chnb canim bu buji olayi nedir ben de bir iki yerde okudum ama nedir nasil yapilir anlamadim
canim benim olumlu dusunce o kadar onemli ki,hissedemiyor olman cok normal daha gebelikle ilgili bir belirti yasamiyorsun ondan,ama olumlu dusun,sen ki ilk gebeliginde hic bir mesajinda negatif bir sey dusundugunu yazmadin,hep saglikla ve zamaninda doguracagina insandin,hadi bakiimm simdi kendine gel ve bewn bunu bir defa yaptim yine yaparim de ve tadini cikar bu guzel duygunun.
kizlar bu parmak muayenesi hani dogumdan once yaptiklari mi,hamilelik disinda yapilmasinin bir anlami olur mu ki
canim valla benim genc kizligimdan beri heralde bir 20 ye yakin kadin dogumcu tecrubem oldu (ayy sanwki sevgili sayiyor gibi hissettim kendimi :)) ve kesinliklew diyebilirim ki bazi doktorlarin eli daha hafif,ayni islem bir doktorun yaninda surekli aci verirken digerinde asla rahatsizlik dahi duymuyorsun ew wwbu bence artik doktoruna bagli
ayy duyaydin alemsin :)) kadinin nefesini kesmisler
valla bence sen alttan taleb et,ben bursada jimerde bir doktwora gitmistim adam kalp atisi yok haftaya gel diyince e dedim alttan bak hem zaten smear alinacak,yok dedi turk kadini bu konularda hassas
kanaman falan olur benden bilirisn sen haftaya gel duyarinz belki o zaman dedi,hemen baska doktora gittim ve daha ertesi gun kalp atwisini alttan ultrasonla duydum
ustelik adamda dedim de ben oyle dusunmuyorum siz isinizi yapin diye,yok adam bakmadi alttan dedigin gibi meraklisi gibi gorunmemek icin ben de cok israr edemedim
canim hepsini Allah' a havale et,gun olur devran doner
insallah senin de esinin de yuzunuz gulecek,az daha sabret
bosver sen doktorun ne dusunecegini,ates dustugu yeri yakar,icinde kalacagina sor,sonra acisini doktor degil bizler cekiyorz ve sanki kendi hatamizmis gibi vicdan azabi cekiyoruz
ben de bugun yeniden Ismail beye topicten bahsettim,edamecrin sayesinde kendsini tanidihgimizi topicte tecrubelerimizi paylastigimizi soyledim
tip fakultesinde takibimin yapildigini da biliyor zaten bastan beri,hatta bugun fakultede yapilan nstyi begenmedi onlar ne dedi falan diye sordu,normal dediler dedim,oyle rahatsiz bir hali yok sagolsun,bence hic bir doktor da rahatsiz olmamali,bu devirde ne yazik ki tek bir doktora yada bilgi kaynagina yuzde yuz guvenemeyecegimizi hepimiz de cesitli aci tecrubelerle ogrendik.
evet chnb hakli tek doktorla kalma bence de,hatta mumkunse
sadece ssılıyo rahimin okadar dedigim gibi ikisini de birbirinden haberi olsun,hic cekinme[/QUOTE
canım buji dedikleri aynen şu hanı kebapçilarda şişler varta ete pişiren ondan düşün ördegi rahimine sokuyolar çıkarıyolar rahimi diışarı onuda rahime sokuyolar bana doktor 5 başladı 8 kadar baktı ve dediki evet rahimde kısalık var malesef dedi işin kötüsü ilk oglumu 4 ay önce kaybetmiştim bana hemen kalkma başın döner dedi dinlemedim başım döndü az kalsın düşüyodum yere eşim halen der duru o anki suratın gözümün önünden gitmiyo
agrısız bir işler bebem