- 19 Haziran 2007
- 122
- 0
- 41
-
- Konu Sahibi Tuxgxba & Mxuxrsel
tuğba çok sevindim sağlıkla kucağına al hamişliğini bolbol yaşa kendine çok dikkat et herşeyi boşver kendini ve bebişini birde bizleri düşün bizi burda unutmayın inşallah 15 ağustosta bende hamişim diyebilirim bu cümleyi söylemeyi çok isterim diğer arkadaşlarada buradan sesleniyorum birbirimize dua edelim inşallah bizimde olur tuğba tekrar seni tebrik ediyorum 3.ayın bitene kadar kendini koru canım bizler bebeği zor elde edip çabuk kaybedenleriz
sırnaşık şeysırnaşık şeyikizin olur inşallah
amin hakettin sen tubişim
Canlarım uzun zamandır yazma fırsatım olmadı tedavi sürecinde ve bu 12 günlük bekleyiş sürecinde çok zor ve sıkıntılı günler geçirdim ama nihayet dün güzel haberi aldım çok şükür hamileyim.Darısı tüm kader arkadaşlarımın başına Rabbim isteyen herkeze bu mutluluğu yaşatsın süper bişeymiş yaaa:)
:dance::dance:
senin için çok sevindim.Ben zaten bu normal yolla cocuk sahibi olamayıp buyuk zorluklar elde ederek bebek sahibi olan arkadaslara bir başka bakıyor onlar için cok seviniyorum.Çünkü işin içinde cok buyuk emek ve dua var .Allahım eger istiyosan tabi:) sana bir oğlan bir kız ikiz evlatlar nasip eylesin. İnşalllah bebeklerinle bir ömür mutlu ve sağlıklı yaşarsın.Rabbim senin ve senin gibi zor bebek sahibi olanların yuzunu guldursun tabi benimde:)
Senin durumunda benimle yaklaşık aynı bizdeki sıkıntıda sayı 11 milyon.O yuzden haberin beni iki kat sevindirdi.Sana ozel olmazsa bir kac soru daha soracağım.Tüp bebek tedavini nerede yaptırdın ve senin için maliyeti ne oldu bende aşılamaları denemeden tüpe gecmeyi dusunuyorum.Bu durumda devlet destegi yok.Acaba altından kalkabilirmiyiz diye sordum.Şimdiden teşekkurler.
Canlarım uzun zamandır yazma fırsatım olmadı tedavi sürecinde ve bu 12 günlük bekleyiş sürecinde çok zor ve sıkıntılı günler geçirdim ama nihayet dün güzel haberi aldım çok şükür hamileyim.Darısı tüm kader arkadaşlarımın başına Rabbim isteyen herkeze bu mutluluğu yaşatsın süper bişeymiş yaaa:)
Tuğba &mürsel Canim Allah Tamamina Erdirsin Ne Kadarlik Oldu Benimki Yedi Haftanin Içinde Geçen Haftaki Ultroson Muhayenesin Ikiz Tesbiti Konuldu 10 Gün Sonra Tekrar Gideceğiz Dr Da çok şaşirdi Korkuyorum Ya Ikiz Gebeliği Kaldirabilir Mi Bünyem Diye Hayirlisi Olsun Canim Allah Tamamina Erdirsin.
canım bende ilk aşılamayı medicana da yaptım jane hn yaptı negatifdi.sen memnun kaldınmı doktorundan hastaneden.ikinciyide oradamı yaptırayım kararsızım
canım yaaa çok sevindim....darısı bizim başımıza inşallah...........a.s.a.s.a.s.
Canım herşeyden önce sana kucak dolusu teşekkürlerimi gönderiyorum .Evet çok haklısın zorlu ve sıkıntılı bi sürec sonucunda bu güzel haberi almak nasip oldu ama inan insan bi anda bütün sıkıntılarını unutuyo şimdi içim kıpır kıpır bilsen öyle mutluyumki İnşallah rabbim bu güzel duyguyu sanada yaşatır.Bizde tek sorun eşimin sperm sayısıydı bende herhangi bi problem yoktu üstelik yumurtlamam çok iyiymiş bu yüzden ben ilaçları çok düşük dozlarda aldım ve iğne tedavim sadece 9 gün sürdü bu yüzden ilaç masrafım az oldu .Ben tedavimi İstanbulda bahçelievler Medicana hastanesinde yaptırdım .Doktorumun adı "LATİF C. KÜPELİOĞLU" . İşin maddi kısmına gelince ben ssk lı olduğum için malesef devletten bi katkı göremedim yaklaşık olarak 4500 ytl(dörtbuçuk milyar) civarı bi masrafım oldu ilaçlar dahil .Canım bende başta çok korkmuştum maddi olarak altından kalkabilirmiyiz diye ama inan Allah yardımcın oluyor sen yeterki bişeyler yap gayret et .Eğer imkanın varsa hastaneyi ve özellikle doktorumu tavsiye ediyorum inşallah herşey gönlünce olur sevgilerimle :1hug:a.s.