- 16 Temmuz 2007
- 36
- 0
-
- Konu Sahibi Tuxgxba & Mxuxrsel
Canlarım uzun zamandır yazma fırsatım olmadı tedavi sürecinde ve bu 12 günlük bekleyiş sürecinde çok zor ve sıkıntılı günler geçirdim ama nihayet dün güzel haberi aldım çok şükür hamileyim.Darısı tüm kader arkadaşlarımın başına Rabbim isteyen herkeze bu mutluluğu yaşatsın süper bişeymiş yaaa:)
:dance::dance:
Canlarım uzun zamandır yazma fırsatım olmadı tedavi sürecinde ve bu 12 günlük bekleyiş sürecinde çok zor ve sıkıntılı günler geçirdim ama nihayet dün güzel haberi aldım çok şükür hamileyim.Darısı tüm kader arkadaşlarımın başına Rabbim isteyen herkeze bu mutluluğu yaşatsın süper bişeymiş yaaa:)
:dance::dance:
tebrik ederim canım. darısı başımıza benim ilk denemem negatifti. yarın kontrole gidicem. 10gün sonra 2. denemeyi yapıcaz inşallah bende sana hamileyiiiimmmmm diye yazabilirim... bebişlere iyi bak...
Hamilelik haberi beni çok mutlu eder çünkü ablamda bu konuda çok sıkıntı çekti ve tüp bebek yöntemiyle üçüncü denemede tuttu,çok sevindim senin adına,rabbim her isteyene bu mutluluğu nasip eder inşallah.
tuğba kıs canın bişey çekiyomu ihihihihihih moda girdinmi yane canem ya çok sevindim darısı başımıza inşallah sağlıkla
merhaba çok sevindim.kaç tane olduğu bellimi ben üçüz bekliyorum.ileride karnın büyüdüğünde ve oynadığında ozaman daha iyi anlayacaksın güzelliğini....
merhaba çok sevindim.kaç tane olduğu bellimi ben üçüz bekliyorum.ileride karnın büyüdüğünde ve oynadığında ozaman daha iyi anlayacaksın güzelliğini....
tuğbacım merhabalar,bende tüp bebek yaptırdım ama olmadı.kimyasal gebelik oldu.
merak ettiğim senin ilk kan testinde Beta HCG ne kadar çıktı?
Tugba Nurselcigim,
Gec de olsa seni kutlamak istedim, umarım her sey istedigin gibi olur ve Allahkucagına almayı nasip eder canım. Kendine cok iyi bakmayı ihmal etme...
Sevgi ile