- Konu Sahibi hidennisko
- #26.561
kızlar takip edemiyorm umarım hersey yolundadr bugün doktora gittim sogan kürü kullanıyordm ve kistim 7cmdi faydasını görürüm gecer diye cok ümitliydim gercektnde bitkisel ilaclar herkezde aynı etkiyi yapmıyo tıpkı bende bal tarcın cörekotunun kist yaptıgı gibi kistm sadece 1cm kücülmüş ki zaten doktora gitmeden ve sogan suyu kullanmadn önce de 1cm kendiliginden kücülmüstü şimdiyse dogum kontrol hapına mahkumum 10aydır bebek hasretiyle yanıp tutusuyorm en az bir 3ay daha yanacam sonrasıysa mechul 2kez cok rahat hamile kalmıstım şimdiyse ne yapsam olmuyor allahtan ümidimi kesmedm ama gercektn beklemk cok zor rabbim hiçbir zaman bebegi olmıcak olanlara yardım etsn gercektn sabretmek cok zormus sogan suyuna yinede devam edecem dogum kontrol hapıda kullanacam insaallah gecer doktora sordum tayin isticek misinz diye kasımda dedi üzüldm riskli gebelik ya benimkisi keske olsaydınz dedim sen hele bir hamile kal bir kontrol edecek bulunur dedi nekadarda üzüldm ne yani bir daha hamile kalamıcak mıyım dedim hayırda daha cok var bu ay korunacaksın sonra kistin gececekte hamile kalacaksn dedi kötü bişey söylemedi ama ben cok hassasım ya havadan nem kapar oldum aglayark yazıyorm bunları ve derdimi anlatacak kimsem yok bırakın bebegi kucagıma almayı hamile olmaya o cift cizgiyi görmeye karnımda bir canlının varlıgıyla yasamaya ve kucagıma alacagım ümidiyle gün saymaya hasretim karnımı sevmek kalp atıslarını duymak ultraasonda kist degilde bebegime bakmak istiyorm herkez bebegini kucagına aldı yada hamile ama bense bebegin degil artık hamileligin bile hayalini kuramıyorm sanki bidaha hiç cocugum olmıcak gibi geliyor yaz tatili girdi kardeşimin dügünüde var ama ben ne tatile gitmek ne dügüne gitmek nede kimseyi görmek istiyorm hem denden sonra evlenenlerin bebegini görecem benim bebeginle yasıtları görüp daha cok üzülecem hem hamile degilmisin diyip canımı sıkacaklar takmayayım kimseyi sallamıyım desemde birine kulak asmasam birine üzülecem gercektn duanıza cok ihtiyacım var kafanızı şişirmek istemem ama sizden baskada derdimi anlatacak kimsem yok