- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- Konu Sahibi hidennisko
- #29.061
ay sesli güldüm bu yazdıklarına
kuzumm
anne karnında bile bebeklerinizin gelişimlerini başka bebeklerle kıyaslamayın diyorlar doktorlar
sen çevrendeki olumsuz örneklere bakıp moralini bozma, allah'ın dediği olur en nihayetinde, sen bol bol dua et, rabbim inşallah meleklerini sağlıkla sana bağışlar
chnb isim konusunda paylaştığın şeyler çok hoştu teşekkürler
sofikacığım prensesinizin odası hayırlı olsun
birde birşey soracağım, ben arda beye hiç sormamıştım, bu rahim ağzı yetmezliği sebebiyle bebeği kaybetme durumunda ki Allahım korusun ne hissediyor insan öncesi ve ssırasında ne olabilir ne hissi vardır
üzüntünüzü yenilemek istemem ama temkinli olmak istiyorum bilmem gerekir diye düşünüyorum
benim yarınki fuat bey randevum iptal olabilir, kayınvalidem iiçin istanbula dönebilirim, ozaman arda beye gidecegim cuma günü
Aslında pek belirtisi yok literatür birden olur diyor ama ben bebeği aşağıda baskılı hissettim. Bir de ben de çok yoğun değildi ama lökosit çıkmış idrarda çok sık wc ye gidiyordum. Kanamam oldu adet gibi hastaneye yattım 2 gün. Çıktım gece yine wc ye sık gidiyordum idrardan sonra foş diye suyum geldi ama net bir ağrı yoktu hafif bir adet öncesi hassasiyet vardı bende...