- 29 Ekim 2008
- 370
- 3
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #43.981
Arkadaslar merak ettiniz biliyorum Bir şey yazamiyorum.. Cok üzgünüm hicbirsey ise yaramadı.
Valla canim zaten doktor musade ederse gidecegim kardesimde biliyor musade etmezse gitmeyecegimi ama ben onceki bebegimde hatali oldugumu dusunmuyorum doktor hatasi biz nerden bilebilirizki doktor farketmedikten sonra rahim agzinin acildigini bundada inan daha 5. Haftadayim yataga yapistim bakici tuttum kendime izmirin en iyi doktoruna gidiyorum her elimizden geleni yapiyoruz ama yine birsey olursa o bizlerin sucu degil inanki takdiri ilahi ben goruyorum disarda hamileler sigara iciyor cola iciyor geziyor tozuyor ama doguruyor hatta birgun televizyonda izledim uyusturucu kullaniyordu kadin hamileyken sonra oda dogurdu ama bebek bagimli dogdu yani kimse bizim kadar dikkat etmiyor bizimki biraz kader kendimizi cok yipratiyoruz
bende senin gibi düşünüyorum umudum. dışarda veya internette görüyorum, topuklu ayakkabılarla, daracık kotların içinde bebekleri sıkıştıra sıkıştıra geziyorlar. tek dertleri aman kilo almayayım, fit kalayım. insanın imtihanı en sevdiğinden olurmuş. biz çok istiyoruz ya anne olmayı, sınavımız bu oluyor bence...
kizlar melek81 dogum yapmis dedim kimse bisey yazmamis
alinir kiz bak demedi demeyin..
evet efilum bu gun dogum yapmis normal dogum yorgunum diyordu fazla sormadim gelince yazar artik...
arkadasım ne denir ki bu acıya..arkadaslar dun bebegımın yanına gıttım mezarının son eksıklerını tamamladık esımle.bebegımın adını soyadını mezar tasında gorunce kalakladım mezarın basında.daha sonra bı robot gıbı mezar tasını yerlestırdık ama sadece ellerım hareket edıyordu sankı.neden Allah ım dedım bıkez daha.daha oncede bebegımı morgtan alırken boyle olmustum.ımam yıkarken benıde cagırdı dokunmak ıstermısın dedı.ımamala beraber yıkamıstık can parcamı.Allah ımamadan razı olsun son kez pamuk tenıne dokunmamı sagladı bebegımın.offff ıcım daralıyor yıne bugun nasıl atlatacaıgım bılmıyorum.mayısın sonunda işe baslamam gerekıyor ama ben o hastaneyı gormek bıle ıstemıyorum.bı sansım olsada calıstıgım hastaneyı degıstırebılsem...
gözüm aydın canım aklıma hemen meleklerin geldi korudular mı seni acaba:))Kızlar slmsmear sonucum temiz çıktı çok sükür ...Temiz çıkacağına inanıyordum ama yinede geçen haftadan beri arada kalbim şıkışıyordu stresten ..Bugün aradım mail attılar sonucu ama tabi tam anlamadım sonucu saftuncu aradım hemen konu hakkında prof gibi olduğu için iyi çıkmış sonucun dedi oh bir rahatladım ki sormayın biraz öncede doktorla görüştüm oda temiz dedi ..Şimdi tamamen rahatladım Allaha binlerce şükür
Arkadaslar merak ettiniz biliyorum Bir şey yazamiyorum.. Cok üzgünüm hicbirsey ise yaramadı.
bugün pek mutlu oldugum bir haber aldımda böyle çenem düştü ama simdide herkesler uykuya gitmiş peh şansa bak
paşam olsaydı simdi yerdiniz şaplağıhahahha
allah analı babalı büyütsün canım telefonda senle konştk zaten işşallah yarın rahat konşurz işşallah ararım senikizlar melek81 dogum yapmis dedim kimse bisey yazmamis
alinir kiz bak demedi demeyin..
evet efilum bu gun dogum yapmis normal dogum yorgunum diyordu fazla sormadim gelince yazar artik...
amin umudum hep beraber insallah:)
sahba kiz allah seni emi:)
sende bi gun firtliyacan canim benim ne yaptin aydan biriyi..
:)
hidenisko izmire gidecekti ne yapti acaba??
merry daha gezmelerdemisin??
chnb sen zaten basini kasiyacak vaktin yok:)))
pasam kiz sakin kaynananlara hamilelikle ilgili bisey deme ..
merra cnm nasilsin baski hissin falan varmi benim dr 3 haftada bir cagiriyor seninki 2 haftada bir sanirim aslinda senin riskin var 3 haftada bi gitsen yorulmamista olursun ben dra gittigim gun agrim oluyor
benim adamda mac izliyor bu yuzden bu saate kadar kaldim..
badee kiz nasilsin seker:)
asos cnm tefriciye ye basliyacaktin bitiremezsen yardimci olurum bilgin olsun
feryal senle konustuk zaten
fenerde atti oldu goool:)
ismini yazamadigim arkadaslar sizleride seviyorum:)
kız biyerde dr bir ora bir bura olmuyor ama
arkadaşlar giremedim nete...
22 nisan akşamı 23 te suyum ve nişan geldi...
hastaneye gittik hemen...
doktorumun dediği gibi kızım bir türlü aşağı inip doğum kanalına inmedi...
bekledik biraz 5cm açıklık oldu hala aşağı inmedi..
doktorum daha fazla beklemedi hemen sezeryana aldı...
hayırlısı böyleymiş demek..
ve 23 nisanın ilk saatlerinde kızım sağlıkla dünyaya geldi..bayram kızı oldu.
3790gr ve 50cm maşallah herşey yolunda...
benim sezeryan sonrası ağrım var normal olarak..
çarşamba eve geldik..büyük kızım az sorun çıkartıyor inşallah düzelir...
şimdilik bizden bukadar...
inşallah sizlerde iyisinizdir ve herşey yolundadır?