- 5 Ağustos 2008
- 3.283
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benım hersey gönlunce olsun okurken agladım yaa senı tanımam etmem ama yurek kardeşlğimiz var be gulum rabbaım sağlıkla kucagına almayıda ansıp etsın inş hersey gönlunce olsun ee eşine nasıl söledın buguzel hberii
nevrom hadi yaa anlat be kuzum nasıl öğrendiniz sonucu alınca ne yaptınız eniştenin tepkisi nasıl oldu tabi sevinmiştir ama ne yaptı öğrenince ayy anlat işte ne bileyim ha bu arada anlat derken elini çabuk tut ve bi an önce uyu sen artıkın 2 canlısın nevrooooom:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
bugün mutluluk ne deseler işte bakın gözümdeki bu yaş derdim....
bu yaşlar senin için nevrom o kadar mutluyumki....
rabbim inşallah kucağına almayı nasip eder....
asıl biz sana teşekkür ederiz.bizi burada buluşturduğun için; ; bugün verdiğin mutlu haberin için ; büyük emeklerle hazırladığın listeler için ; içimizi okşayan güzel sözlerin için;pozitifliğinle neşenle, gücümüze güç kattığın için ;kısacası dostluğun için teşekkürler...
seni ve yeğenlerimi çook öpüyorum, eşini de tebrik ediyorum.Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin.darısı da bizlere olsun....
nevrommmm
dışardan yeni geldim ayakkabılarımı çıkarır çıkarmaz nete koştummmmm. benim için gerçi çok süpriz olmadı.....rabbimin sana bu hediyeyi vereceğine emindim...hihoyyythihoyyythihoyyyt.
tebrik ederim canım seni ve eşini. inş. sağlıcakla kucağınada alırsın ama sanırım biraz zor olacak.. üç kişilik yer açmalısın kucağında:dance:
bize hep umut ve destek oldun. şimdide pozitifliğinle örnek oldun...seni seviyoruz tatlımkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
nevrom bu melekler senın içinn
Elhamdülillah:hooray:
Ne kadar güzel bir haber bu.
Tedaviye başladığından beri sonucunu bekliyoruz.
Daha dün ablamla (nevinırmak) yarın nevrosky nin sonuç günü diye konuşuyorduk.
Bugünde siteye bakmaktan gözüm döndü.Nerde, niye haber vermedi diye. Şimdi ablam dedi nevrosky den haber aldınmı diye. Yok dedim hemen girdik, haberi aldık ve inan çooook mutlu olduksenağlama.
Tüm hamilelere çok sevinirim ama tüp bebek hamileleri benim için bambaşka:CüvCüv:.
Çünkü bu yol bambaşka bir yol ve çok zor bir yol.
Rabbim bu yolda olanların yardımcısı olsun inşallah.
Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. Hayırlı, sağlıklı, hayırlı uzun ömürlü evlatlar olsun inşallahŞeniz.
Darısıda tüm isteyenlerin başına olsun inşallah:1hug:
Ohhhhh ooohhhhhhhhhh ohhhhhhh çok şükür elhamdülillah....
Rabbim,tamamına erdirsin hayırlısıyla,sağlığınızla....Sağlıklı,mutlu bir hamilelik dönemi,sağlıklı kolay bir doğum nasip etsin.Yavrunuzu öpmek,koklamak,büyütmek nasip etsin.En güzel günlerini görmek,yaşamak nasip etsin,sizlerle ve tüm sevdiklerinizle inşallah...
Ne güzel şeyler yazmışsın dostların için...Hepsine gönülden katılıyorum.Destek moral çooooook ama çokk önemli,bende çok güzel moral depoluyorum burda gerçekten....Herkes iyiki var...
Bu yolda uğraşan ,didinen,türlü türlü fedakarlıklar yapıp anne olmak isteyen tüm arkadaşlarım,yolunuz açık olsun,tüm işleriniz yolunda gitsin,herşey ama herşey gönlünüzce olsun...
Herkese kocaman öpücükler....:)))))))
nevrosky seni cani gonulden tebrik ediyorum inan cok sevindim
Rabbim kucagina almayi nasip etsin.
Allah yar ve yardimciniz olsun dualarim sizlerle.
nevroo alo alo askım susmaaa alo alo alo bu aska kıymaa alo alo aşkım dön de alo alo alo son kez dınle..
KK da ne kadar hüzün varsa belki daha fazla mutluluk var..Evet insanlar burada tanımadığı bilmediği insanlara dua ediyor,onlar için iyi dileklerde bulunuyor..Hiç hesapsız,riyasız,yürekten.:Saruboceq:..İşte bu ilahi rahmeti coşturuyor,çağlayanlara çeviriyor..Ne mutlu sana canım...Rabbim mutluluklarını daim etsin..Rabbim evladının ya da evlatlarının sağlıkla dünyaya gelmesini nasib etsin..Onlara bizimde onları sabırla beklediğimizi söyle canım.a.s.Bizleri de dualarında unutma....:Saruboceq:
canım yeni gördüm... yeni okuyabildim.. keşke sıcağı sıcağına senle paylaşabilseyim bu duyguyu yazını gecenin 2 sinde okuyorum ve nasıl ağlıyorum sana anlatamam....
o kadar mutlu oldum o kadar sevindimki anlatamam...
rabbim o melekkleri korusun ve ömür versin .... maşallah size.. allahım nazardan saklasın... çok duygulandım bitanem... neler yazasım geliyor bir bilsen...darısı başımıza inşallah...
çok öptüm canım benimm hayırlı olsunnn...
Canim benim, inan son zamanlarda aldigim en guzel haber bu.. Maasallah nazar degmesin sanada bebislerinede.. Allahim sana ve esine bagislasin onlari.. Insallah darisi tum isteyen arkadaslarimizin basina...Rabbim onlarinda yuzlerini guldursun.. Bizide yavrularimiza sag salim, hayirlisi ile kavustursun..
tebrik ederim cnm,sağlıklı bir hamileleik diliyorum sana
Allah analı bablı büyütsün inş
nevrommmmmmmmmm canımcımmmmm inanılmaz sevindimmmmmm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım rabbim çook büyük :lepi: şükürler olsunn