-
- Konu Sahibi hidennisko
canım hamile falan değilim hatta size bişey söylüm bu eczane testlerine güvenmeyin benceyasakkelime..ben tets aldım ikinci tets çok az silik çıktı...2 gündür acaba hamilemiyim dedim...bugun kan tetsti verdim sonucu yarın alacam ama eve gelince adetim başlamış:çok üzgünüm::çok üzgünüm:....
soğan kürüne gelince bugun az miktarda geliyor kanamam ...yoğun geldiği zaman başlıcam soğan kürüne ..denemekte fayda var...15 gün içecem salihascım:içelim:...
salihas merhaba, benim de doğum sonrasında adet olmadan 10 gün öncesinde müthiş sancılarım olmaya başladı kasıklarımda ve vajinamda. Daha önce hiç olmazdı, doktoruma sordum, düşük sebebiyle olabilir dedi. Ağrı kesici aldım, sıcak tutmaya çalıştım. Ama gerçekten çok sinir bozucu bi durum.canım üzülme sağlık olsun o geleceği zamanı biliyordur .elimize sağlıkla alacağımız bebekler olsunlar inşallah:ecrin_bebek::saruboceq:
Bu arada hamilelik öncesi için doktora gidiyormusun ve folik asit kullanıyormusun canım.soğan kürününde inşallah faydasını görürsün .bu arada idrar yollarındaki iltihapları sökücü civan perçemi otu varmış.çok yararlı diye duydum.ama yan etkileri varmı bilemiyorum .
Benimde bu ay yumurtlama dönemimde hafif sancılarım oldu .daha önce hiç böyle olmazdı.doğum sonrası bünyemi değişti yoksa üşüttümmü anlayamadım .sizlerde doğum sonrası değişiklikler olmuşmuydu.
merhaba arkadşalar bugün bütün gün hastanedeydim haftaya ameliyat olucam ama hastane çok pis kartal eğitim ve araştırma hastanesinde yapılıcak ameliyatım kaç gün yatacağım belli değilmiş yanımda refakatçide olmycak annem kızıma bakıcakpazartesi günü pap smear testi vericem ve anestezzi onayı için tahlilleri yaptırıcam muhtemelen çarşamba yada perşembe günü olurum benim için dua edin olurmu kızlar çok korkuyorum enfeksiyon kapmaktan bebeğime bişey olmasından [/QUOTE
canım sana şimdiden geçmiş olsun.umarım sorunsuz bir şekilde dikişin atılır.canım tecrübeli doktorlar tarfından yapıldıgında sorun olmuyormuş sen canını sıkma .herşey bebeklerimizin sağlığı içinbizi mutlaka haberdar et
merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır giremedim siteye.ben pazartesi günü ankaraya doktoruma gidiyorum.muhtemelen salı günü dikiş atılacak.bana dua edin kızlar.çok mutluyum inşallah bebeğim 40 hafta içimde kalacak.şu anda 11+2 deyiz.allah hepimizin yardımcısı olsun.
bu arada hamile kalmak isteyen arkadaşlar ümitsizliğe kapılmayın ve stres yapmayın.bakın ben pco luyum buna rağmen kendiliğinden 4.denememizde oldu.ama hiç ihtimal vermiyodum hemen olacağına ve kafam rahattı.allah hayırlı zamanda eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah.
kikbal sanırım şu an yoldasındır.sana da şimdiden geçmiş olsun .inşallah 40 hafta içinde kalacak bebeğin içinde.sağlıkla eline alacaksın.dualarımız sizinle.
merhaba arkadaslr ben onceki yazdim gibi 2 bucuk ay once 22 haftalik dusuk yapmistim. ve doktorum 2 ay sonra tekrar hamile kala bilecegimi soylemisti sizlerin yazilarinda okudumda doktorunuz 6 ay veya 1 sene beklemenizi onermisler ama ben tekrar hamile kaldim bunuda carsamba gunu ogrendim ve dun kanamam oldu halen suruyor yani 2 haftalik dusuk yaptim yarin doktorumla gorusucem bakalim ne diyecek.hamile arkadaslarimizada dua edicem allah sabir versin ve insallah allah hepimize saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin. dusen bebeklerimzide bizleri cennet kapisinda bekliyor olucak insallah
geçmiş olsun karagözlüm keşke bekleseydin canım tekrar düşük yasamak eminimki seni daha cok yıpratmıştır.moralini bozma.bende cok istiyorum hamile kalmayı benimde iki buçuk ay oldu.ama doktor bekle dedi.sende bundan sonra biraz bekle canım.allahım sağlıkla elimize alacağımız bebekleri nasip etsin inşallah.
