- 19 Ağustos 2011
- 316
- 13
- Konu Sahibi hidennisko
- #26.061
2 ampül bir defada 12 saat sonra 2 ampül daha vuruluyor..ben faydasını gördüm çok şükür 29 haftalık doğan kızım kendi nefes alabiliyordu tedbiren bir gün oksijen cadırında kaldı sonra küvöziçi oksijene geçti..doğmadan 18 gün önce vurulmuştum iğneleri..bu sefer daha erken vuruldum 25 hfta da şimdi de tekrarladık..28 de inşallah etki ederkızlar fikir almak istiyorum doktor bana önümüzdeki hafta 4 doz akciğer geliştirici ilaç yazdı bu ilacın yan etkisi varmı bide doktora sormayı unuttum nasıl uygulanıyor bu tedavi şimdilik hayırlı geceler
riski kortizonların hepsinde olduğu gibi yani ..enfeksiyonun farkedilmesini geciktiriyor sanırım..bu kez dr üstüne basarak sordum erken doğumu tetikler mi diye yok dedi..ben de içim rahat etsin diye vuruldum...
28 hafta yaşama şansının Allahın izni ile yüzde 90 lara geldiği bir hafta..kortizonla buna biraz daha katkı sağlarsak ne mutlu..
bu haftayı gören arkadaşları kutluyorum..yine de 38 den aşağı doğurmayalım kitleyelim kendimizi:))
daha erken haftalar da olanlarda bu günleri görsün inşallah ..
bebek isteyenlerde hep dualarımda..
aslında inşallah 32 de tebrik edicem ben kendimi şimdi hala sınırdayım...
eve gelen bulaşık deterjan tabletleri çocuk bezleri..hepsiyle garip bağlarım var bu paket bitesiye rahata çıkarım bunun yenisini aldırdığımda bebek şu kadarlık olur..
ayın 21 i onsekizinci tanışma yıldönümümüz ayın 30 u onuncu evlilik yıldönümümüz..herşeyi bebeğe bağladım bazen kendime çok kızıyorum bu ne hırs mı ne..ama bugün kızıma seslenirken karnımdaki cevap verince onun da beni duyduğunu anladım o da sırasını bekliyor sevilmek için onun da hakkı..bende o yüzden çabalıyorum..