evet canım güzel geçti biraz heyecan yaptım somurttum ben gibi olamadım aslında ama görüşmenin sonları iiydi.
hahaha çok gülesim geldi gittigini düşündüm o odada karsısında oturup gelişimin bi nedeni yok dermişsin
inşallah sonu da güzel olur sofikacım..Allah yardımcım olsun
badeeeee ben sana ne diyeyim 58kgmussun ay daha kiloyumu soruyorsun
boyum 1.68 ama senden 30kg fazlayım nerdeyse..aslında kg vermem gerek biliorum önceki hamileligimde de 10kg vermiştim dietisyene gidip spor yapıorken hamile kalmıstım ama dogumdan sonra nerdeyse yarısını geri aldım.22 hafta boyunca hiç almamıstım
sanırım can sıkıntısı,moral bozuklugu ve düzensiz yemekten.
vermem gerektigini biliodum hiç oralı degildim ama Arda bey in sölemesi ii geldi
tsh ım 4 civarında 50mg levotron kullanıorum aslında normal sınır sayılır ama Arda bey tsh 2.5üstü olmamalı diyor dedim hamile kaldıgım ay 8.50tu ilaca basladım o ay hamile kaldım aslında olmaması gereken şeyler dedi....
bende pkos tam bir sendrom..gereksiz tüylenme,kilo,insülindirenci,yumurtalık kisti,adet düzensizliği...hepsi var yani.
ama dogal yolla gebe kalmıssın yine kalırsın dedi:)
arkadasım yukarda badeye yazdım ama baska türlü nasıl anlasılır bilmiorum ki.bende tüm belirtileri oldugu için pkonun biliorum
badecim benmde hiç bulantım olmamıstı.hiç bir sıkıntı yoktu..
üstelik annem hastanelere yatacak kadar fenalaır,su bile içemezmiş.
bunu Arda bey e söledim nasıl bir hamilelkti dediginde ama birsey demedi sanırım önemli değil..
Canım benim seninde boyun uzunmuş..Bir kaç kilo vermek fena olmaz.Kilo vermek hamile kalmayı tetikliyor.Benden demesi:)
Canım tsh benim 2,8 di..Buna rağmen ilaca başlattılar.0,25mg içiyorum bende..İnşallah doğal yoldan yine hamile kalacaksın..Ben inanıyorum.
Kız ben seni ufak tefek bişey diye canlandırmışım:).Mmery isminden dolayımı artık nedense.Boy pos maaşallah.
Yetmezlik için ne dedi..Kesin dikiş vs. dedimi..Birde canım kısaca hikayeni özetlermisin.Bir çok kez yazdın ama bende herşey karman çorman oluyor son zamanlarda..Başka tahlil istedimi arda bey..Homosistein falan..