- Konu Sahibi hidennisko
- #26.041
kızlar umarım hersey yolundadr pek fazla giremiyorm ders calısmaya calısıyorm kendi doktoruma gittim kisti söyledm daha ümit verici konustu gecer vücudn ürettigi seyler falan dedi bayagı sıkıntı yapıyo aslında kasıklarımda sürekli sancı yapıyo dün ilişkiden sonra cok sancım oldu bir an korktum kist patladı falan diye ama şimdi iyiyim yarın yine gidecem doktora tekrar gel kan tahlili yapalım kist iyi huyluya benziyo ama emin olalım dedi şimdi yine dört gözle adet olmayı beklicem olursam hap kullanacam insaallah gecer 3ay kadar gecmezse ameliyat olmak zorunda kalacam ve hiç istemiyorm sogan suyuda içiyorm bakalım insaallah etkisi olur yazımı görürsenz cvp atarsanz mutlu olurm chnb sag olsun düşüklerdn sonra yapılan testleri söylemiş baska testler yaptırn arkadaslarda isimlerini yazarsa cok mutlu olurm yarın doktoruma soracam yaptırmk istiyorm dicem bakalım ne dicek o beni en azından yönlendirir hangi testlerin yapılıp yapılmadıgını söyelr yardımlarınızı bekliyorm
Canım hersey daha da guzel olacak kist belki kendi kendine kaybolur soğan suyununu kiste faydası varmı bilmiyorum ama ben cesaret edemezsin icmeye bu konuda doktor takibinde olman yeterli