fadik siteye çok yazamasamda sürekli takip ediyorum yazılanları..senin mazinde az çok benimkine benzediği için senin bu mutlu sona ulaşman beni ayrı heyecanlandırıyo ve mutlu ediyo..Allah bebeğini sana ve eşine bağışlasın..hayırlısıyla sağlıklı bir doğum diliyorum.Dualarım seninle..sende doğuma girerken bizler için dua et :)
chnb canım , sıkıntılı günler geçiriyorsun ama maalesef bizler vazgeçemediğimiz bu sevda uğruna tüm bu zorluklara metanetle ve sabırla göğüs germeliyiz..
şöyle bir geriye dönüp bakıyorum..iki rahim ameliyatı,sayısını bilemediğim kürtaj (sonuncusu narkozsuz) ..yücel karamanın literatüründe yer alan fakat başka hiçbir doktorun bahsetmediği balon tedavisi denen bir uygulama ( ölüyorum sanmıştım o derece ağrılı bi işlem ,kendiside çıktığımızda zaten normal doğumun birkaçkatı sancılı bi işlem demişti -ki benim ağrı eşiğim inanılmaz yüksektir) vs vs vs..
ama gördüğün gibi hala vazgeçemiyorum..beni hamile kaldığımda çok sıkıntılı günlerin beklediğini biliyorum..normalde soğukkanlı ve olaylar karşısında paniklemeyen ben resmen bambaşka biri oluyorum ..tedirginlik ,korkular,acabalar doğupta kucağıma alana kadar sürecek eminim..ama geçicek Allah ın izniyle..bu günlerde geçicek..
daha önce bahsetmiştim ,benim yan komşum beş defa kaybetmiş bebeğini 4-4 buçuk-5-6 aylarında..o bana hep derdi..kucağına aldığın saniye hepsi siliniyo zihninden..sende sabret şimdi ...
paşammmmmm seni tebrik ediyorum canımm diyet konusunda gösterdiğin azim takdir edilecek cinsten ..keşke bende uygulayabilsem
61 kiloyum şuan ve hamile kalmadan 58 olmalıyım ...nasıl olcaksa bu
D
regrete sana hayranım,bu araştırmacı halin çok hoşuma gidiyo :)) bence bu testleri yaptırmakla çok iyii ettin..riske atma ,benim gibi deneme tahtası olma
bu arada ben kılıç beye gitmek için senden haber bekliyorum :)