kızlar merhaba,gecmişi okudum ama alıntılıayamadım kızım daha yeni uyudu,ozlemiş bizi huysuzluk ediyor biraz
dogum falan yok bu arada,chnb canım ben haber ucururum oyle bir sey olsa merak etme
gerci nerde nasıl yakalanacagımız da belli degil ya
işin kotusu hem serklaj alınınca korkarım ben dogum hastaneye yetişmezse diye dusunuyordum ve serklaj alınmasın diye baktım hep simdi de benim agrı eşigim yuksek ya anlamazsam gercek sancıyı diye aklım cıkıyor,durup dururken bir de rahme zarar vermeyelim,hoş Şakir hoca dogumlarla işin bitince gel rahmini alalım dedi ama ben cesaret edemiyorum daha bu yaşta rahim alınmasına,Allah yardımcımız olsun hepimizin de inşallah
ben azcık korkmaya başladım galiba :18: ne tuhaf hic dogum yapmamış gibiyim
sinemcim uzuldum haberine,beni suphelendirmişti zaten bu makineye gir cık olayı,acaba başka bir sıkıntısı mı var kuzucugun diye
inşallah cok iyi olur en kısa zamanda,iyi doktorlar bakıyordur umarım,dorugun cocuk doktorları iyi diye duydum ama bu durumda size cocuk degil kalp doktoru lazım,cocuklara bakan kalp doktoru ayrı oluyordu bildgim kadarıyla,yanılıyor da olabilirim.Bu durumda acaba daha işinin ehli birine de gosterilse Beren daha mı iyi olur acaba.Fakulte benim de aklıma geldi,ama nasıl bir prosedur uygulanır bilemiyor insan,bebecigi yerinden oynatmadan orda bulundugu yere uzmanların gelmesi lazım,ben yarın seni bir arayım canım konuşalım.Hep dularımdasınız.
chnb canım inşallah şeker testin de iyi cıkar,bir de onunla ugraşmazsın
magnezyum nasıl bir magnezyum başladın onu hic duymamıştım bak yazarken de adını unuttum
yaren bende de ara ara hep o tarz acı oldu,agrı da degil o dedigin gibi ani keskin bir acı sanki etim yırtılıyor gibi,bebegimin ayakları asagıda oldugu donemde cok rahatsız edici boyuttaydı sonra baş aşagı donunce daha iyi oldu
birbirimizi rahatlatalım derken gec mudahaleye de sebep vermeyelim diye korktugumdan normaldir sıkma canını da diyemiyorum,acaba doktoruna sorabilme şansın var mı