- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- Konu Sahibi hidennisko
- #26.021
sen okadar emek ettin eziyet çektin karnıdaki dursunda bana en büyük hediye o olur inan seni okdukça gerilim filimi seyrediyorum sanki :18::18::18:acaba ne yazmış bugün diye gerilim filimimi deidm ben uykusuzluktan kafayı yedim galibaçok istyiyosan hediye olaraktan aban bir yat bir kat al bebem o yeter dua et bak az birşey istedimbebegime iyi bak annesi o benim kıymetlim belkim bana inanmazsınız ama siz bebekerliniz kaybedince içimden bir parça gidiyo kızımda hamileyken seni re,grete dedi bana çok agladım sakın beni aglatma yüregimi daglama olurmu kardeşim hey sana diyorum sıpa zamanı gelene kadar çıkma ordan olurda erken çıkarsan vay senin halina paşa teyzen döver seni sende magnum alabülürüsün beyzz,ından olsun lütfen siyeh kaplamadan yemiyorumda:131::131:
Sorma canım ben bu filmin baş rol oyuncusuyum. Çok endişeliyim. BULANTI İLACIM BİTMİŞ AZ önce yine çıkardım. Oarada da sızıntı oluyor sondadan mı değil mi korkuyorum o zaman. Bu gün inşallah güzel haberler alırım.
Magnumun diyeti var mı? Sonra verdiğin kiloları alma. Ben sana ev alayım o zaman:))
Cnm bel ağrım biraz hafifledi ama akıntım son 10gündür var zaten ne yapmalıyım gidicekmi bebeklerim bi ilacı tedavisi yokmu
Canım sakin ol desem ben de sakin olamıyorum pek dr ni gündüz ara sor canım
Zaman zaman olur canım bir de hamilelik öncesi gideceüin dr yi belirle. Aynı dr ne düşünüyorsan serklajını o mu yapacak netleştir...kafamda bin tane düşünce var,evet moral olarak iyi olduğum söylenemez,duygu dalgalanması diyelim,düzelirim inşallah gerçi hamile kalsam da başka korkular var,biliyorsun bizzat dolu dolu yaşıyorsun