Rabbime şükürler Olsun !hamileyiiimmm:)

Allah anali babali büyütmek nasip etsin.ne güzel cok sevindim.
darisi diger arkadaslara ..

tebrik ederim canım. darısı başımıza benim ilk denemem negatifti. yarın kontrole gidicem. 10gün sonra 2. denemeyi yapıcaz inşallah bende sana hamileyiiiimmmmm diye yazabilirim... bebişlere iyi bak...

Hamilelik haberi beni çok mutlu eder çünkü ablamda bu konuda çok sıkıntı çekti ve tüp bebek yöntemiyle üçüncü denemede tuttu,çok sevindim senin adına,rabbim her isteyene bu mutluluğu nasip eder inşallah.

tebrik ederim canım. darısı başımıza benim ilk denemem negatifti. yarın kontrole gidicem. 10gün sonra 2. denemeyi yapıcaz inşallah bende sana hamileyiiiimmmmm diye yazabilirim... bebişlere iyi bak...

teşekkür ederim canım inşallah seninde bu sefer tedavin iyi sonuç verir Rabbim sanada bu güzel haberi almayı ve bizlere müjde vermeyi nasip etsin .Allah yardımcın olsun canım sevgilerimle a.s.

teşekkür ederim canım .Allah isteyen herkese versin benim yüzümü güldürdü darısı diğer kader arkadaşlarıma .Sen daha bekarsın dilerim evlendiğin zaman Rabbim sana hiç böyle şeylerle uğraşmana gerek kalmadan güzel bebişler verir.Bütün güzellikler seninle olsun canım :1hug:

ayçinciğim tabiki veririm msn mi ama özel mesaj atacaktım özel mesajlaşma sistemi şuan için kullanılmıyormuş en kısa zamanda düzelir inşallah düzelir düzelmez hemen yazarım

tuğba kıs canın bişey çekiyomu ihihihihihih moda girdinmi yane canem ya çok sevindim darısı başımıza inşallah sağlıkla

merhaba çok sevindim.kaç tane olduğu bellimi ben üçüz bekliyorum.ileride karnın büyüdüğünde ve oynadığında ozaman daha iyi anlayacaksın güzelliğini....

canım ilk ultrasonuma 10 gün sonra giricem daha belli değil yani sen kaç aylık hamişsin yaa bende çok merak ediyorum sen test sonucundan kaç gün sonra ultrason için gittin canım bide benim karnım çok şiş gören 2 -3 aylık sanıyo ama daha 20 gün oldu geceleride çok sancım oluyo sende de butür sorunlar olmuşmuydu .Bana yardımcı olur aydınlatırsan sevinirim Rabbim bebişlerinide senide korusun sağlık sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah .
Sevgilerimle..a.s.a.s.a.s.

merhaba çok sevindim.kaç tane olduğu bellimi ben üçüz bekliyorum.ileride karnın büyüdüğünde ve oynadığında ozaman daha iyi anlayacaksın güzelliğini....

İKO CANIM SÜPER YAAA. TÜP BEBEK TEDAVİSİ SONUCUMU ÜÇÜZ OLDU,SİZİN SORUNUNUZ NEYDİ NEDEN NORMAL YOLLARLA OLMAMIŞTI GEBELİK. İNŞALLAH HAYIRLISIYLA ALIRSIN ÇOCUKLARINI KUCAĞINA.

tuğbacım merhabalar,bende tüp bebek yaptırdım ama olmadı.kimyasal gebelik oldu.
merak ettiğim senin ilk kan testinde Beta HCG ne kadar çıktı?

Tugba Nurselcigim,
Gec de olsa seni kutlamak istedim, umarım her sey istedigin gibi olur ve Allahkucagına almayı nasip eder canım. Kendine cok iyi bakmayı ihmal etme...
Sevgi ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…