sağ ol canım şükür gelmiyor sanıyorum. o kadar duphalac içiyorum bana mısın demiyor eşim sabah zeytinyağı içirdi 2 kere çıkardım
(kayısı kompostosunu blendırladık biraz rahatladım. sonra da activa yoğurt prebiyotik aldırdım. bir de salonda yatıyorum şu an... iyi oldu. canım ya korkmuşsundur ben normal akıntıya tahammülüm yok.
eşim arda beye mesaj yazdı yardımcı oluruz demiş pazartesine verdiler randevu şükür...
bir de hep rahatsız etmek istimiyorum Arda beyi aslında. sabah hataydaki dr mi aradım ufak tefek soruları ona sordum sağ olsun onunla daha eski bir hukukumuz var...
niye ki? pek bilmem ama baş ağrın var mı ki? kızların dediği gibi dr yönlendirir...
bunda daha rahatsın sanki di mi? inşallah iyi olacak...
sen nasılsın canım? serklaj olmuş muydun? durumlar nasıl?
iyi yapmışsın rapor almakla. bebeleri bile sevemiyoruz gelecekle ilgili plan bile kuramıyoruz...
canım geçmişe yeniden göz gezdiriyorum bırak kasılmayı serklaj sonrası çerez gibi günde 4 ya da 6 tane kullanmışlar. başarıya ulaşmışlar ama belki kullanmadan da başarı olacaktı senin gibi... endol ben kullanamam artık. gerçi kasılmam düzenli yok şükür...
dediğin gibi normal hamilelerde de oluyordur ama korkuyoruz işte...