- 25 Ekim 2011
- 1.502
- 21
- Konu Sahibi hidennisko
- #28.321
canım isim henuz netlesmedi,hatta ben acaba size de sorsam mı diye bile dusundum
bir kac gece once bir ruya gordum,dogrudan isimle alakalı degil gerci ama aklıma dusurdu
benim kaynımın ve kayınvalidemin bahcesi var yakın bir kasabada,orda meyve sebze yetistiriyorlar,sag olsunlar az az da olsa herseyden bize de gonderiyorlar,organik diye diye de pek sevinerek yiyoruz.neyse ruyamda yine bahceden birseyler getirmis kayınvalidem bana veriyor,bir bakıyorum inciler dizmis bir ipe bir suru cesit cesit boyda inci.aaaa bunlar nerden cıktı anne diyorum,e bahceden iste diyor,size de getirdim diyor,Allah Allah bahceden nasıl inci cıkar diye dusunuyorum,sasırıyorum ama cok da hosuma gidiyor.Ya gebe halimle bana ordan bir seyler yedirdiler diye sevaba girdiler yada dedim bu kızıma isim icin bir isaret midir İnci midir bu kız :)) dedim.Ruyadan sonra hic gundemde olmayan bir İnci ismi cıktı,eşime soyledim hoşuna gitti.Gerci ben hala emin degilim ama sanki kotu de degil gibi(icinde cok ´i´ harfi olmasını sevmiyorum aslında)
Onun dısında daha ilk gebeligimde dusundugumuz bazı isimler var
Deniz
Melis
Leyla
daha da var esimin listesinde aklımda bunlar kalmıs
isim isi onemli
bakalım son anda belli olacak gibi bu kızımın da adı,Allah´ın izniyle en hayırlı en ugurlu adı koymak kısmet olur insallah yavruma.
inci çok güzel bir isim,deniz ve melis de öyle ama leyla ismini ben pek sevmem,kaç tane leyla isimli tanıdığım varsa hepsi hakikaten "leyla" gibi