- 25 Ekim 2011
- 1.502
- 21
- Konu Sahibi hidennisko
- #27.101
canım şimdi hormonlar seni daha da duygusallaştırıyordur. stresten uzak durmaya çalış...
bende ömürümde öyle olmuştum eşim herşeyimi saklamış regretenin getiridigi tırtılı saklayamamış unutmuş eve gelince dolaptan önüme gelince gerisini anlatamıyorum çok yutkunuyorum şuan seni okadar iyi anlıyorumki ne sen sor ne ben söylüyüm kardeşim o tırtıla hem sarıldım hem agladım helde bir baddaniye almıştım ömürüme oda önüme gelmişti ona sarılıp ne aglamıştım ah yavrum sana nasip olmadı saramadım bu baddaniyeye deyim bagıra bagıra aglamıştım onun için geçmişi önüne getirmemek lazım yoksa aglamaktan gözlerin kan ççanagı oluyordiyecezki rabbim bu bebek benim şansım diyecegiz bebegimizi karnımızda sevicegiz hiç bir bebek ölen evlatlarımızın yerini tutamaz ama mecburuz doganın kanunu bugün eşimle pazara gittik eymenimide alıp allahım beni gören nasıl gülüyo seviniyo allah sanada nasip etsin diyolar eşimede dedim keşke benim olsa bu bebek dedim durudm birde bakması yokmu kanguruda gülerektenişşallah bundan sonrakilerine annelik yapıcez kardeşim sabretmek lazım galiba
İNŞALLAH SAĞOLUN KIZLAR,CHNB NİN DE DEİĞİ GİBİ HORMONLAR YÜZÜNDEN DAHA DA HASSAS OLDUM,UZUN ZAMANDIR BU KADAR KOYMUYORDU YİNE BAŞLADIK,AMA BU BEBEĞİM İÇİN İYİ OLMAM LAZIM,ONU ÜZMEYE HAKKIM YOKCanım ya,ağlamak istiyorsan ağla rahatlarsın ..Ne yapalım elimizden bişey gelmiyor kaderimizde bu acıyı yaşamak da varmış ( ben hiç yazmıyorum buraya ama ardan 1,5 yıl geçti bazen kendimi katılmış şekilde ağlarken buluyorum benimde bebek günlüğüm vardı atmadım kıyamıyorum ondan hatıra kaldı bana ( ..Şimdi sen hamilesin duyguların daha karışıktır üzmemeye çalış canım kendini Allah inşallah bu bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hep güzel haberler paylaş bizle
REGRETECİM ÇOK SEVİNDİM HABERLERİNE,HADİ OZAMAN BEKLİYORUZ HEMEN ARKADAN,ŞURDA AĞUSTOSA NE KALMIŞ :) YUMURTLAMA TETİNİ ÖNERİRİM,CHNB CİM SEN ÖNERMİŞTİN HAKİKATEN FAYDASINI GÖRDÜM BENDE :)
BEN DE BASİT İKİ HETEREZİGOT MUTASYON VAR,ONLAR DA FACTOR V-LEIDEN VE HPA-1 DE,BİZİMKİ SADECE ECOPİRİN 100MG VERDİ AMA ONU DA BIRAKTIRABİLİRİM DEDİ,BENİMKİNİ ÖNEMSİZ GÖRÜYOR,İNTERNETTEN DE Bİ İKİ DR YE YAZMIŞTIM HEMATOLOG KİMİ İĞNE DEDİ KİMİ ASPİRİN ACABA HANGİSİ HAKLI ONU DA BİLMİYORUM KENDİ DR ME GÜVENİYORUM BİRİNE GÜVENMEK LAZIM
Uzun zamandır hemen hemen bütün paylaşılanları okudum.Herkezin acısını paylaşıyorum ve sabırlar diliyorum.10 gün kadar önce 23 haftalık bebeğimi erken doğumla kaybettim.18 haftalıkken küçücük bir kahvelik gördüğüm için ertesi sabah doktoruma gittim.Bu ana kadar hamileliğim süper geçiyordu.Çalışıyordum.Bulantım bile olmamıştı.Doktorum ilk defa vajinal muayene yapması gerektiğini söyledi ve rahim tamamen açılmış dedi.