Rabbime şükürler Olsun !hamileyiiimmm:)

çok sevindim canım inşallah sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik geçirirsin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Ben de tüp bebek yaptırdım sabırsızlıkla sonucu bkliyorum 8 ağustosta belli olacak ama zaman geçmek bilmiyor sen nasıl bekledin nasıl sabrettin neler yaptın merak ettim şimdi canım tekrar hayırlı olsun

canım benim bende doktorumla görüşmeden önce senin gibi 8 -10 milyar bi masraf çıkacak diye korkuyordum ben tokat ta yaşadığım için doktorumla önce telfda konuştum ne kadar izin almam gerektiğini ve ne kadar para hazırlamam gerektiğini sordun o da bana 15-20 gün benim eşimin ise sadece yumurta toplama günü sperm vermek için gelmesinin yeterli olacağını ve yaklaşık olarak 5000 ytl tutacağını söylemişti. yumurtlaman ve yumurta kaliten iyi olduğu için ve üstelik yaşında genç olduğu için tahminlerime göre seninde masrafın 5000 ytl yi geçmez.Allah yardımcın olsun canım.sevgilerimle..:1hug:

canım çok sevindim allah gucağında görmeyide nasip etsin inşallah bir daha candan tebrik ediyorum seni..
ohhhh ne güzel hamişlerimiz artıyor kızlar çalışın....çalışın....çalışın...........

Ne kadar guzel bir kalbin var senin sagol verdiğin bilgiler için benim için cok onemliydi.Allah kalbine gore vermis.İkiz bebişlerini sağlıkla kucağına al inşallah.
Başarmak cok guzel bi duygu olsa gerek.Umarım bizde senin gibi bir gün kazanırız.a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

tuğbacım ben de sana nerede tedavi olduğunu soracaktım ama önceki msjları okuyunca öğrendim, peki bu dra tavsiye üzerine mi gittin ?

canım çok teşekkür ederim Rabbim inşallah sanada nasip eder .o 12 gün nasıl geçti bilmiyorum bazen çok pozitif bazende çok bunalım olduğum günler oldu ama kendime çok dikkat ettim hiç ev işi yapmadım ama bol bol pasta yaptım misafir çağırdım arkadaşlarıma gittim ama hiç boş kalmamaya çalıştım çünki yalnız kaldığımda hep kötü düşünceler yakama yapışıyordu hele son 2 gün çok zor geçti ama sağolsun eşim beni hiç yalnız bırakmadı alışverişe çıkardı :en sevdiğim şey olduğu için :) sende yalnız kalmamaya özellikle sana morel verecek insanlarla birlikte olmaya çalış ve kendini yorma tamam mı canım iyi haberlerini bekliyorum .sevgiyle ve mutlu kal a.s.:1hug:

tuğbacım ben de sana nerede tedavi olduğunu soracaktım ama önceki msjları okuyunca öğrendim, peki bu dra tavsiye üzerine mi gittin ?

canım bu doktor benim akrabam biz önce tokatta bi doktora gitmiştik eşim için ve o doktor eşime hormon ilacı verdi sperm sayısını yükseltmek için ama hiç bi faydası olmadı sonra akıl danışmak tavsiyelerini almak için doktorumu aradık o da bizi tüp bebek yaptırmamız için yönlendirdi bu durumda normal yolla yada aşılama ile olması çok zor bi ihtimalmiş o yüzden yaşım genç başarı oranımız yüksekken yaptırmamızı söyledi bizde güvendiğimiz için hiç tereddütsüz kabul ettik ve çok şükür ilk seferde iyi sonuç aldıkinşallah böyle devam eder Darısı tüm isteyenlerin başına Rabbim isteyen herkese versin :1hug:a.s.

bebişin sağlıkla, mutlulukla, hayırla gelsin inşallah.. çok sevindim gerçekten.. güzel güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz :sm_cool::icecream:

HAMILEYIM DIYE BI BASLIK GÖRÜNCE ICIM KIPIR KIPIR OLUYO BEN COK BEKLEDIM COK MÜCADELE ETTIM O YÜZDEN KIM OLURSA OLSUN HAMILEYIM DEDIMI COK SEVINIYORUM ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN ALLAH SAGLIKLI BI SEKILDE SIZI BIRBIRINIZE KAVUSTURSUN

bebişin sağlıkla, mutlulukla, hayırla gelsin inşallah.. çok sevindim gerçekten.. güzel güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz :sm_cool::icecream:

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.sizlerle paylaştıkca böyle güzel dilekleri okudukça daha mutlu oluyorum sevincim daha bi artıyo hepinizden Allah razı olsun
sevgilerimle.. Dilerim tüm güzellikler seninle olur a.s.a.s.a.s.

HAMILEYIM DIYE BI BASLIK GÖRÜNCE ICIM KIPIR KIPIR OLUYO BEN COK BEKLEDIM COK MÜCADELE ETTIM O YÜZDEN KIM OLURSA OLSUN HAMILEYIM DEDIMI COK SEVINIYORUM ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN ALLAH SAGLIKLI BI SEKILDE SIZI BIRBIRINIZE KAVUSTURSUN

canım çok sağol.Seninde çok tatlı bir bebişin var Allah bağışlasın analı babalı büyütmeni nasip etsin a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…