sağol canım ya inanın bu yazılar çok moral veriyo bana,ben 8 ay önce beş aylık kızımı kaybettim sancısız bi şekilde doktoruma gitmiştim çok az bi kanamam vardı gittiğimde rahim ağzım 5 cm açılmış yani doğum nerdeyse başlıcaktı,daha sonra dikiş atmak istedi ama dikiş atacağı esnada benim kesem patlamış ve bebek ölmüş yani atılamadı,çooook yıkıldım çok kötü günler yaşadım ve hiç beklemediğim bi anda hamile kaldım...şimdi on haftalık dikişim 25 gün sonra atılcak,ben şuan clexan diye bi iğne yapıyorum kendime günlük iğne 9 ay yapıcakmışım anlamadım kan sulandırıcı bi iğne bi nevi sanırım düşükleri ve erken doğum önleyici???ama kafamda çok soru işaretleri var hergün korku ve endişe bazende diyorumki iş olcağına varır napalım rabbim evlat sevgisini hepimize tattırsın nolur bana sık sık yazın rahatlıyorum Allah seninde yardımcın olsun çok zor yaşamayan bilemez,ama önemli olan senin sağlığın unutma....bu arada sen hamilelik döneminde yattınmı yoksa günlük hayatına devammı ettin bunu çok merak ediyorum istirahat nekadar yararlı çoğu dr istirahat pekte önemli deil diyolar bi kaç dr sordum hepsi aynı şeyi söledi...
arkadaşım hiç üzme kendini
bir kere sancısız açılması rahim ağzı yetmezliğinin kesin tanısı
bu bile şans bence
ben 2 dir sancı derdini yaşıyorum
asıl sancının çözümü, biraz zor
dikiş atılınca kafan rahat olsun
normal hamile gibi oluyo bence dikiş sayesinde
yalnız niye 25 gün sonra
bu tarih biraz geç değil mi
benim bildiğim 12. haftada atılmalı
bebiş ne kadar küçükse o kadar iyi
çünkü bebiş ağırlaştkça rahim ağzı açılıyo