Şoka girdim.Ne demek olduğunu bile anlayamadan ayaklarımla gittiğim hastaneden sedyeyle odaya alındım.Eğer gelmeseydin bugün kesin suyun gelir ve birden bebek düşerdi dedi.nasıl bir şaşkınlık içinde olduğumu anlatamam.Akşama kadar serum tedavisi gördüm.ardından da ameliyata alındım.Amaliyattan sonra doktorum kesenin bile dışarı çıkmış olduğunu söyledi.Zor bir ameliyatmış.İtinaylaiçeri sokmuşlar ve dikmişler.Hiç ümitli değildi.tutan kısım sadece 1.5 cm miş.yani şuanda sadece dikiş tutuyor dedi.2 gün sonra eve çıktım.tuvalete bile kalkmam yasaktı.Tüm bu çabalara rağmen 5 hafta dayanabildim.başlarda bir iki damla idrar kaçırıyorum sandım.ama istemsiz oluyordu.doktorum su sızıntısı olabilir dedi.tekrar hastaneye yattım.Ph kağıdıyla takibim yapıldı ve ne tesadüftürki hiç sızıntı olmadı.Sonra tekrar eve çıktım.Ve o gün gene gelmeye başladı.ertesi gün tekrar doktora.Ne olduğunu anlayamadı derken ipler gerildi ve başka hastaneye gitmek zorunda kaldım.Hemen hastaneye yatırıldım.İlk doktorum prepar vermişti.Yenisi ise bu haftalarda prepar hiç bi işe yaramaz nidilat içeceksin dedi.1 gece hastanede yattım.Ertesi sabah karın ağrısıyla uyandım.sanki tuvaletim var gibiydi.Ve giderek ağrım arttı.Bel ağrısı başladı.Doktor geldi ağrılarım 5 kaikada 1 olamaya başlamıştı.Ve çocuğu almamız lazım aksi taktirde dikişler patlayabilir dedi.Ve o inanılmaz acılı saatler başladı.Ne kadar ağladığımı tahmin ediyorsunuzdur.Bu arada enfeksiyon tahlillerim 1 gün önce yapılmıştı ve temiz çıkmıştı.peki neden suyum sızıyordu bir türlü anlam veremiyorum.Sonra dikişlerim alındı.Ve ben yaklaşık 45 dakika feci şekilde doğum sancısı çektim ve sonunda bebeğim geldi.Tabiki yaşamıyordu.Ben hiç bakamadım zaten.Baksam unutamazdım.Şimdi arkadaşlar size sorum benim dikişim sağlamdı suyum geliyor diye, birde sancım başlayınca doğurtmak zorunda kaldılar.kanamamda başlamıştı.Dikiş sağlamken enfeksiyonda yokken neden su sızar.Ve ben sancı çektim.bizim gibilerde sancısız olur diyorsunuz.Bebeğim çok sağlıklıydıbenim yüzümden gitti.Ruh halim çok kötü inanın.Kimse anlamıyor.Olur gene diyorlar.Ve ben şuan çok korkuyorum gene aynı şeyleri yaşıycam diye.Eminim aynı acıyı yaşayanlar yani sizler beni en iyi anlayacaklarsınız.bu arada ben Bursada yaşıyorum.peridontalog araştırıyorum fakat malesef 1 yada 2 tane var.SOFİKA arkadaşım senin yazdıkalrını okumak bana umut veriyor.ismail küçükerdoğana gidiyormuşsun.Edamecrin arkadaşımızda gitmiş.Bu konuyla ilgili seninle konuşmak istiyorum.Çok çaresizim.Yardımcı olun arkadaşlar...Herkese en içten dileklerimle sabırlar diliyorum...
arkadaşım çok geçmiş olsun,ne denir bilinmez..sözler yetmez..
ben sanıyorum ki dikişten kaynaklı bir olay olmuş,dikiş yüzünden suyun gelmiş bence,çünkü dışarı çıkan keseyi itip diktikleri için başarı şansı çok düşük oluyor,bir dahakinde daha erken kısalma olmadan dkiş atılırsa eminim sonucu daha yüz güldürücü olacaktır