Rabbime şükürler Olsun !hamileyiiimmm:)

Tugbe mürselcim önce hayırlı olsun. Benim de karnım çok şiş ve geceleri sancılarla uyanıyorum. Karın bölgemde oluyor. Ama dün gece sol kasık tarafımda oldu. Birşey olacak diye çok korkuyorum. Şu an birşey yok. Geçen perşembe hamile olduğumu öğrendim. Cumartesi ultrasonda keseciği gördük. Ayın 25 in de kalp atışlarını duyacağız.

sevgili tuğba
senin adına çok sevindim inşallah minik yavrunu hayırlısıyla kucağına alırsın
darısı bizlerin başına

Canlarım merhaba bikaç gündür sizlere gelişmelerden haber veremiyorum çünki yatıyordum doktorum rapor verdi 10 gün yatmamı ayakta fazla kalmamamı istedi şimdi annemlerdeyim .Ama güzel haberlerimde var salı günü ultrasonda bebişimi gördük şimdilik bir tane görünüyo 8,7mm küçücük siyah bi karartı :) yarın tekrar ultrasonum var bakalım biraz büyümüşmü bebişim ama çok üzüyo bebişim beni mide bulantılarım çok fenaa özellikle sabahları ve bütüngün uyku halii gözümü açamıyorum halsiz hissediyorum kendimi .Ama olsun yaaa sonunda ona kavuşmak varyaa herşeye değer Rabbim herkese yaşatsın İnşallah .Sevgilerimlee..a.s.:1hug:

canım yaa tebrik ederim.evet kesinlikle haklısın çok güzel bir duygu.bende 4,5 aylık hamileyim.rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin.bizleride hayırlısıyla kurtarsın

Canım senin yazdıklarını okuyunca kendi haberimi duyduğum gün aklıma geldi.Allah tamamına erdirsin.Kucağına sağlıkla alırsın inşallah bebeğini.
Hayırlı olsun Bitanem.
Darısı bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine isteyen tüm arkadaşlarımıza inşallah!!!

Bugün ikinci ultrasonuma gidiyorum ayyy çok heyecanlıyım ilki çok net değildi bakalım bugün nasıl bebişim .Allahım sağlık sıhatle onu bana bağışla ve isteyen herkese ver Aminnnnnnn

canım benim ya sen yazarken ben heyecanlandım,önceklikle gözünüz aydın olsun.Rabbim sağlıklı uzuun uzun ömürler versin inş Anneciği ve Babacığı ile.

canlarım merhaba cumartesi ultrasona gideceğimi söylemiştim inanın gidene kadar sabırsızlıktan öldüm saat bana inat geçmiyordu sanki randevu saati geldiğinde ise kalbim duracak gibiydi yaa böyle bi heyecan yok veee sıkı durun kızlar bebişimin ilk hareketlerini gördüm yaa daha minnacık bişey mercimek kadar bişey ama kalbi var ve öyle hızlı atıyorki bunu gördüğümde gözlerime inanamadım ama mükemmel bi duygu Rabbim herkese yaşatsın inşallah darısı isteyen bütün herkese :1hug:

canım bende de hiç kanama yada leke olmadı ama sancım çok oldu halada oluyo şuanda 6 haftalık ultrasona girdim bir taneymiş kalp atışını gördüm daha minnacık mercimek kadar ama rabbimin hikmeti kalbi var ve öyle hızlı atıyorki gördüğümde çok duygulandım sancılarımın normal oldunu söyledi doktor bide malesef mide bulantılarım başladı en zor yanı buymuş bide ruh halim çok kötü neden bilmiyorum ama adeta depresyondayım eşim çok suratsız oldun sen diyoo ve içime kapandım kimseyle konuşmak sohbet etmek istemiyorum sürekli bebeğimi kaybetme korkusu var hep bi halsizlik sıkıntı herşeye karşı isteksizlik ve bu halimden ben dahil kimse memnun değil sende de böyle şeyler olmuşmuydu ne yapmam gerek bilemiyorum şuanda raporluyum ve sürekli yatmamı istedi doktor bu yüzdende çok sıkılıyorum hep ultrasonda bi görsem içim rahatlar diyodum ama hala kurtulamadım bu depresif halimden .
neyse canım yaa seninde içini kararttım bebişlere ve kendine iyi bak
sevgilerimle:1hug:a.s.

seni tam oLaRak tanımıyoRum ama senin adına çok sevindim cnm...ALLAH inş anaLı babaLı büyütüR...Rabbim inş oLmayanLaRada veRiRa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…