- 30 Kasım 2011
- 3.145
- 24
- Konu Sahibi hidennisko
- #42.421
bugünde hep geç kaldım en iyisi gidip yatayım öpücükledim sizi:103:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mulberry canm ne guzel haber bunlr dikis nassil aliniyo aciyomu nmerak ediyorm sendn alirz haberleri insaallah rabbm insaallh bizede ayni gunleri gosterir insaallah suni sanciya gerek kalmz
bende kontrlden geldm hersey yolunda cok sukur 27+6oldk bebbegm 1100gram olms kafasi asagidydi arada dikiste sizi oluyo ondnn olabilr dedi bendndebu kadar ciger gelistirici vurmk istemedi acil bisey olmadn vurmayalm sancn olunca geliyosn zaten sancini durdurur vururz dedi gurbtcidn baska aramzda vuruln varmi cok gereklimmi vurulsm mi acaba
Arada adet sancisi gibi sanci giriyr aramzdn bir arkadsta boyle oluyodu ismini hatrlayamadm nasil geciyodu ve buyuk bir sorun mu bu devlt hastanesine gittigmdn doktorn numarasi yok arayp soramamda
merraa canım sen mi geldin:))
bugün görmedim seni hiç meraklandım.dedim bu hatun kalkıp bir yerede gidemez neyapıor acaba..
asklıma kötü bisey getirmedim ama hiiççç
Kızlar minito hamile...
benim çok oluyor adet sancısı dr karnında sertlik ve kasılma olmadığı sürece sorun yok korkma demişti hatta daha salı günü gittim adet sancılarım var diye.
progestanı bıraktık artık işe yaramıyor demekki dedi ve günde 4 tane nidilat iç dedi
bugün kontrolüm vardı.
kontrolden geldim...kızım 3350gr olmuş maşallah..
haftaya cuma sabah gidicez dikişi alacak.tam 38 haftalık oluyorum.
eğer açılma başladıysa suni sancı verip doğumu başlatalım..
bebek kilo alırsa normal doğumda zorlanırsın dedi..
her ihtimale karşı doğum için hazırlıklı gelin dedi.
açılma yoksa beklicekmişiz biraz daha...
yürüyüş yapabilirmiyim dedim..
yürüyüşe başlayabilirsin doğuma yardımcı olur dedi.
nst ye girdim. sancı çıkmadııı...sabah akşam az az yürüyüşe çıkıcam havalarda iyi...
suni sancıdan korkuyorum ama ne yalan söyliyim..o zamna kadar kendi sancım gelir inşallah...
bizden haberler böyleee...
Gunaydin kkizlar..
Dr gelwn arkadaslar hos gelmisler masallah artik dikisler nasil alinir konusmasi yapiliyor darisi bana olsun insallah:)
Chnb ablacim dr bana hic d vitamini ile alakali bisey demedi sen bi ara yazmistin bende bari gunesleneyim dedim:)
Sen nasilsin iyi oldun mu bari
Demek minito hamile cok sevindim bana sonuc cuma dedi unutmusum bak..Allahim tamamina erdirsin insallah bi daha aci yasatmasin insallah:)
Merra bende yogunum arkadaslar saolsun yanliz birakmiyor gercwkten kalabalik olunca gun daha iyi geciyormus:)
Ben gece deli gibi yatiyorum bi sadece tuvalet canimi cok sikiyor onada gozum kapali gidiyorum uykum acilmasin diye :))
Merry cnm hakkinda hayirlisi dun gece bileydim burdasin dertlesirdim seninle dun aglaya aglaya uyudum
Esim yuzunden hep
Aradim yarin kacta cikarsin dedim
Bana bagirarak birakta acimi yasiyim dedi telefonu kapattim hungur hungur agladim iki aydir hic bu kadar aglamamistim bu kezde zor.durdurdum kendimi.kizimi hayirlisiyla kucagima aliyim ilk isim aglamak
olucak valla bi doya doya agliyim:)
Hay maşallah Rabbim sağlıklı bi gebelik geçirip zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin.
Bugün doktora gittim arkadaşlar perşembe günü klomen bitmişti cumartesi kontrol edelim demişti.Bugün baktı yine sağ tarafımda 1 tane yumurta varmış ama yumurta güzel 21 mm olmuş dediki gel bunu aşılama yapalım dedi birşey diyemedim tamam dedim bugün çatlatma iğnesi verdi gece 11de vurucam.pazartesi 11de de aşılama olacak en azından tüp bebeğe gidene kadar aşılamayla şansımızı arttırırız kendi kendimize yapacağımıza olmadı eylülde yine tüp bebek yani kızlar pazartesi aşılamam var bendende dualarınızı esirgemeyin olur mu...
Evet metal ablacim gercekten saat 6 da kalkiyorum progestan icin artik uyuyamiyorum sonra ..
Esim annesine cok duskun artik bize duskun olur diye dusunuyorum biraz bencillikmi yapiyorum acaba :/
Bade cnm anlayisli olmak istemiyoruuum valla hamileyim ama
Esimin ailesinde hic kimse dikkatli degil bende hamileligimin en riskli haftalarinda yanlizim bi esim yanimdaydi dun bana oyle davraninca
Ne hali varsa gorsun dedim ben yanliz kendimi ve kizimi dusunuyorum herkesin kendini ailesini dusundugu gibi bak sinirlenim
Kiz insani bu hayatta en coj mutlu eden de esi en mutsuz edende ya olacak is degil
çok iyi fikir burçimcim.
sen ilgilenirmisin bende yardım ederim zaten kızlar yazıor a.ma aklımda hiç kalmıor.