- Konu Sahibi hidennisko
- #39.521
Kızlar tek tek alıntı alıp yazmayı bilmiyorum böyle yazıyorum çok çok sağolun, hastahane de bile hep siz geldiniz aklıma, dedim ordan da yalnız değilim ama yazamadım orda işte.. Chnb normal hayata devam et diyen doktorumdu, hiç sancım olmadı hatta dışarda iki saat dolandığım zamanlarda bile ağrım olmuyodu yalnız son bir hafta evde biraz karnım aşağı çekilmiş gibi geliyordu evdede sanki adet olacakmışım gibi his , netten okuduklarım hep braxton hills kasılmaları diyordu, yaşayacağım varmış bugunede şükür... Sofikam aslında artık normal doğum ben de istemiyorum doktoruma dün dedim beni nasıl bir doğum bekliyor , oda normalci yani sorun yoksa hep normal olsun istiyor, ben şimdi acil bir sey olsa sezeryan alırsınız olmaz mı duyduğuma göre dikişte canlı alınıyormus anestesiz bunları yasamak istemiyorum artık dedim bana 7 aylık küçücük bebeği seseryan alamam dedi, banu bingöl gönenç çok değişik bir kadın ya , rabbim beni ona güvendiğim için inşallah utandırmaz... Önce allahıma sonra ona sığındım , ne yapayım ne derse onu yapıyorum, bir kaç defa üsteledik hastane de yatayım dedik parasını geçtik evde devam et sancı yok dedi ( nst sonucları kan vs sonucu) dedim idrara kalkmayayım sonda felan mı takalım yok kan dolaşımın için arada kalk idrara, sonda sana olmaz enfeksiyon riski olur dedi, sürgü aklıma geldi ama bugun karnıma baktım iyice aşağıya düşmüş kızlar öyle korkuyorum ki wc bile kalkmak istemiyotum ama çok sık bazen 30 sn de bir idrar geliyor, sürgüde çok acıtıyor olmazsa o akllımda eşime aldırırım zaten kanama bir sey olursa doğru ambulansla hastaneye... Sizce kanala girmiş rahim ağzına dayamış ya dikişe kafasını bu saatten sonra yukarı çıkıp posiyon değiştir mez mi kızlar? Çünkü her vuruşunda kafasını rahim agzında baskısını hissediyorum ama sofika rahatlattınız beni sen de metalde... İyki varsınız
Canım öncelikle serklaj dikişi alınırken acımıyor..Onu hiç düşünme..Sen anlamıyorsun bile.Spekulumu sokuyorlar sonra kesiyorlar..inanki anlamıycaksın bişey..Birde sürgü işini söyliycektim az önce ama moralin falan bozulmasın diye üstü kapalı yazdım..arkadaşım çok su içiyorsun haliyle çok idrar geliyor..İdrarınıda tutmaman lazım biliyorsun..O yüzden sürgü aldırsan en azından bir idrara kalkıyorsan diğerine kalkmazsın..