Kızlar merhaba.üzücem sizi ama ben bebeklerimi kaybettim.Ne durumda olduğumu artık siz tahmin edin.ama önce size yazmak istedim.Bir kere şunu bilmenizi istiyorum ki ben rahimağzı yetmezliği yüzünden kaybetmedim.O yüzden hiç biriniz tedirgin olmayın.Dikiş o kadar sağlam birşey ki yok kalktım yok yürüdüm diyerek açılacak bir şey değil.Çünkü 3 gün sancı çektim ve dikişim yine de açılmadı.Sancılar da öyle saatte bir değil ortalama 5 dakiika araylaydı.Ama 1 mm dahi açılmadı.
başka bir annenin 1 günlük çok kısa sancılarla dahi 1 cm açılmıştı.Ama bende bir problem yoktu.Kısacası dikişe güvenin.Gelelim neden böyle oldu...
Bende bilmiyorum.Enfksiyon yoktu,kese patlamadı,rahimağzı açılmadı.Ancak sancı bir türlü durmadı.Sonuçta ikiz olmasına bağlandı.Özelliklede tek yumurta ikizi olması.Doktorum büyük ihtimalle kromozom la ilgili problem vardı ve vücudun onları attı dedi.Çünkü neden sancı geldiği anlaşılamıyor.
Şimdi sakın beni baz alıp oturup üzülmeyin,karalar bağlamayın.Rahimağzı yetmezliği emin olun ki çok büyük bir problem değil.Bence dikiş olayı hallediyor.Ama işte ne yazıkki riskler gebelikte bu kadarla sınırlı değil.Sancı geliverdi işte yapacak hiçbirşey yokru ve de durmadı.Yani 15 gün sancı çekenler varmış yok işte şöyleymiş böyleymiş birsürü şeyler söylendi ama benimki durmadı işte.Bebişlerim iki gün yaşadı.Ben onları göremedim hak verirsiniz ki cesaret edemedim. Görseydim onları gömemezdim herhalde.Eşim ve amcası gördü.Birbirinin aynı ikitane ufaklık işte.Ten rengi benim rengim yüzleriyse sanırım eşime benzemiş.Şimdi 3 tane kızım var.Eda Ecrin ve Görkem.Tekrar tekrar belirtmek istiyorum benim durumumda bu sefer rahimağzı yetmezliğinin ilgisi yok.Bu yüzden ne olur beni baz almayın.Arada yine giricem.Tekrar hamile olmayı çok istiyorum ama ne yazık ki ara vermek zorundayım.Tekrar bir sürü test işte.Gelişmeleri ben size aktarırım.Hepinizi çok öpüyorum.Acımı paylaştığınızı çok iyi biliyorum.Beni anladığınızı da ço iyi biliyorum.İnşallah daha güzel şeyleride burada paylaşıcaz ve yine belirtiyorum RAHİM AĞZI YETMEZLİĞİ ÖNEMLİ BİR SORUN DEĞİL kızlar ve dikiş bence %100 çözüm.Kendinize iyi bakın
Çok teşekkür ederim kızlar.Hepiniz çok sağolun.Toparlamaya çalışıyorum.Beni anladığınızı zaten biliyorum.Tabiki buraya giricem.Sizinle beraber olucam
Dibircik arkadaşım.Hatırlatmak istemiyorum ama senin sancın gelerek mi kayıplarını yaşadın.Yoksa başka bir şey mi? oluyordu?
Görüşürüz arkadaşlar.