- 27 Ocak 2011
- 1.557
- 38
- Konu Sahibi hidennisko
- #26.141
kizlar ben de dun daha once yaninda serklaj dusundugum Ismail Kucukerdogan' a gittim.Sansima cok yogun bir gunuydu ve baska randevularin arasina kesik kesik beni almak zorunda kaldi,gerci cok sukur sikintili bir durumum yoktu o yuden de sorun etmedim.benim ilk gebeligimde su artisi ve bebegimde gelisim geriligi oldugu icin ilerleyen haftalarda sadece tip fakultesinin aylik kontrolleri beni tatmin etmeyecek diye dusundum bu yuzden simdi 15 gunde bir de ismail beyin yaninda kontrole gidicem.
Rahim agzini olcmedi,olculecekse vajinal olculmesi gerekiyor ve vajinal her mudahale senin gibi hastalarin enfeksiyon riskini arttirir dedi,simdilik bir sikayetin yoksa hic kurcalamayalim dedi,cok sukur yoktu tamam dedim.Rahim agzinda kisalma varsa bile yapilacak hic bir sey yok dedi,zaten dikisin var,dikisin olmasa her seferinde olcer kisalma varsa dikis atilirdi ama su anda ekstra yapilacak bir sey yok dedi.bebegim ve suyum simdilik normal sinirlar icerisinde,1 haftalik bir gerilik var ama su asamada buna gerilik diyemeyiz dedi,diger gelisinde bakalim gerilik sabitse sorun yok dedi.crinone vajinal jele ve elevite devam 34.haftaya kadar,kati yatak istirahati degil arada kalkarak ve kisa yuruyusler yaparak devam et dedi,surekli yatmak da bazen sorun cikarabiliyor dedi.kisaca rapor etmek istedim sizlere,cok sukur bu gunlerimize de,Allah' im chnb nin de yuzunu guldursun,daha nice buyuk haftalari hepimiz de gorelim saglicakla insallah.
Canım,İnşallah sende,chnb,hidenişko,arzufirdevs,yaren,eylülgülü ve tüm hamiş arkadaşlarım sağlıkla kucağınaza alacaksınız..Dualarım sizle
canım bir şey demedi. o gün de çok hijyenik bakılmıştı pazar. nil hanım diyor ki sizin vücudunuz yapıyor olabilir önceki öykülerde de varmış. benim serklajda bir gün leke dışında şikayetim de olmadı. sondadan mı bilmiyorum.
Bugün sanki az gibi. huzurluyum artık ben elimden gelenşi yaptım bir şey olmaz inşallah ama olursa da artık yeni gebelik hiç düşünmeyeceğim çok yıprattı beni... Artık gerisi takdiri ilahi...
Canım,hep böyle ol lütfen, Her an aklımdasın ..Dualarım seninle ben Allahın izniyle inanıyorum, bebişini sağlıkla kucağına alacağına ...
Ya kızlar birde benim aklıma takılan birsey var
Şimdi Arda bey 2 haftada bir ölçüm yapacağız, hemen dikiş atmayacağız diyor , bu risk değil mı?
Sürekli ölçüm yapılacak olması enfeksiyona davetiye çıkarmaz mı?
Sonrasında is isten gecmis olmasın
Bebek büyüyünce dikiş atılması daha riskli diye biliyorum
Oğlumda ne güzel 13. Haftada dikiş atıldı sonra güzel güzel ilaçlarımı kullandım
Hiç stres olmadım kısaldı mı kısalacak mı diye
Bu tereddüt beni ve esimi yiyecek bitirecek
Acaba bebeğimi riske mı atıyoruz böyle
Canım,artık ölçümle karar veriliyormuş ayrıca oldukça ileri haftalarda dikiş atılıyor ..Arda Bey banada aynı şeyi söyledi hamilelikte takip edeceğiz diye açıkça benide çok korkutan bir durum ..Kafanı çok kurcalıyorsa bu durum istersen güvenebileceğin başka bir dr den daha fikir al ..