- 29 Ekim 2012
- 420
- 20
- Konu Sahibi hidennisko
- #42.361
Burcim bende vuruluyorm ama hic boyle bisey yasamadm
ben yanlışmı yapıyorum
göbeğin yan tarafına dikine vuruyorum iğneyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burcim bende vuruluyorm ama hic boyle bisey yasamadm
Enny canm 27+5 haftalik oldm chnb sagol hemen cvp atarsn sorularima insaaallah benm bebegmde sacli olr
Ohhh maasallah darısı basıma insallah cogu gitmiş azı kalmış !benim de oluyordu adet sancısı gibi bana Dr advil vermişti ama senin hft içilmiyor mus
Ohhh maasallah darısı basıma insallah cogu gitmiş azı kalmış !benim de oluyordu adet sancısı gibi bana Dr advil vermişti ama senin hft içilmiyor mus
Canım birgun yolum senin oralara düşerse yada senin istanbula seni yanaklarından opucem . Hep destek tam destek :)))
İnsallah arkadasım insallah ümid oluyorsun bana inşallah !
İnan hergunumuz ayrı bir panikle bitiyor . Enfeksiyon mu? ( Enfeksiyon 60 gunde etkilermis ya benim bir 30 gunum kaldi kahverengi akintim vardi ya insallah enfeksiyon degildir ).
Dahada kisaldiki uzunluk ?18 mm ,yazdiklarindada okuduğum gibi tehlike canları Rabb'ime zor yoktur insallah tamamına ererim bir 36 gormek istiyorum .
çok ilginç şaşırarak okudum o zaman biz yanlış biliyoz hep..yanlız 1. madde ve son madde biribirinin zıttı...ben hala anlamadım bu ii dikiş konusund da benim ilk 2 gebeliğimde diki vardı durmadı sonucuda dikişsiz durdu..sonra ben de üçünde de yattım hangisinde ne etkisi oldu şimdi ...beim ikicisi ikizlerdi o zaman dikiş atılmamalı mıydı hepsi bi muamma
Ayy kızlar çok heyecanlıyım.Yarın kontrolümüz var.Detaylı ultrasonumuz var.1 aydır yarını bekliyorum.Allahım inşallah her şey yolundadır.:))sevgiler,öpüyorum sizleri.
kızlar kan sulandırıcı iğneden sonra karnıp çok şişiyo bide isal olunca karnın bir tuhaf olurya öyle bişey oluyor
iğne vurulup bunları yaşayan oldu mu?
bide sürekli iç çamaşırım ıslak hatta kanamam var sanıyorum hep lavoboya gidiyorum
ama 10 gündür var ıslaklık bide beyaz akıntı
acaba normal mi?
hangi tesleri yaptırayım
idrar tahlili
idrar kültürü falan mı versem
vajinal kültür sırasında zarar görürüm diye vermek isstemiyorum...
canıms en soruları teker teker sor ben cevaplıyım şıklarla olurmu birşey atlamıyım annem halem bizde bugün hastane işleri vardı canım çıktı allahıma şükür bir sorn yok
allah nasip ederse eşim antalyay gidicek iş için olrda aranızda antalyalı varsa söylesin geleyim 20 gün kalıcak işleri bitince ver elini sabahlar olmasınabakaılım hemen bebelerim olucakmı
vallahi ben eşinin yerinde olsaydım yerdin şaplagı bunu şakası bilem olmazyazık adamın hevesi kursagından kalmıştır yaw
inan yazını okuynca sesim evi inletti okadar olur
:)) Canım ben hep kızım olsun isterdim sonra hamile kaldım bebek erkekti kaybedince takıntı yaptım önceleri erkek olsun diye ama aradan bu kadar zaman geçince o takıntı bitti sağlıklı olsun yeter ama bu tahminin aklımda olacak bu kadar kişiye tahmin yazdın tutarsa yandın herkes yazar sana artık :))) Canım sorma ya biz iş nedeniyle sürekli bir araya gelemiyoruz o nedenle çok sık evcilik oynayamıyoruz :)) daha sık oynamaya çalışacağım :))))
canım o sana gelemiyorsa sen ona git olsn bitsin
benide merak ediyormsn merak içindeyim
canım telofonlada konştuk içim rahatladı sesini dyunca tekrardan başın sagolsn
kızlar annem halen bizde hafta sonu anca gider o gidince görüşrüz işşallah hepinizi özledim
hamile olan arkadaşları tebrik ederim rabbim 40 haftaları göstersin işşallah
canım tek tek sor demişsin.ilk sorum rahim ağzı yarasını yaktırmışsın,dr.nasıl karar verdi buna?çok mu büyüktü yara?ilaçla geçirmeyi denemediler mi?benim dr yakmayı önermiyorum diyor,bu açıklama beni tatmin etmiyor.yaktırdıktan sonra arda beye gitmişsin,o ne dedi bu işe?benim dr bu şekilde bile hamile kalınabileceğini söylüyor ama ben korkuyorum.annen gitti mi bilmiyorum ama çok soru sordum biliyorum:)
Benim 25. Haftadan sonra hep azdı cok sukur 38 e kadar geldik benim,bizde yüzünü goremezdik çünkü yüzü rahim duvarına yapışmış arada su olmadıgı icin goremeiyorduk,benim doktirum kan sulandirici hapa başla demişti,sen surekli hareketlerini takip et azalma olmadig sürece sorun yok bol bol su iç ve istirahat etmerhaba kizlar gecmisi okuyamadim biraz canim sikkin bugun dr knrtlumuz vvardi niidilati biraktirdi gerekmedikce icme dedi bebegimde gayet iyi ama suuyu azalmis ayaklarinin oldugu yerde cokmus su ama kafasindan tarafta azmis su o kadarki bebek plesantaya yapistirmis yuzunu ben cok su icerim aslinda ama daha cok icmek gerekiyor demekki haftaya tekrar gidicem insallah yukselmis olur bu sefer..normalde suyu gayet guzel diyodu hep
aryamia canım yazdım sanırım. benim ilk düşükten sonra yaram oldu yaktırdım 3 ay sonra hamile kaldım.
