- 12 Haziran 2011
- 1.391
- 0
- Konu Sahibi hidennisko
- #29.081
sinemcim lutfen olumsuz duşunme,Allah´ın kime ne kadar omür bictigini bilemeyiz,inşallah saglıklı bir sekilde evine alacaksın yavrularını,hergun dua ediyorum hepimizin de kuzuları icin.Bu arada beslenme durumları nasıl,gunde kac cc süt icebiliyorlar bilgi verdilrer mi?
vıy vıy sabahlar olmasın mı başladı paşanın tabiriyle cok guzel bir donem aslında,yepyeni bir başlangıc
dilerim hersey gonlunce olur ve hemen hamile kalıp sorunsuz bir sekilde bebegini saglıcakla ve zamanında sende alırsın kucagına :
hoşgeldin canım
hala yanmaların deva ediyorsa bence bir kez daha tahlil yaptırmalısın,enfeksiyon gecmemis gibi gozukuyor
rahim agzı olcumu herkese yapılan bir sey degil,ama yapılması bircok acıya engel olabilir ve o kadar da basit bir olcum ki neden bunu rutin hale getirmezler anlamıs degilim
vajinal ultrasonla rahim agzı olculur ve genelde bir veya daha fazla erken dogum yapmıs kadınlarda yada rahimle ilgili ameliyat,tramva vs yasamıs kadınlarda bu olcum yapılır ve teşhis konuladugu taktirde 12-15 haftalar arası rahi azgına dikiş atılır.
Sen neden merak ettin canım,bununla ilgili bir suphen yada sıkıntın varsa mutlaka doktoruna danış.
merhaba cnm, teşekkür ederim cevabın için..
benim arada sancılarım oluyor,2 kere nst ye bağladılar ama sorun görmediler, sonrada internette araştırınca rahimağzı uzunluğuyla ilgili yazılar okudum,oradan merak ettim,dr. da ağrının enfeksiyondan olabileceğini söyledi,ultrason muayenelerinde bir sorun yok dedi. enfeksiyon içinde artık antibiyotik vermiyor daha önce kullandığım için, efervesanı bir süre daha kullanmam gerekiyormuş