bugun isimleri konustuk ama ben asıl benim kızımın ismini nasıl koydugumuzu anlatmadım
bizim soyadımız Akın,ben daha ilk hamile kaldıgımda cinsiyetini bilmeden aa dedim kız olursa Filiz koyarmışız olurmuş Filiz Akın diye guldum,hatta dalga gectim :) sen misin gulen eşimin de hoşuna gitmez mi,ondan sonra zaten aylar boyunca ne isim onerdiysem cık cık,illa Filiz olacak,neyse ben de kabullendim ama kızımın kalp damarıyla ilgili sorun yasadıgımızda ve ben hastanedeyken bir arkadasımın annesi geldi ziyaretime ve ne isim verecegimizi sordu,
ben de Filiz dusnuyoruz ama emin de degilim dedim,aaa olmaz oyle hemen ismini sec bebegin isminden guc alacak dedi
ben de o gun hastane bahcesinde karar verdim Filiz cok naif,cok kırılgan bir isimdi,kizim ufacıktı ve kalbinde sorun vardı daha guclu bir isme ihitiyacı vardı
ona guc kuvvet versin,miadına ersin,yasıtlarını yakalasın,kuclensin kuvvetlensin diye de Erin koydum ikinci adını,ertesi gunu kalbindeki damarında hafif bir acılma oldugunu ogrendik cok şukur
gelen misafirlerime de soyledim,kızımın adı Filiz Erin olacak dedim,eşime dogumdan 1 hafta sonra soyledim Erin ´i
gerci oteden beri de Erin ismini severim ben hem boylece Filiz Akın olmadı araya Erin de olunca cok taklit gibi durmuyor
Erin dedikce kızım guc kuvvet alıyor gibi geliyor bana,o gun hastane bahcesinde ona o adı koymakla cok dogru yaptıgımı dusunuyorum insallah,hala daha azcık keyifsiz olsa,hasta olsa Erin ismini daha sık kullanıyorum,şifası tez gelsin,saglıgına ersin diye.
Gelelim bu kızıma :))
inanmayacaksını ama ben bu sefer de eşime şaka yaptım daha aylar once,bu sefer kız olacagını ogrenmiştik artık
aa dedim niye dusnuyoruz ki,hazır duşunulmuşu var koyarız Azra olur sana Azra Akın
vallahi de billahi de eşimi,n gozleri parladı,bir hoşuna gitti ki
dedim şu cenemi tutamıyorum ben,koyduracak Azra´yı,aslında cok begeniyorum ama artık iki taklit isim fazla olur bir ailede,millet bize guler dedim
bugun hala diyor en favori Azra ve Deniz diye
Azra Akın
Deniz AKın
İnci Akın
Yasemin Akın
Zeren Akın
şimdilik bu halde liste,tabii kısmet bakarsınız birden bambaşka bir sey de cıkar,inşallah en kızım icin en dogru,guzel,hayırlı ve ugurlu ismi secmeyi kısmet eder bize Allah´ım.