şimdi aklımda kalanıyla yazayım:))
mulbery maşallah doğum konuşulmuş umarım kendi sancınla doğurursun...
mumudihaba bana da görümce ambargo koymuştu:)) Ama yasak da strese sokuyor insanı:))
gurbetçi canım iyi yapıyorsun bence. d vitamini önemli hep aklımdaydı bir türlü soramadım geç zamanda sordum d vitamini tahlili yapalım dedi Arda bey yaptırmadım öyle kaldı. belki de ardanın motor gelişimi biraz ondan da geri olabilir. ve sağlık bakanlığı bebelere 3 damla d vit veriyor bize memorial dr si 4 verdi ve baştan beri 4 kullandık. belki ondandır...
zeynep arkadaşım 9. kromozomla ilgili sıkıntıdan bahsetmişsin bu kalp durmasına neden olur muymuş?
bade yazmıştı faktör 5 önemliymiş protrombinle faktör2 aynı şeymiş o da önemliymiş. peki bundan olabilir demedi mi dr ler. suyun gelmesi başka nedenden kalp durması başka nedenden olmuş olabilir.
benim de 2 tane 8 haftalık düşüğüm bir 25 haftalık erken doğumum var. hepsinin kayıp nedeni farklı.
Abmaya canım innohep0.4 ben de kullandım ama yine düşük yaptım ya doz düşük geldi ya da genetikten düştü. Ama innohep cleksandan daha az acıtıyordu. dr ye dedim hastalarımız genelde öyle söylüyor dedi.
Aryamia canım Arda bey niye yaktırdın demedi. Ama not aldı. canım r.a.y nedenleri arasında rahime yapılan bu tarz operasyonlar da yazıyor.
Eny canım bir ara resimlerden bahsettin dedim herhalde facemde eklisin oradan gördün resimlerimi:))
Kızlar minito hamile...