evet arkadaşım burada Arda bey in bir çok hastası var..
serklajın yokmu?
daha önce kaybın var mı?rahim açılması ne zaman anlasıldı?
çok soru sordum sanki ama kusuruma bakma kalkmadan yat demesi ilgimi çekti.
demek ikiz hamişsin ay ne güel cinsiyetleri ne? maaşallah size
çok üzüldüm arkadasım başın saolsun..bende eyllde 22 haftamda kaybettim
kayıbın ne zaman yasandı?kaç haftalıktın? seni üzmücekse olayı dinlemek isterim.aramıza hoşgeldin
aaa senin oldukça düşükmüş. ama yine de ilaca basladın demek.
ben bu tsh ı nasıl indircem peki dedim bana Kadıköy Acıbadem de bir doktor ismi verdi önümüzdeki hafta gidip bir görüneceğim.bakalım neler olacak...
yetmezlik için muayenede bir sorun görmedim gayet saglıklısın dedi.hamilelikte bir kısalma olmus demek dedi.
birden mi yavas yavasmı bunu anca takiple anları dedi..gerektigi an serklaj yaparız dedi.
bende dedim dikiş için takip istemiyorum hemen yapalım hamile kalmadan daha ii sorunsu olur gibi geliyor.
mesela 20.haftamdan sonra kısaldı dikişi ozamana mı bırakacagız ben böle istemem dedim.
sen bana güvenmiyormusun dedi.güveniyorm el mahkum dedim
ozaman bunları düşünme ben gerektigi an gereken müdahaleyi yaparım gereksiz dikiş atmak istemem.sana simdi dikiş atsak emin ol da baska seyleri tetikler dogal akıısı bozar ben bakıyorum dikişin faydası zararından cok olacak kişilere atıyorum.su an senin için faydalı görmüyorum dedi.
canım hikayem senle aynı hafta 22+3 dogum yaptım.gece bir saat adet sancısı gibi sonra lavaboya kalktım kanama basladı
doktora gittik önce karından baktı bebek cok asagıda dedi.sonra catal a yattım sanırım ölçüm yaptı sanırım tamamen acılmıssın elini içeri soksan bebegin kafası gelir dedi.
acıbadem gibi büyük hastaneleri ve arkadaslarını aradı serklaj yapılabilirmi diye.
kabul etmemiş deneyimli doktorlar.benm sancım yoktu tüm gece ve diger gün 5 e kadar yatıp dogum bekledim gelmedi suni sancı verdiler.20 25dk da oldu sonra.
Arda bey benden 2 tahlil istedi anti li basları ama gerisini okuyamıyorum sanırım doktorlar çözer...
Anladım canım..Hayırlısı olsun inşallah..Anti tpo falanmıydı acaba?Troitle alakalı..Banada kesin serklaj dedi doktorlar..Hayırlısı artık nediym.
Neyse canım inşallah tertip oluruz..