• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Puzzle Severler Kulubü

Kızlar bu puzzle nasıl ?

adszqk9.png

bunu annemde istiyor hole ama önce duvarı maviye boyattırcam sonra yapacagım bunu bide bunun gibi panaroma vapurlu var. ikisini alt alta koycam çok güzel olacak. Gökyüzü ve deniz zorlayabilir. Ama biter bir şekilde. kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar...
binbir hevesle çektiğim sizlerle paylaşmak için heyecanla eklediğim tüm puzzle resimlerim silinmiş..
çok üzüldüm.
gittikçe soğuyorum bu siteden.
artık resimde eklemem bundan sonra.emeğe saygı yok.eğer boyutları büyükse bölüm sorumlusu boyutunu değiştirebilirdi.ama silmek en kolayı.
şaşkınım.
hoşçakalın...

Allah Allah ya, ben de şaşırdım şimdi.
Bir sürü fotoğraf ekledik bugüne kadar hiçbiri silinmedi.
Üstelik sen de kendi fotoğraflarını ekledin. Anlayamadım.
Ama öyle soğudum falan deyip bizi bırakıp gitmek yok.
Daha yarışmaya katılacağız seninle ne çabuk unuttun? a.s.

günaydın kızlar...
binbir hevesle çektiğim sizlerle paylaşmak için heyecanla eklediğim tüm puzzle resimlerim silinmiş..
çok üzüldüm.
gittikçe soğuyorum bu siteden.
artık resimde eklemem bundan sonra.emeğe saygı yok.eğer boyutları büyükse bölüm sorumlusu boyutunu değiştirebilirdi.ama silmek en kolayı.
şaşkınım.
hoşçakalın...

evet ya bende farkettim bunu, bir sürü mesajlarim silinmis ne yaptim ne dedim bilmiyorum, bunu farkettigimden beride bir konuya yazi yazarken iyi düsünüyorum icimden pek gelmiyor

oooooooooofffffffffffffffff süper böyle birseyi burda arayip bulamiyorum, nerden buldun

canım biraz geç oldu kusura bakma...
Ben internette puzzledepo.com dan buldum resmini.Panorama puzzlelerde bulabilirsin

Son düzenleme:
Kızlar ne oldu ya hepinizin sesi soluğu kesildi.
Ben bunca zaman içinde 2 puzzle bitirdim, 3üncü bitmek üzere, siz ne yaptınız, neredesiniz, minyatür, turuncu huuuuuuu....

Ben yeni merak sardım puzzle yapmaya 1000 lik yeni bitirdim.Art puzzle içinde yapıştırıcısı yok.Kırtasiyeden istedim puzzle yapıştırıcısı tutkal verdi.Ben bu işin içinden çıkamadım.Nasıl yapıştırıcam ben bunu yardımcı olabilirmisiniz

Ben yeni merak sardım puzzle yapmaya 1000 lik yeni bitirdim.Art puzzle içinde yapıştırıcısı yok.Kırtasiyeden istedim puzzle yapıştırıcısı tutkal verdi.Ben bu işin içinden çıkamadım.Nasıl yapıştırıcam ben bunu yardımcı olabilirmisiniz

Hayatım tutkalla olmaz o iş aman diyim. Bozarsın onca emeğini. Kırtasiyelerde özel puzzle yapıştırıcıları satılır. Toz olarak da vardır (su katıp hazırlarsın) şişede direkt sıvı olarak da. Bunu bitmiş puzzle'ın üzerine döküp ya elinle ya da bi sünger yardımıyla yayar sonra kurumaya bırakırsan yapışır o. Bu konuda detaylı olarak anlatan mesajlar var, istersen bi göz gezdir.

Bu arada puzzle bağımlılık yapar çok fena ki sana hayırlı işler diyorum :teytey:

ben bi puzzle apmaya başlayacağım ama bir türlü başlayamadım. sanırım markası hema "ronesans"..
birisi hediye olarak istedi de.. bide benim puzzle halım yok, yapıp bitirdiğim puzzleları bildiğimiz kartona yapıştırıyorum, ama arabam da olmadığı için çerçeveciye götüremiyorum..
bir tane daha var onu yapıştırmadım düşünüyorum; fikir verir misiniz bana??

ben bi puzzle apmaya başlayacağım ama bir türlü başlayamadım. sanırım markası hema "ronesans"..
birisi hediye olarak istedi de.. bide benim puzzle halım yok, yapıp bitirdiğim puzzleları bildiğimiz kartona yapıştırıyorum, ama arabam da olmadığı için çerçeveciye götüremiyorum..
bir tane daha var onu yapıştırmadım düşünüyorum; fikir verir misiniz bana??

Canım benim puzzle halım var ama kullanamayanlardanım maalesef, öylece duruyor. Ben bildiğin tahta bir zeminin üzerine yapıyorum. Sonra gazete üzerine aktarıp yapıştırıyorum, öyle kartona falan da değil, bildiğin gazeteye, ama karton da olur tabii. Çerçeveciye götürmek için de illa araba şart değil, 1500'lükten büyük değilse, büyükçe bi poşetin içine koyuver götür.

Sonunda siteye gelip resmi ekleyebilicem hihoyyyt

2 puzzle da bitti.

Birincisi EDUCA 1000 PARÇA

my.php

Diğeri de MASTERPIECES 500 PARÇA

my.php

Biraz ders çalışalım sonra yine puzzle lara devam :1closedeyes:

bu krizde daha fazla puzzle yapılmaz artık kaydirigubbakcemile3

Canım resimler görünmüyor.......

Bende uzun zamandır(2ay kadar) yapamıyorum koşturmakdan vakit bulup
Bitirdiğim puzzle mı eşim dolabın üzerine koydu düşer dedim dinlemediiiiiiiii
Ve noldu düştüüüüüüüüüü çok fena dağıldı henüz yapıştırmamıştık :(
Tekrar yapıcam onu umarım eksik parçası çıkmaz

ben puzzlemi hala yapamadım nolur bana yardım edin...
valla yapamıcam yoksa...
öyle bekliyor çekmecede..

arkadaşlar ben puzzle mi bitiremedim nolur bana yardım edin yoksa çekmecede kalıcak öyle

banada yardımcı olun ya ben nasıl yapıcam yeni basladım ve daha hiç birsey bilmiyorum ne malzeme gerekiyor nasıl baslanır bi yardım etseniz

banada yardımcı olun ya ben nasıl yapıcam yeni basladım ve daha hiç birsey bilmiyorum ne malzeme gerekiyor nasıl baslanır bi yardım etseniz

Bir adet puzzle gerekiyor şekercim... çokca da sabır :1rolleyes:

Önce çerçeveye ait olan parçaları ayır, çerçeveni oluştur.
Sonra da renklerine göre ayır parçalarını ve yapmaya başla.

Bolca da kafa dinlemeyi ve keyif almayı unutma tabii a.s. Hadi kolay gele.

Back
X