Merhaba arkadaşlar, ara ara yazıyorum beni bilen biliyor, cumartesi sabahı fındık büyüklüğünde kan pıhtısı ile soluğu hastane alıp dün gece eve taburcu oldum, Arenimi şu an sadece dikiş tutuyor, başını rahim ağzına dayamış baskı yapıyor, 3 gün boyunca aralıksız serumlar, antibiyotik, nidilat, magnezyum, progynex, progestan sayıları arttı, kanama sadece o pıhtı oldu çok şükür bir daha olmadı, iki tane ciğer geliştirici iğne yapıldı, şu an 30 haftalık, 1 buçuk kilo, doktor bir gün bir gündür, iki hafta daha dayababilse çok iyi olucak şimdilik burda değil tam yatışı evde devam ettir dedi, eve hemşire gelip gidecek iğneler için, wc kalkış izinli kanama olmadığı için, zaten 5 dk bir wc deyim hala serumları atıyorum ve çok su içiyorum, dikişimle bugüne geldik şükür ama tekrar kaybetme korkusu ara ara geliyor, nidilat sanırım çapıntı yapıyor, nefesimi daraltıyor, kalçalarım daha şimdiden kistlendi bile günde 200 gr progynex idi neyseki kasılma agrı azalınca günde 100 e düşürdü, fitil yine 6 a çıktı, sen ne kadar dikkat edersen et, başıyla bakı yapıp dikişi patlatabilir dedi, şimdi sadece dualarla her günü atlatmaya şükrediyorum, her an doğum olabilir, her hareketi artık rahim ağzımı acıtıyor, her dk konusuyorum oğlum şimdi değil, şimdi değil.... Dikişim anestesiz alınacak ve ardından hemen normal doğum yapma şansım çok yüksekmiş, önceside normal doğum oldu diye mi artık bilmiyorum... Yoksa ciğerleri normal oğumda dahada gelişir dedi...artık allaha emanetiz, inşallah 1 bucuk kilo 30 hafta doğsa bile ysşama şansımız olur...allaha emanet olun...benim dualarım hep sizinleydi, inşallah sizinkide benimle olur...