- 19 Haziran 2007
- 122
- 0
- 41
-
- Konu Sahibi Tuxgxba & Mxuxrsel
sana demiştim demi olacak diye bak ben galiba bir ölecegim zamanı bilmeycegim
cnm çok sevindim..
senin aşılama mıydı tüp bebek mi..
evet canım yaa şimdi herkes böyle söyliyor yakınlarımda hep kesin olacak gözüyle bakıyodu ama ben çok endişeliydim ama çok şükür rabbim boynumuzu bükük koymadı darısı isteyen herkesin başına .Bu arada Allah uzun sağlıklı ve mutlu bi ömür versin canım şekerliğim öyle ölümden falan bahsetme şimdi daha yaşayacağımız çok güzel günler var inşallah.:1hug: Amiinnn
:1hug:canım çok sevindim ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darrısı isteyenlerin başına sağlıkla:1hug:Canlarım uzun zamandır yazma fırsatım olmadı tedavi sürecinde ve bu 12 günlük bekleyiş sürecinde çok zor ve sıkıntılı günler geçirdim ama nihayet dün güzel haberi aldım çok şükür hamileyim.Darısı tüm kader arkadaşlarımın başına Rabbim isteyen herkeze bu mutluluğu yaşatsın süper bişeymiş yaaa:)
:dance::dance:
:1hug:canım çok sevindim ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darrısı isteyenlerin başına sağlıkla:1hug:
gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün darısı da biz isteyenlerin başına olsun hangi merkezde yaptırdın canım
canım çok sewindim..allah tamamına erdirsin inşallah..bizim içinde dua et..allah tez zaman da bizlerede nasip etsin. canım bişey sorcam kaç yılllık ewlisin benim 5 yıl oldu 4. aşılamyı yaptırcam olmassa bende tüp bebek istiyorum kendine ve bebişe çok çok iii bak