-
- Konu Sahibi Tuxgxba & Mxuxrsel
O kadar sevindim ki cevabına 7 8 milyar diyeni bile duymustum bendede aynı senin gibi yumurtlamada sorun yok kalitesi de iyi. hastane ve doktor ismi için teşekkurler bende bir an once deneyeceğim.Yardımların için cok sağol.Allahım hayırlısıyla kucagına da almayı nasip eylesin bebişlerini.
en iyisi vakit kaybetmeden tup bebek yaptirmak asilamada sans cok az cookkk
canım benim bende doktorumla görüşmeden önce senin gibi 8 -10 milyar bi masraf çıkacak diye korkuyordum ben tokat ta yaşadığım için doktorumla önce telfda konuştum ne kadar izin almam gerektiğini ve ne kadar para hazırlamam gerektiğini sordun o da bana 15-20 gün benim eşimin ise sadece yumurta toplama günü sperm vermek için gelmesinin yeterli olacağını ve yaklaşık olarak 5000 ytl tutacağını söylemişti. yumurtlaman ve yumurta kaliten iyi olduğu için ve üstelik yaşında genç olduğu için tahminlerime göre seninde masrafın 5000 ytl yi geçmez.Allah yardımcın olsun canım.sevgilerimle..:1hug:
5000 ytl? bir bebegim olacaksa 10000 e bile raziyim
çok sevindim canım inşallah sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik geçirirsin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Ben de tüp bebek yaptırdım sabırsızlıkla sonucu bkliyorum 8 ağustosta belli olacak ama zaman geçmek bilmiyor sen nasıl bekledin nasıl sabrettin neler yaptın merak ettim şimdi canım tekrar hayırlı olsun
canım bu 5000 ytl de devletin verdiği bir katkı falan var mı yoksa tamamen desteksiz hali mi
tuğbacım ben de sana nerede tedavi olduğunu soracaktım ama önceki msjları okuyunca öğrendim, peki bu dra tavsiye üzerine mi gittin ?
bebişin sağlıkla, mutlulukla, hayırla gelsin inşallah.. çok sevindim gerçekten.. güzel güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz :sm_cool::icecream:
HAMILEYIM DIYE BI BASLIK GÖRÜNCE ICIM KIPIR KIPIR OLUYO BEN COK BEKLEDIM COK MÜCADELE ETTIM O YÜZDEN KIM OLURSA OLSUN HAMILEYIM DEDIMI COK SEVINIYORUM ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN ALLAH SAGLIKLI BI SEKILDE SIZI BIRBIRINIZE KAVUSTURSUN