- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- Konu Sahibi hidennisko
- #26.121
sofika bu durumda yabancı sitelerde yazılan var mı benim yapacağım bir şey...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sofika canım saoğ ol canım sıkı antibiyotik uygulanıyor. Ama sızıyor hala su da içiyorum ve serum veriliyor...
canim senin crp yuksekti sanirim ondan mi acaba suyun gelmeye basladi,Arda bey ne diyor bu duruma ve bundan sonrsini nasil goruyor acaba,sizintin devam etti mi bugun
çok iyi yapmışsın için rahat eder. çok sevindim hep güzel haberler olsun...kizlar ben de dun daha once yaninda serklaj dusundugum Ismail Kucukerdogan' a gittim.Sansima cok yogun bir gunuydu ve baska randevularin arasina kesik kesik beni almak zorunda kaldi,gerci cok sukur sikintili bir durumum yoktu o yuden de sorun etmedim.benim ilk gebeligimde su artisi ve bebegimde gelisim geriligi oldugu icin ilerleyen haftalarda sadece tip fakultesinin aylik kontrolleri beni tatmin etmeyecek diye dusundum bu yuzden simdi 15 gunde bir de ismail beyin yaninda kontrole gidicem.
Rahim agzini olcmedi,olculecekse vajinal olculmesi gerekiyor ve vajinal her mudahale senin gibi hastalarin enfeksiyon riskini arttirir dedi,simdilik bir sikayetin yoksa hic kurcalamayalim dedi,cok sukur yoktu tamam dedim.Rahim agzinda kisalma varsa bile yapilacak hic bir sey yok dedi,zaten dikisin var,dikisin olmasa her seferinde olcer kisalma varsa dikis atilirdi ama su anda ekstra yapilacak bir sey yok dedi.bebegim ve suyum simdilik normal sinirlar icerisinde,1 haftalik bir gerilik var ama su asamada buna gerilik diyemeyiz dedi,diger gelisinde bakalim gerilik sabitse sorun yok dedi.crinone vajinal jele ve elevite devam 34.haftaya kadar,kati yatak istirahati degil arada kalkarak ve kisa yuruyusler yaparak devam et dedi,surekli yatmak da bazen sorun cikarabiliyor dedi.kisaca rapor etmek istedim sizlere,cok sukur bu gunlerimize de,Allah' im chnb nin de yuzunu guldursun,daha nice buyuk haftalari hepimiz de gorelim saglicakla insallah.
canım bir şey demedi. o gün de çok hijyenik bakılmıştı pazar. nil hanım diyor ki sizin vücudunuz yapıyor olabilir önceki öykülerde de varmış. benim serklajda bir gün leke dışında şikayetim de olmadı. sondadan mı bilmiyorum.
Bugün sanki az gibi. huzurluyum artık ben elimden gelenşi yaptım bir şey olmaz inşallah ama olursa da artık yeni gebelik hiç düşünmeyeceğim çok yıprattı beni... Artık gerisi takdiri ilahi...
canım moralini yüksek tutmaya çalış,dualarım seninle,eminim ki sen o sızıntıyla kaybolan sıvıyı kendin oral yoldan aldıklarınla tamamlayacaksın,gerekli tüm önlemler de alındığına göre Allah'ın izniyle hiçbirşey olmayacak,ben inanıyorum..
bu arada haftada yarım proluton dışında progestanı da kestiler. progestan rahatlatıyordu beni...
neden kestiler acaba,eger vajinal yoldan aliyorduysan belki de enfeksiyon ve sizintidan dolayi kesmistir.Daha once de yazmistim sanirim,bir cok kaynakta tavsiye edilen(yanlis hatirlamiyorsam arda bey de programda ayni sekilde tavsiye etti) eger rahim agzinda kisalma varsa(buna bagli olarak serklaj uygulandiysa) progestan vajinal yoldan tavsiye ediliyor,eger rahim agzinda kisalma yok ama daha once bir erken dogum oykusu varsa da intramuskuler(igne) tevasiye ediliyor.Dozaj olarak da gunluk vajinal 100 mg igne olarak hatirlamiyorum (sanirim bir igne olarak geciyordu).
chnb herşey yoluna girecek inşallah..
sofika haberler iyi sevindim... bende vajinal baktırmıyorum bu saatten sonra dikişte düşünemem..incide de tranvajinal 1 kez çok dikkatli ölçtüler en son spektum mu ne onunla baktılar ilk ve son oldu doğuma gitmek zorunda kaldım.. bu kez gerek olmaz inşallah..
bu gün bende iyi bir haber aldım evime 5 dk uzaklıkta bir özel hastanede yenidoğan yoğun bakım varmış..inci de 2 saat mesafe vardı hastane ile aramızda nakilden de korkmuştuk..49 günde 20 - 25 kez istanbula gittik..şimdi içim biraz rahatladı acil bir durum da merkeze gitmek te 1 saat..burada 26 hf bile bakıldı dedi çocuk doktoru inşallah hiç gerek olmaz ama olursa da buraya giderim..
canım içmeye başlamıştım artık prolutonu da yarım doz yapıyordum. hatayda 200x 2 progestan haftada bir tam proluton depot oluyordum yarın sorayım bari. kasılmam yok şükür hiç ilaç yok onun için... pazartesi ultrason bakılacak. 2 günde şimdi bakarsak çok toplanma olmamıştır moralimiz bozulmasın dedi. bir de küre artışı yok dedi neyse o...
chnb herşey yoluna girecek inşallah..
sofika haberler iyi sevindim... bende vajinal baktırmıyorum bu saatten sonra dikişte düşünemem..incide de tranvajinal 1 kez çok dikkatli ölçtüler en son spektum mu ne onunla baktılar ilk ve son oldu doğuma gitmek zorunda kaldım.. bu kez gerek olmaz inşallah..
bu gün bende iyi bir haber aldım evime 5 dk uzaklıkta bir özel hastanede yenidoğan yoğun bakım varmış..inci de 2 saat mesafe vardı hastane ile aramızda nakilden de korkmuştuk..49 günde 20 - 25 kez istanbula gittik..şimdi içim biraz rahatladı acil bir durum da merkeze gitmek te 1 saat..burada 26 hf bile bakıldı dedi çocuk doktoru inşallah hiç gerek olmaz ama olursa da buraya giderim..