Selam Kızlar
.Biraz önca Arda Bey beni aradı konuşmamızı özetliyorum..Pıhtılaşma faktörleri içinde protrombin gen mutasyonu en sevmediğim dedi Allahtan taşıyıcısın ama buda önemli bir durum dedi..Hamilelik öncesi coraspin 100 mg,Folbiol ve Apicobal günde bir almamı istedi hamilelik öncesi 1 ay kadar bunların kullanılmasını öneriyorum 1 ay kadar korun dedi :26: Lipopretein değerimin yüksek olmasından kaynaklı gelmeden önce sabah aç karnına kan yağlarına baktır o sonuçlarla birlikte 1 ay sonra gel dedi..Beslenmeme dikkat etmemi önerdi kilomu sordu normal olduğunu söyledi sigara sordu çok azalttığımı ama kullandığımı söyledim bırakmamı istedi
Ben zaten bırakmaya kararlıydım bu durumda hemen bırakıyorum ..
Ayrıca ,Hideniskoyu sordu bana ne oldu o arkadaşınız dedi nerde ne zaman gelecek bana dedi ..Bende şehir dışında gelecek size dönüyor dedim..Hidenişko canım Arda Bey seni merak etmiş yani
Son olarak Arda Bey,coraspin kullanımın hamileliğe engel olduğunu daha geç kalındığını söylüyorlar dedim yok öyle bir çalışma dedi peki benim bu durumum ne olacak benim hamileliğim tamamlanırmı dedim peşimi bırakma benim dedi müsait zamanlarımı yakala gel sor ihmal etme dedi ve kapattık
Ben,Arda Bey'in yoğunluğundan vs acaba arada gittiğim diğer profa mı gitsem diye düşünüyordum..Ama bu gün son kararımı verdim Arda Bey'in deyimiyle ben artık onun peşindeyim