- 17 Eylül 2008
- 1.233
- 16
- Konu Sahibi hidennisko
canım geldik biraz da alışveriş merkezine gittim yemek yedim dr ara da çık dedi kaydirigubbakcemileyarım saat gündemi tartıştık sohbet ettik yarım saat oğluma baktı sonra testleri ve ilaçları söyledi enfeksiyondan korkma dedi o zaten çok nadir bir komplikasyonmuş kilomu beğendi yatmaya rağmen başarmışsın dedi ayyy çok sevindim herşey güzel bebişim parmağını emiyordu obur :ecrin_bebek: kilo boy oranlarını söylemiyor ama ben ölçülere göre hesapladım oda onayladı gibi 31 cm 780 gr 6.5 aylıkmışız komedi ben daha 6 aylığım sanıyordum ne cahilim :1shok:çikolata yedim gittim ama bizim ki pek görüntü vermedi tembel dikişim sağlammış ve bundan sonra çok korma dedi arkadaşlarını bekletme haberler için sibele de selam söyle dedi ne diyeceğimi bilemedim sengözlerimebaksanabböyle işte güzelim bugün de bitti böylece bir problem yok ayda 1 gitmeye devam yine öpüyorum seni penisilin kullanmıyorum ben penisilin kullanmak için başka problemler olabilir dedi kullananlara sor demişti
merhaba canımcım dün siteye çok geç ve yorgun girmiştim annem dün çapa da anjiyo oldu onun yanındaydım bütün gün gece geldim hemen bir okuyup cevaplamıştım kısa yazdım kusura bakma ilgilenmedim sanma canım dün akşam bile gelmeden aklımdaydın halbuki:1hug: bebşinin iyi olamasına çok sevindim maşallah bayağı büyümüş belki çok erken diyceksin ama tiwikscim bence bu sefer sen bu işi başardın canım:hooray: inşallah hep birlikte son haftalarınıda görücez sen böyle anlattıkça ben yine sabırsızlanıyorum ya, senin durumun bana çok moral verdi bu arada iyiki burdasın tiwiks, yazdıklarımız hakkında bir bilgisi varmı? sanki okumuş gibi konuşmuş? inşallah bir dahaki kontrole kadar da herşey güzel geçer canım, ben de ocak 10 gibi gidicem ilacım bitiyor inşallah benimde transferime de karar verir tekrar anne olmak meleğime kavuşmak için o kadar sabırsızlanıyorumki. bende seni çok çok kaydirigubbakcemile3 canımcım..