felçli, alzheimer'li, kanser, MS hastası vs. değilse ufak tefek anne-baba hastalığı, doktor randevuları ilaç takibi herkeste var. hangimizin 70lerinde anne babası taş gibi?
hiç bişeyi yoksa kemik erimesi vardır, gözdür diştir her ay doktor kontrolü vardır.
normal bu. yaşlanmak böyle birşey. benimkilerin de sürekli doktor işleri var öyle aman aman bir hastalıkları olmamasına ve kendilerine de dikkat etmelerine rağmen. aile yanındaki çocuksunuz zaten tek çocuksunuz, otomatik olarak bu doktor işleri size kalır. hani pek rahat olma olmama ile alaksı yok ki bunun. %90 sizin durumunuzdaki bekar, aile yanındaki kız çocuğuna kalır bu işler. yapmasanız tuhaf karşılanırdı. millet evli çocuklu haliyle koşturuyor anne baba randevularına.
ancak 30larında bir kadının anne-babayla yaşaması normal bişey değil. üstelik sizin aileniz zamanında herkesten uzaklaşmış herkesi kendinden uzaklaştırmış bir aile profili. belli ki geçimsizler. yoksa hani böyle tatlış bir aile olsa siz de deseniz ki onlar bana karşmaz ben onlara moral olurum, geçinir gideriz neden ayrı ev düzen uğraşayım.. belli ki öyle bir aile ortamınız yok (ha bence en kral aile bile olsa bir yaştan sonra olmuyor ama, neyse). hal böyleyken, tabiri caizse "malınızı biliyorken" neden birlikte yaşıyorsunuz?
başka rahat olmadığnız şey ne bilemiyorum örnek verirseniz değerlendirebiliriz. sizdeki rahat olma/olmama değilde yalnızlık korkusu gibi anlaşılıyor. ülkede pek çok kadın yalnız kalmamak için ilişki yapıyor, evleniyor o konuda da pek istisna değilsiniz.