- Konu Sahibi hidennisko
- #27.001
canımbana 8 lik hegar bujiyle hatayda dr m bakmıştı doğumdan 2.5 ay kadar sonra. o zaman bu bujinin hemen ilerlediğini(çubuksu bir şey) sonraki gebelikte serklaj gerektiğini söylemişti. Arda bey de hamilelik dışında yapılan ölçümlerin vs. doğru olmadığını söylemişti. bence pat diye rahim filmi çekilmez. zaten onun zamanı var adetten hemen sonra. hatta ben burada bir yere sordum diyorum ki doğum sonrası hiç ilşki olmadı ben çektirmek istiyorum buna rağmen benden gebelik olmadığına dair betahcg testi istediler ben hatayda rahim filmi çektirdim...
Canım bence yaptırmaman kayıp değil o dr nin dediğini...
canım neden çektir diyorum? bazen rahimdeki şekil bozuklukları, rahimde perde olması, çift rahim erken doğuma neden olabiliyormuş. bunu anlarsın. biliyorsundur fadiktede perde varmış ameliyat olmuş bunun için önceden.
hamile kalmamanda tüplerle ilgili bir durum olabilir. için rahat etsin mutlaka çektir.. kan pıhtılaşma testlerin de çıksın bakalım kafamız rahat etsin.
cok sagol canım kafam rahatladı onu yaptırmanın bana pek faydası yokmus yani ki zaten aradan 10ay gecti arda beyin dedigi gibi bu zamanda nasıl faydası olsun anlasılmazdı demekki kayserideki doktorum düşügn 3günü söylemişti rahim agzı yetmezligini onunki daha rahim filmide kesin adetten sonra yapılıyosa zaten daha var iyi ozaman arastırmaya devam ederm ayın 24ündn sonra adet olacam ozaman bitince gideym bakalım insaallah yapack yer bulurm kan tahlillerimde ozamana cıkar kafam rahat bir sekilde hamile kalabilirm insaallah kromozm tahlilini cok gec yapacklr ya aslında onuda erken yapack yer bulsam iyi olurdu illa arastırma hastanesi mi yapack devlet hastanesi yapmaz mı acaba???bide benim düşüklerim gec haftalrda 15ve 18 kromozm bozuklugu var mıdır ki hani erken düşük olur demişsin ya gerci erken düşmediysede bebekte rahatszlık var demişsin onu billmiyorm tabi