29 artı 4 te açılmam oldu 4 cm. yatarak 38 de doğdu. sonra 25 haftalık erken doğum olunca yaktırdım dedim dr ye biz doğum yapmamışlara önermiyoruz yakma dedi. Arda bey notları arasına yazdı yakmayı. bir daha yara olmadı...
Ben kaybettigim bebeğimde yasadım 7-8 haftalarda kanamalı bölge vardi sonra geçmişti ama16. Haftada kaybettimkızlar,ben 12.haftamda kanama geçirmiştim,20.haftada düzelmişti,kanama alanı yokolmuştu.ama herşey yolunda giderken 25 haftalık doğum yaptım.acaba rahim ağzı yetmezliği olanlar da böyle kanamalar yaşadı mı ilk haftalarda?yetmezlik ilk 3 ay içindeki kanamadan sorumlu mudur yoksa ikisi alakasız şeyler mi?
Serklajı olanlar.. dikişiniz ne zaman alındı tam olarak?
Dikişiniz alındıktan ne kadar süre sonra doğum yaptınız?
benim serklajım var..henüz alınmadın 10 günde bir nst ye giriyorum sancı yok,şikayetimde yok..
doktor böyle giderse 38 geçince alırım dikişi doğumu bekleriz dedi....
yarın kontrolüm var tam 37+0 oluyorum..bakalım ne dicek??
serklajı olan bi arkadaşıma doktoru dikişi alsakta almasakta doğum için bişeyi değiştirmez demiş..
aldırmadı ve 39+5 te suyu gelip hastaneye gidince alındı dikişi.
kişiye göre değişiyor zamn sanırım:26:
canıms en soruları teker teker sor ben cevaplıyım şıklarla olurmu birşey atlamıyım annem halem bizde bugün hastane işleri vardı canım çıktı allahıma şükür bir sorn yok
allah nasip ederse eşim antalyay gidicek iş için olrda aranızda antalyalı varsa söylesin geleyim 20 gün kalıcak işleri bitince ver elini sabahlar olmasınabakaılım hemen bebelerim olucakmı
vallahi ben eşinin yerinde olsaydım yerdin şaplagı bunu şakası bilem olmazyazık adamın hevesi kursagından kalmıştır yaw
inan yazını okuynca sesim evi inletti okadar olur
canım tek tek sor demişsin.ilk sorum rahim ağzı yarasını yaktırmışsın,dr.nasıl karar verdi buna?çok mu büyüktü yara?ilaçla geçirmeyi denemediler mi?benim dr yakmayı önermiyorum diyor,bu açıklama beni tatmin etmiyor.yaktırdıktan sonra arda beye gitmişsin,o ne dedi bu işe?benim dr bu şekilde bile hamile kalınabileceğini söylüyor ama ben korkuyorum.annen gitti mi bilmiyorum ama çok soru sordum biliyorum:)
sorlarına teker teker cevap vericem şimdi annem gitmedi bu arada arkamda diyor ne yazıyorsn gene beni ihmal ediyorsun
1-ilk sorum rahim ağzı yarasını yaktırmışsın,dr.nasıl karar verdi buna?
canım rahim agzındaki yarayı yaktırdım evet ama seneler önce 2 ogluma hamile kalmadan önce doktor rahim filmimi çekmedi yara var diye smir aldı sonra rahimimi yaktı
2-çok mu büyüktü yara?ilaçla geçirmeyi denemediler mi?
canım yara büyük degildi ama yakmamız lazım dedi nedenine gelince hamile kalamazsın rahimde yara oldgncan smermler rahimi geçemez dedi malesef hamile kalman zaten kolay degil dedi gebelik olmaz dedi yaktı
3-benim dr yakmayı önermiyorum diyor,bu açıklama beni tatmin etmiyor
ablamın doktorda dondrmş bebem yakma taraftarıydı doktor 40 gün evcilik oynamadık eşimle 20 gün arayla muayeneye gittim hoş 1.5 ay üstüme işedim zannettim okadar akıntım olmuştuolurda yaktırısan korkma yani rahim kendini yeniledigi için akıntı normalmiş
4-yaktırdıktan sonra arda beye gitmişsin,o ne dedi
7 sene var arasında dahada olabilir bebem arda beyle arası
5-benim dr bu şekilde bile hamile kalınabileceğini söylüyor ama ben korkuyorum.annen gitti mi bilmiyorum ama çok soru sordum biliyorum:)
birde bakıyormuşn aynı ayda hamile kalmışız
canım allahın dedigi olr rabbim yavrunu sana bagışlasın moralini yüksek tut
Bu gidişle öyle olacak gibi :)) Hayırlısı ne zamansa ozaman olsun cnm :))