Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
KIZLAR BEN DE BUNU BEĞENDİM AMA KS GAMES MARKASI SİZCE SİPRAİŞ VEREYİM Mİ?? NE DERSİNİZ.RENKLERİ ÇOK BEĞENDİM AMA KARARSIZIM.
ben de aslında manzara resmi düşünmüyordum tam 5 saat gittim geldim şu olsun bu olsun diye sonunda bu resimde kaldığımı farkettim. oturma odama çok uyuyor bir de renkler ne bileyim artık bi deneyeyim diyorum yoksa içimde kalacak.bu arada art puzlle dan memnunsunuz sanırım genel olarak. fiyatları çok uygun geldi de ondan da endişe ettim.
kızlar birşey sorucam clementoni neon puzzle begendim ama stokta yok. baska nerden bulabilirim acaba bu puzzle ı
birde ricordi art hiç kulllanmadım nasıldır memnunmusunuz
Aman yap gitsin be arkadaşım madem o kadar beğendin, içinde mi kalsın yani, ne olacak?
Ben çok Art yaptım, bir şikayetim olmadı şimdiye kadar.
Asıl izne giderken Falcon marka bi puzzle almıştım.
İlk defa yaptım Falcon ama ciddi ciddi beğendim.
Parlamıyor, parçalar çok güzel oturuyor. Ama depoda göremedim o markayı.
kızlar puzzle mı yapıyım çocukla mı ilgileneyim bilemiyorum.puzzle yapmaya başladım belki 5 gün oldu ama daha ortaya bişey cıkmadı.siz nasıl yapıyosunuz yaa..
wolf u istiyorum ama yok işteben bi kaç siteye baktım ama baktıklarımın hepsinde de tükendi diyor. sanırım şu an piyasada yok bekle isterseen biraz. beğendiğin tower bridge ondon mu, wolf mü yoksa the storm mu??
wolf u istiyorum ama yok iştebelkide hiç gelmez siteyi arasammmı acaba
acaba arasak ne zmn gelecegi veya hiç gelmicekse bunun hakkında bilgi alabilirmiyiz ki