- 20 Haziran 2008
- 1.852
- 88
Teşekkür ederim castefellacım.. Ummayalım, emin olalım siz de başaracaksınız.. Çok da önemli bi'şey değil.. Biraz sabır, biraz disiplin, ve zayıfladığında neler olacağının hayalini kurmak.. Yani biraz ondan biraz bundan derken, başarı mahallede bekçi zaten.. yerimsenibenCanımcım tam kilo vermenin hayal olduğu, belki de kilolarımla da mutluyum dediğimiz zamanda bizi yüreklendirdiğin ve motive ettiğin için çok teşekkürlerkaydirigubbakcemile5 Ne kadar güzel bir değişim, harikasın tebrik ederim.Umarım biz de başarabiliriz tatlım, sevgilera.s.
Bundan çok emin değilim canım..En çok eşin bayılmıştır bu duruma değil mi? Zira hep fit durmamızı beklerler ama belli etmezler. Benim eşimde en fazla 5 kilo fazlan var der ama ben biliyorum en az 8 kg fazlamın olduğunu ha gayret diyerek inşallah başlarım canım sayende, tekrar çok sağolŞeniz
Mahcup ettin beni lölizcim..
Sana bi'şeyler düşündürebildiysem ne mutlu bana..
Gerçekten de programlı davranında sonuca ulaşıyor insan..
Ertelediğin her hafta, seni hedefinden uzaklaştıran bir haftaya dönüşecek, bunu hatırla lütfen..
Gelelim tatlı krizlerine..
müsli ve corn flakes (her ikisi de çikolatalı) düzenli tükettiğimden sanırım benim tatlı krizim pek olmuyordu.. dondurma da yiyordum sıklıkla (bazen coşup her gün, bazen haftada 3 gün)
light dondurma veya ağırlıklı olarak sakızlı muhallebili dondurmayı, kriz anlarında bir çatala ne kadar doldurulabilirse o kadar alıp, yani çatalı bi'nevi külah yerien koyarak, üzerine de tarçın dökerek yalaya yalaya oyalanıyordum.. Hala da öyle..:icecream:
Süt ve günkurusu kaysıyı birlikte tüketmeni tavsiye ederim..
Kahveyle aran iyiyse, bol tarçın ekle.. O da tatlı krizime iyi geliyor benim..
Kolay gelsin.. Senin de başarı öykünü okumak dileğiyle.. a.s.
İnşallah en kısa zamanda ,tarçını duymuştum denenmiş bir yöntemmiş denemeye değer.Ben bir şey daha sormak istiyorum bir arkadaşa yazdığın cevapta dikkatimi çekti satır arasında protein ve salata diyeti yaptığını okudum.Ben karbonhidrat kısıtlı diyetlerle çok güzel kilo veriyorum ama kas erimesi, çatlak ,sarkma bir sürü şeye yol açtığını okuyorum sağda solda çekiniyorum.Sen bu tür sorunlarla karşılaştın mı?İlgin ve yardımların için teşekkürlerimlea.s.
Canım ne kadar sıklıkla ev toplantılarına katılıyorsun bilemiyorum ama, öncelikle kendini rahatsız etmeyecek, evsahibini de tedirgin etmeyecek ölçüde ayarlamayı yaparsın..püsküüt merhaba canım
şu ev toplantılarında ne yapim bana bir
akılş ver
illa ki kaçamak oluyor hiç yememek te olmuyor
cevabını bekliyorum azim meleği...
gece 12 de bile ekmek arası birşeyler yiyordum. ama böbreklerimden rahatsızlandığı için su içmek durumunda kalmıştım. yemek yiyor ama devamlı su içiyordum. normalimden 10 kilo fazlaydım o dönem. inanın rejim bile yapmadan 10 kilo gitti. nasıl oldu anlamadım. suyun çok yararını gördüm, bunuda yazdıklarınıza eklemk istedim.
bir diğeri ise gerçekten kafaya takmamak. yani zayıflayamam en diye moral bozmamak. insanın aklına gelmeyince daha rahat veriyor sanırım.
azminizden dolayı tebrik ederim.
canım benimde metabolizmam yavaş çalışıyor. zaten hızlı çalışan biri benim kadar yese açlıktan ölür..ama sindiremiyorum ne yapalım. bir sorum daha var sence ekmek mi galete mi..bana sanki galete daha uzun süre tok tutuyor gibi geliyor ama, kalori açısından ne dersin. zaten günlük yediğim ekmek 3 dilimi geçmez ama eğer galete daha iyiyse onu denemeyi düşünüyorum.
ablacim cooook guzel olmussun a.s.
inshallah ben de senin gibi guzellesirim, dogumda 20 kilo aldim 10 kg verdim 67yim
ama senin azmin beni de guclendirdi tesekkur ederim bizimle paylastigin icin
Tebrik ederim canım sürekLi başarı öyküLeri okuyorum bende zayıfLamak için
daha 15 yaşındayım bu yüzden takımLara da giremiyorum ZayıfLamak İsteyenLerin PayLaşım ALanında yarışıyorum ben bir de karbonhidrat diyetinde yarışmaya başlıyoruz umarım istediğim kiloya kavuşurum
Ayrıca son halindeki saçLarını da çok beğendim canım :asigim::1hug: