- 6 Ekim 2008
- 6.786
- 54
- Konu Sahibi hidennisko
- #26.501
fadik başınız sağolsun... bebecik bekler babasını rahatı iyi maşallah..
canım başınız sağolsun Allah sizlere ve bebeğinize uzun ömür versin..
merhaba arkadaşlar,
fadik başın sağ olsun,geride kalanlara uzun ömür,sağlık versin
.
sağolun arkadaşlar allah razı olsun...Fadik basınız sagolsun Allah oğluna uzun ömür versin
Chnb sızıntı ciddi olsaydı doktor eve göndermezdi seni tabi insan kafaya takmadanda duramıyor anlıyorum seni ben iyiyim evde istirahata devam ediyorum 2 gündür raporsuzum doktorlar bişeyin yok diye rapor vermiyolar bugüne kadarda zor almıştımya. Yanlış bı sorunum var cok afadersiniz ama ben büyük tuvaletimi yapmaya korkuyorum şimdiden böyle korkuyorum dikiş atıldıktan sonra ne yapicam bilmiyorum
fadik var mı gelişme hastane de bakıyordun
ilk evde gecemizde tedirgindik eşim de... rüyamda suyum azalmış...
canım bugün yakacık doğumevi ve çocuk hastalıkları hastanesine gittim...bu hastaneye daha önceleride birçok kez gittim dr ların ilgisi güzel gelinimizde oraya devam etmiş ve doğumu orda yapmıştı...
yine iyi bir dr denk geldi ne sorsam sağolsun yanıtladı ama daha muayenin en başında 5. gebeliğim diğerleri kayıp deyince hemen zeynep kamili önerdi...
bende gittiğimi ve farklı birşeyde yapılmadığınıu söyledim...
bebeğin suyu tam sınıra gelmiş nstde yine sancı çıkmadı buna üzüleceğim aklımın ucundan geçmezdi
2 hafta önceki nst de baya belirgin sancılarım vardı sonradan ne oldu bilmem...
maşallah nstde bebeğin kalp atışı hareketleri iyi...buna bakarak yine 3 gün sonra gel dedi....
kayıplarımı hatırlattım korkumdan bahsettim öneri istedim...
yine zeynep kamili önerdi ama gidemessende burasıda olabilir dedi...
ama biz bu durumda beklemekten başka birşey yapamıyoruz dedi...
zeynep kamilde yapmıyor dedim...biliyorsun son randevumda ultrason bile yapmamışlardı...
ne bileyim canım sonuçta özel dr un değil birde devlet hastanelerinin belirli kuralları var müdahale etmek için sebep gerekiyor.....
bebeğin sağlığı iyi olduğu sürece az bir gün geçmesini ciddiye almıyorlar...
hatta internette biraz araştırdımda kimi dr 42 haftadan sonra beklerse gün geçmiş sayıyor....
canım 10 gün biraz uzun gelebilir bebeğin suyunu merek etmen doğal ama 10 gün altı muayenede de suyun ne kadar değiştiği anlaşılmaz gibi...
birde her ultrasonda başka başka çıkıyor...yani yine için rahat etmez gibi...