Rabbime şükürler Olsun !hamileyiiimmm:)

canım tüm iyi dilek ve önerilerin için çok çok teşekkürler . Hadi bakalım inşallah 15 Ağustosta seninde güzel haberlerini alırız Allah hepimizin yardımcısı olsun
sevgilerimle a.s.

EŞİNİ ve SENİ TEBRİK EDERİM.

RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI, HUZURLA BÜYÜTMEYİ NASİP ETSiN...

SEVGİYLE KAL, HOŞÇAKAL...

tebrik ederim canım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin benim ilk tüp bebek tedavim tutmadı senin gibi ilk seferde hamile kalan arkadaşlar bize moral oluyor kendine dikkat et canım sevgilerimle

senin için çok sevindim.Ben zaten bu normal yolla cocuk sahibi olamayıp buyuk zorluklar elde ederek bebek sahibi olan arkadaslara bir başka bakıyor onlar için cok seviniyorum.Çünkü işin içinde cok buyuk emek ve dua var .Allahım eger istiyosan tabi:) sana bir oğlan bir kız ikiz evlatlar nasip eylesin. İnşalllah bebeklerinle bir ömür mutlu ve sağlıklı yaşarsın.Rabbim senin ve senin gibi zor bebek sahibi olanların yuzunu guldursun tabi benimde:)

Senin durumunda benimle yaklaşık aynı bizdeki sıkıntıda sayı 11 milyon.O yuzden haberin beni iki kat sevindirdi.Sana ozel olmazsa bir kac soru daha soracağım.Tüp bebek tedavini nerede yaptırdın ve senin için maliyeti ne oldu bende aşılamaları denemeden tüpe gecmeyi dusunuyorum.Bu durumda devlet destegi yok.Acaba altından kalkabilirmiyiz diye sordum.Şimdiden teşekkurler.

cok sevindim seni ve esini tebrik ederim
allah isteyen herkese bu mutlulugu yasatsin
allah tamamina erdirsin saglikla dünyaya getirsin

Canım herşeyden önce sana kucak dolusu teşekkürlerimi gönderiyorum .Evet çok haklısın zorlu ve sıkıntılı bi sürec sonucunda bu güzel haberi almak nasip oldu ama inan insan bi anda bütün sıkıntılarını unutuyo şimdi içim kıpır kıpır bilsen öyle mutluyumki İnşallah rabbim bu güzel duyguyu sanada yaşatır.Bizde tek sorun eşimin sperm sayısıydı bende herhangi bi problem yoktu üstelik yumurtlamam çok iyiymiş bu yüzden ben ilaçları çok düşük dozlarda aldım ve iğne tedavim sadece 9 gün sürdü bu yüzden ilaç masrafım az oldu .Ben tedavimi İstanbulda bahçelievler Medicana hastanesinde yaptırdım .Doktorumun adı "LATİF C. KÜPELİOĞLU" . İşin maddi kısmına gelince ben ssk lı olduğum için malesef devletten bi katkı göremedim yaklaşık olarak 4500 ytl(dörtbuçuk milyar) civarı bi masrafım oldu ilaçlar dahil .Canım bende başta çok korkmuştum maddi olarak altından kalkabilirmiyiz diye ama inan Allah yardımcın oluyor sen yeterki bişeyler yap gayret et .Eğer imkanın varsa hastaneyi ve özellikle doktorumu tavsiye ediyorum inşallah herşey gönlünce olur sevgilerimle :1hug:a.s.

Tuğba &mürsel Canim Allah Tamamina Erdirsin Ne Kadarlik Oldu Benimki Yedi Haftanin Içinde Geçen Haftaki Ultroson Muhayenesin Ikiz Tesbiti Konuldu 10 Gün Sonra Tekrar Gideceğiz Dr Da çok şaşirdi Korkuyorum Ya Ikiz Gebeliği Kaldirabilir Mi Bünyem Diye Hayirlisi Olsun Canim Allah Tamamina Erdirsin.

arkadaşım tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah çok sevindim.darısı tüm bekleyenlere sevgilerle...

canım teşekkür ederim .ben sonucu daha dün aldım emriyo tarnsferim 18/07/2007 de oldu sen yedi hafta derken transfer tarihinden itibaren sayıyorsun değilmi bana da doktorum ilk ultrasonu 15 gün sonra dedi ama ben en çok sayısını merak ediyorum acaba kaçı tutundu bir mi ikimi tam olarak ne zaman belli oluyor bana bu konuda bilgi verebilirmisin :1hug:

canım bende ilk aşılamayı medicana da yaptım jane hn yaptı negatifdi.sen memnun kaldınmı doktorundan hastaneden.ikinciyide oradamı yaptırayım kararsızım

O kadar sevindim ki cevabına 7 8 milyar diyeni bile duymustum bendede aynı senin gibi yumurtlamada sorun yok kalitesi de iyi. hastane ve doktor ismi için teşekkurler bende bir an once deneyeceğim.Yardımların için cok sağol.Allahım hayırlısıyla kucagına da almayı nasip eylesin bebişlerini.

Canım çok sevindim allah bebeğinide senide korusun :1hug:a.s.

allah analı babalı büyütsün inşallah.senin adına çok sevindim.allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…