- 28 Eylül 2012
- 375
- 0
- Konu Sahibi hidennisko
- #42.161
Bade burcim haydi hayırlısı ! Darisi aryamianin ve diğer bekleyenlerin basına Allah yar ve yardımcınız olsun . Kızlar insallah hersey cok güzel gider .
Aryamia cnm cok şükür bu akşamında atlattım diye her günümü gecemi şükrediyorum . Rabb'imin çizdiğinden baskasını kimse yapamıyor cnm insallah bir haftalarımı atlatbilsem birde bir mucize olsada su rahim agzi uzunlugum bir uzasa . Suanda sadece vajinamda bazen sancı ve doluluk hissediyorum . Rabbim yardımcımız olsun arkadasım iyi düşünmeye çalışıyorum . Gece yatarken kizimla gezdiğimi odasını düzenlediğimi düşünüyorum . Moralim düzelsin diye hep uyumak istiyorum . 18 hafta daha uyusam . Artık yatmaktan sikayet bile etmiyorum yeterli emanet karnımda Dursun gelişsin . Cok huzursuz günler haftalar olucak esimle aptal olduk artık surekli tetikteyiz . Gercekten zor ama beterin beteri var şikayetim cok şükür Rabbim beterinden saklasın . Haftalar. Su gibi geçsin . Sen nasılsın ?
ah canım arkadaşım inşallah bu çektiğimizin mükafatını alacağız,bizim de yüzümüz gülecek birgün.bugün okulda bi arkadaşımın daha hamile olduğunu öğrendim.oh keyfi yerindeydi ama şuna eminim bizim bebeğimizi kucağımıza aldığımızda yaşayacağımız duyguyla onlarınki asla aynı olmayacak,biz zoru başardığımız için ömrümüz boyunca daha mutlu olacağız çünkü çok çok değerli olacak bebeklerimiz,her an kaybetme duygusuyla aylarca ince bi çizginin üzerinde kilometrelerce yüksekte yürür gibi yaşamak ve mutlu sona ulaşmak; elde ettiğimiz şeyin kıymetini katlayarak arttıracak.allahım hepimizin yüzünü güldürsün.rahim uzunluğunun artması için dua edicem tatlım,her şey çok güzel olacak buna inan, dr.ların ne diyor bu duruma mrk ediyorum.şimdi öğle arasındayım çıkmam lazım.sana dua edicem aklımdasın.