- 31 Aralık 2012
- 862
- 0
- Konu Sahibi hidennisko
- #41.821
Gunaydin canlar:))
Merry kiz yazmamisin sofikanin dedigi gibi kizimi kucagima aliyim bende gidicem arda beye cok merak ediyorum kendisini..
Umudum cnm inan cogunluk 20 haftada kaybettik yavrularimizi ben duyaydini umut aldim kendime oda 20 haftada kaybetmisti..
Sende goruceksin bu gunleri bence isini sansa birakma dugun zaten temmuzda o belli ben yerinde olsam bi ay daha beklerim hic degilse hamile kalsan dahi o ay da mayis olur temmuza kadar uc aylik olursun dikis olmamissan gidebilirsin cnm fazla oynamamak sarti ile..
Asos cnm tedavinin ayni banada uygulandi ama nidilattan korkma cnm
Kar zarar iliskisi cnm bide benim dr bir iki gun kullanilan nidilattan korkma dedi aylarca kullanilinca suphe olur dedi..
Chnb ablacim masallah ardosa kocaman olmus dogdugu gun dun gibi aklimda:))
Dogum yapan arkadaslar 28 den sonra dr kac haftada bir cagirdi sizi..
İnsallah canim bende ve tum bekleyenlerde o gunleri gorur bende duyaydin ve seni ornek aliyorum kendime duyaydini dogurttuk sukur:) sira sende her sabah topige girip ilk yaptigim sey gurbetci nasil acaba bugun diye sana bakiyorum sukur busefer hersey yolunda insallah sagsalim kucagindada goruruz hep diyorum ben bir tane 20 haftalik bebegimi kaybettim hala kendimi toparlayamiyorum bu kiz diyorum 3 defa ayni seyi yasamis nasil zor gunler atlatmis ama sukur busefer mukafatini alacaksin canim tabi bence doktorunda basarisi buyuk iyi doktoru bulmak cok onemli insallah bizim icinde hersey guzel olur