- 2 Ağustos 2008
- 3.791
- 1
-
- Konu Sahibi hidennisko
tiwiks vajinit ne demek? ne olmuşsun yani?
ssaslan hamilelik seminerine gittiğimde doktor bahsetmişti bu üründen en iyisi bende alayım bir tane teşekkürler. Canım 34 haftaya gelıyorsun ama bebegın umarım bıraz daha sabreder. Cıger gelıstırıcı ıgneden sende vuruluyormusun?hangı ılacları kullanıyorsun sımdı?
ever arkadaşım çok kötüydü o gün ben de herşey bitti diye düşündüm herkesi telaşlandırdım fisfisfisdr bile eşine ne yapmışsın senden daha panik olmuş dedineyse ki bir şey yokmuş :1shok:kayıbım var benim geç kalmak istemedim yine keşke demek beni bitirirdi ben gerçekten panik biri olmuşum söz konusu bebiş olunca normal herhalde halim valla ne kimliğim vardı giderken ne sağlık karnem :bbo:umrumdada değildi naniknanikbir daha olmasın yeter ki ben haberdar ederim hafta içi kontrole gideceğim malum bayram girdi araya içim rahat olsun ben yazacağım fırsat buldukça canım öpüyorum
tiwikscim polis memuru olmana çok sevindim bende küçükken hep polis olmak isterdim..
bende bağcılarda oturuyorum kirazlı da sana yakın sayılırım...
hayır canım iğne vurulmadık ciğerler için zaten bu haftadan sonra da sanırım ihtiyaç da değilidr
serklajım 20+1de yapıldı benim başta nidilat kullanıyordum 3-4 hafta sonrasında dozu azaltarak kestik nst de sancı falan çıkmayınca ama başucumdaydı devamlı
kullandıklarım gyno ferrosanol- elevit ve duphalac(yataktan hiç kalkmadığım için tuvalet olayı da sürgüyle çünkü- kabız olmamak için)
yani özel bir ilacım yok
canım mantar olmuşum
gerçekten yakın sayılırız arkadaşım benden güç aldığını biliyorum 3.trimestere girmişiz bile bak senin de şurda ne kadar kaldı ki hihoyyyt:lepi:bugün bacaklarım ve belim ağrıdı biraz şimdi geçti balkonda güneşlendik iyi oldu sağolsun eşim bayramda hep evdeydi bana iyi bakıyor son olayda panik atak ettim adamıbugünlere kadar geldik gerisi de gelir inşallah :Saruboceq:şmdiden bol bol gez 1 ay bir aydır ben bugün balkonda hava alınca bile gezmiş kadar oldum
Merhaba Yaren bende Kirazlı Yenimahallede oturuyordum kaç yaşındasın. Hamilemisin?
kızlar nasılsınız. ya sie bir sorum olcak.gecenlerde doktora gitmiştim enfeksiyon için nidazol adında bir fitil verdi.kullanan varmı?birde yeniden hamilelik düşünenler doktora gidip herhangi bir kontrolden geçtinizmi yoksa doktora gitmeye gerek yokmu ne dersiniz
Arkadaşım ben Hakan Şatıroglunu tanıyorum. Ben hamilelik öncesi genel muayeneye gitmiştim.Kızlar siz ankaralıydınız değil mi
hakan şatıroğlu diye bir profun adını duydunuz mu
Arkadaşım ben Hakan Şatıroglunu tanıyorum. Ben hamilelik öncesi genel muayeneye gitmiştim.
Özellikle tüp bebek konusunda uzman. Hamile kaldıktan sonra bıraktım onun kliniğine gitmeyi, çünkü hep kliniğinde çalışan diğer doktorlara devrediyor hastayı bir süre sonra.
Ama hamile kalmamda bir sorun olursa yine ona gitmeyi düşünüyorum.
kızlar nasılsınız. ya sie bir sorum olcak.gecenlerde doktora gitmiştim enfeksiyon için nidazol adında bir fitil verdi.kullanan varmı?birde yeniden hamilelik düşünenler doktora gidip herhangi bir kontrolden geçtinizmi yoksa doktora gitmeye gerek yokmu ne dersiniz
Merhaba arkadaşım, galiba bu 3 doktor arasında kaldın:)) Bu doktorlarla görüştünmü sen peki?Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba
ne zamandır giremedim hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun
sizlere birşey sorucam
üç doktor adı aldım Prof.Acar KOÇ, Prof.Sinan BEKSAÇ ve Prof.Lütfü ÖNDEROĞLU
Bu doktorlar hakkında bilgisi olan varsa lütfen bana fikirlerinizi söyleyin
Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşım, galiba bu 3 doktor arasında kaldın:)) Bu doktorlarla görüştünmü sen peki?