Bu fıtrat ya ben de biraz ciddiye alan biri olmaya çalışıyorum ama yok teflon tava gibi dert tasa hepsi kayıp gidiyor üstümdenMerhabalar.
Önceki konularımı okuyanlar bilir ya çok derdim var ya ben büyütüyorum.
Annem babam dışında kimsem yok. Onlar da ölünce yapayalnızım. Evlendim boşandım olmadı. Boşluktan ufacık ilgi gösterene kanıyorum sonra bırakıp gidiyorlar. Annem babam sağlık sorunlarını geçiştiriyorlar o konuda bile sorumluluk bende. Aslında zaten çocukluktan çok sorumluluk sahibi yetiştirildim annem babamla bir problemi olsa ya günlerce bağırır çağırır ya da beni öne atardı sen konuş diye felan neyse.
Ben artık düşünmemek, düşünmeden yaşamak istiyorum. Biraz rahat olup tamam ya hayat da bu demek istiyorum ama yapamıyorum. Rahat insan nasıl olunur Allah aşkına vereceğiniz bir örnek akıl vs var mıdır ?
Arkadaş çevrem var Allah’a şükür. Kardeşim ve eşim olmaması şuan için dert. Diyorum ya belki de ben dert ediniyorum bu kadar. İleride insanların ne kadar da yalnız diye benden bahsedeceğini düşünüyorumBence sizin hiç derdiniz yok ondan bu haldesiniz. Benim de annem babam yaşlı hasta, her hastalık, randevu, evin alışverişinin online yapılması, eve temizliğe kadın bulma, eve fizik tedavici gönderme işleri bende. Bunlar dertlerimin onda biri bile değil. Kardeşim de beş para etmez. Yani aslında bu sorunları burada yaşamıyorum diyen çok azdır. Ya ailesini kaybetmistir o da başka dert ya ailesi çok dinctir ki bir yaştan sonra bu şans işi. Yalnızlık dediğiniz de akraba mı anlamadım? Hiçbiriyle samimiyetim yok. Eşim arkadaşlarım yeter. Arkadaş çevresi yapın siz en iyisi, o eksik sizde.
Yani dediğim gibi derdiniz olmadığı için küçük şeyleri dert ediyorsunuz. Ben kardeşimle yıllardır konuşmuyorum, hiç de lazım değil. Faydası dokunan kardeş şans yani çok değildir. Kaç yaşında kadının da artık kardeş araması biraz tuhaf geliyor kusura bakmayın, geçmiş yani napsinlar doğuracak halleri yok yaArkadaş çevrem var Allah’a şükür. Kardeşim ve eşim olmaması şuan için dert. Diyorum ya belki de ben dert ediniyorum bu kadar. İleride insanların ne kadar da yalnız diye benden bahsedeceğini düşünüyorum
Umarım , teşekkür ererimYani dediğim gibi derdiniz olmadığı için küçük şeyleri dert ediyorsunuz. Ben kardeşimle yıllardır konuşmuyorum, hiç de lazım değil. Faydası dokunan kardeş şans yani çok değildir. Kaç yaşında kadının da artık kardeş araması biraz tuhaf geliyor kusura bakmayın, geçmiş yani napsinlar doğuracak halleri yok yaeş bence de önemli, gönlünüze göre birini bulursunuz umarım.
Ben elendim çıkıyorum o yüzdenMerhabalar.
Annem babam dışında kimsem yok. Onlar da ölünce yapayalnızım. Evlendim boşandım olmadı. Boşluktan ufacık ilgi gösterene kanıyorum sonra bırakıp gidiyorlar. Annem babam sağlık sorunlarını geçiştiriyorlar o konuda bile sorumluluk bende. Aslında zaten çocukluktan çok sorumluluk sahibi yetiştirildim annem babamla bir problemi olsa ya günlerce bağırır çağırır ya da beni öne atardı sen konuş diye felan neyse.
Ben artık düşünmemek, düşünmeden yaşamak istiyorum. Biraz rahat olup tamam ya hayat da bu demek istiyorum ama yapamıyorum. Rahat insan nasıl olunur Allah aşkına vereceğiniz bir örnek akıl vs var mıdır ?
Ben elendim çıkıyorum o yüzden
Vallahi okuyunca bana da normal geliyor ama kafamın içini gösterebilsem sizeAllah başka dert vermesin bacım
Yazınızı şimdi okudum, başınız sağolsun öncelikle.Merhabalar.
Yok yanlış anladınız sanırım. Annem babam hayattalar şuan, öldükten sonra diye dedim. Destek almayı düşünüyorum, teşekkürlerYazınızı şimdi okudum, başınız sağolsun öncelikle.Yalnızlık zor evet. Çok aşırı düşünmemek , olayları gözünüzde büyütmemek ve yeni ilişkilerde duygusal boşluktan dolayı aşırı bağımlı olmamak için profesyonel destek almanızı öneririm
Ben de evlenene kadar kendimi çok rahat insan olarak bilirdim ta ki evlenip eşimi tanıyana kadarMerhabalar.
Ayyyy yanlış anlamışım evet. Allah hayırlı ömür versin ailenize ve sizeYok yanlış anladınız sanırım. Annem babam hayattalar şuan, öldükten sonra diye dedim. Destek almayı düşünüyorum, teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?