- 7 Haziran 2010
- 1.372
- 3
- Konu Sahibi hidennisko
- #40.321
sagol canim allah razi olsun rabbim kabul eder insallah dualarimizi bende happy niyetle okumustum oda ona gitsin :119:
cumartesi dr randevum var rapor isini konuscaz dr la carsamba gunu bitiyo raporum insallah verir dr zor durumda birakmaz birazcik dik otursam karnim agriyo bebegim asagi inyo gibi hissediyorum
birde gecen haftadan beri sag tarafim sisiyodu taş gibi bende bebegim sirtini dayiyo zannediyodum sirti diye oksuyodum ama disardan da net gorunuyodu bebegin sagda oldugu megersem kasılmaymis o oylemi dun okudum oyle anladim ben korkuyorum ne kasilmasi ki bu
kasılma oldumu bebek biyere toplanıyor ve orası taş gibi sertleşiyor nefes bile alamıyosun sanki.o esmada diğer tarafına dön veya ayağa kalkmaya çalış durum değişiyorsa korkma öyle oldumu ben kalkıp su içiyorum yatışı değiştiriyorum.bazen hemen geçiyor.bir kerede ultrasonda olmuştu doktora sağtarafıma bişey oldu taş gibi hemde batıyor demiştim doktor gösterdi meğer bebeğin sırtıymış o acıtıyormuş.
inş seninkide kasılma değildir canım.bir de biz tetikteyiz ya sürekli ne olursa korkuyoruz.benimde adet sancılarım var birde bıçak batıyor gibi oluyor.doktorumada sormadım 2-3 gündür daha yoğun