- 23 Aralık 2010
- 9.839
- 72
- Konu Sahibi hidennisko
- #26.101
Kızlar amniyo sıvısı yine geliyor az. Çok korkuyorum
deme nerden anladın:18::18::18::18:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
deme nerden anladın:18::18::18::18:
test yaptılar
Kızlar ben hiç iyimser olamıyorum ya...
canım çok geçmiş olsun ama bak yeterince su varmış.bol sıvı al.gönlünü ferah tut.inşallah herşey gönlünce olur.Kızlar amniyo sıvısı yine geliyor az. Çok korkuyorum
canım seni okadar iyi anlıyorumki korkma emin ellerdesin işşallah bir şey olmucek arda bey ne diyo peki bu duruma söylermisin:18::18::18:
Sağ ol. Alıyorum canım ama her geldiğimde dr ye hiç güzel haber alamıyorum enerjim kalmadı iyi düşünmeye... Güçlü olamıyorum...canım çok geçmiş olsun ama bak yeterince su varmış.bol sıvı al.gönlünü ferah tut.inşallah herşey gönlünce olur.
Offf canım ya Ne desin ne gerekiyorsa yapılıyor ama takdiri ilahi ... İyi düşünmek istiyorum düşünemiyorum...
Laparoskopik serklaj en güvenlisi imiş. Ama niye böyle oluyor çok üzgünüm. Dua ediyorum...
Sağ ol. Alıyorum canım ama her geldiğimde dr ye hiç güzel haber alamıyorum enerjim kalmadı iyi düşünmeye... Güçlü olamıyorum...
test yaptılar
Kızlar ben hiç iyimser olamıyorum ya...
canım ben adetima 15 gün kala yaptım ogluma hamile kaldım çok kullanırlırsa rahimde inceltiyomuş duyurılurdeen bu ay belkim hamile alırsın
Canım ben düşüğe karsı önlem amaçlı igne olmuştum 5 tane cildim ne kadar hassas igne oldugum yerler şişti çürüdü ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ağrıyor dün genel cerrahiye göründüm cok şükür apse yapmamış ilaç verdi onun dısı da bı sıkıntım yok birde cok sıcak yanıyorum ama su icemiyorum su dan tiksindim insallah haftaya kalp atışlarını duyarım
Soğan kuru hakkında pek bı bilgim yok ama kimden duymuştum bilmiyorum regliyi geciktirebiliyirmus sanirm sana şifa olur insallah
kızlar çoksağ olun. Ben aynıyım. Allaha şükür ani su gelişi yok. Ama idraer bitimi devam ediyor bence az... Dün gece çok dua ettim. Nihat hatipoğlunu dinledim Allahtan ümit kesmemek üzereydi komu. Biraz ferahladım. Arda beye sordum böyle olup hamileliği devam eden var mı diye... şu an 23. haftasında olan varmış. İnternette yüzde 1o diyor bu haftalar için. inşallah girerim bu orana. Dua edelim de dedi dr. Ettiğinizi biliyorum... Yrın gece oğlum gelecek hataydan. onu görmek istiyorum...
Allahımdan bir mucize istiyorum...