Bence lahananın mantıya dönüşebilme yeteneği garip gelmiştir.. :roflol:Süpersin ya ben sana daha ne diyeyimki...cokacimcoook
Lahana ve mantı mı yoksa lahananın mantı olma fikrimi garip geldi bana onu düşünüyorum halaafisfisfis
kaydirigubbakcemile3
Hakikaten de muhteşem oluyor..kesinlikle muhteşem olur bunun tadı...
ben bayıldım şimdiden..
teşekkrüler.a.s.
Şeniz Şeniz hihoyyyt cokacimcoookBENCE MUHTEŞEM OLUR LAHANA MANTISI:roflol:
YA PÜSKÜÜTÜM SEN HARİKASIN Şeniz
Ve Aman Tanrım! Yok böyle bi'şi!..
İkinci hamlede.. Başka bir akşam tekrar yapıp kocamığa da yedirdim. neyse ki kendisi lahana, pırasa, bamya dan nefret eden erkekgillerden değil... :roflol:
Tarifi deneyen ilk arkadaşım ödülünü vermek istiyorum :hooray:.....tüm gülüşler ve meraklı bakışlar altında mımmss hımssss dye sesler çıkartabilecek kapasitede yedirtti lahana mantısı kendisini...
Yorumlarını bekliyor olacağım şekerliğim.. Şenizoleyy beee
vicdanım rahat mantı yiyebileceğimmmm
an itibari ile denemiş bulunuyorum püsküütüüümmm
çok harika süper süperrr
tek kelime ile muhteşemm :))
tıpkısının aynısı yaww
1,5 porsiyona yakın yediğim haldeeee, ne pişmanlık var şuan ne de mide rahatsızlığııııı a.s
oleyy beeee
teşekkürler püsküütüümŞenizŞeniz
ahh keşke bende
evleneli 2 yıl oldu aldığım 10 kiloyu belkide geçiyodur
verebilsem:çok üzgünüm:
bende azim 0 helede yemekten vazgeçmek :tomato:
püsküütüm bu lahana mantısını ben de denicem... çok hoş görünüyor....
bu arada bizim takıma resimlerini koyduğun mutfaüğın çok g üzel ve çok şirin canımmm..... bayıldım.....
Şimdiye kadar kallisim sefgilim ve şekerlik denedi.. İkisinden de geçer not aldım.. Bakalım sen de beğenecekmisin canım.. Şimdiden afiyet olsun..
Diğer konu için de teşekkürler.. a.s. Daha daha daha iyisi senin olsun fatunuzcum..
Fotoğraflar yerine ulaştığı için az önce sildim.. Sıkılıp, utanarak koymuştum çünkü..
hiç utanma ilham oluyor bizlere canım... inşallah ben de bi gün kendi evimin resimlerini eklerim... şimdilik lojmanda takılıyorum da...
bu arada bulutun çok süper çok tatlı benim amazonum vardı kurt kangal kırması....
en eğlenceli oyunumuz beni sırtına alıp gezdirmesiydi....
ünv. falan derken taşınınca bir çiftliğe vermek zorunda kalmıştık...
öldürmüş belediye... 2 yıl sonra haberim olmuştu.. çok üzülmüştüm....
bulutu naltınca sen hep aklıma bizi dıaşrtdan gelirkern görünce ön ayaklarını kaldırıp sarılan amazonum aklıma gelir...
güzel kızım benim yaaa... amazon kadınları gibi güçlüydü...
bu arada püsküütüm... şu nivea body cd sini nereden bulabilirim ben...?????????
ınşallah evine geçince eklersin fatunuzcum..
Kurt kangal kırması da sahiden "amazon" olur.. Gözümün önünde canlanıyor.. Keşke hiç ayrılmak zorunda kalmasaymışsınız.. Keşke o kötü haberi almamış olsaydın.. Eğer bir gün kanunda köpek öldürmek de cinayetten sayılırsa içim rahat edecek..
Ama senin anında, ölümünden ziyade çiftliğe bırakılmış olması beni dah çok etkiledi.. bunu da belirtmeden geçmeyeyim..
Bu sitede pek beni seven kimse olmadı galiba neyse denedim güzelmiş hatta başkalarına da verdim tarifi ellerine saglık