artik cok yiprandim inan.Bizimde inanasimiz gelmiyo inan ama amniyosentez gibi bi gercek var neyazikki
Tamam çok teşekkür ederim görüş bildirdiğin için. Ben de sürekli böyle dua ediyorum. İnsaallah Rabbim doğru kararı almayı nasip eder.Burdaki arkadaslar sahit, cok fazla enfeksiyon oldum. Gunluk 3 litre su icmeme ragmen. Kullanmadigim antibiyotik kalmadi maalesef. Cok korktum bebegime zarari olacak vs die. Ama cok sukur Rabbim korktuguma ugratmadi. Evet enfeksyona daha meyilli oluyoruz ancak verilen ilaclar bunu onlemek iicn var. 28 inci haftadan sonra artik kisalma fln da olmuyo, daha bi gonul rahatligiyla ilerlio surec. Maalesef bizler icin kolay, gulluk gulistanlik gecmio hamilelik donemimiz. En ufak agri da agzimizin tadi kacio. En iyi karari sen verirsin. Ama ben kac doktora danistiysam hepsi dikis dedi. Ben dikise guveniyorum yine de.
Çok uzuldum basın sağolsun dilerim bir daha böyle bir aci yaşama sağlıkla alırsın kucagina bebeğini. Merakimi mazur gör dikişe ragmen neden kaybettin enfeksiyon falan mı oldu?Oteki kayiplar rahim agzi yetmezliginden dolayi oldu yine, bikere varsa o hastalik her bebekte tekrar ediyor malesefilk kayipta bilmiyordum bi anda kaybettim, ikinci ve ucuncude dikise ragmen kaybettim. Aminn tesekkur ederim. Sizinde başiniz sağolsun inşallah rabbim yerini doldursun saglikla vaktinde kavusun❤