Püsküüt'ün başarı öyküsü

:1no2:Ben de kahvaltı yapmıyorum

Bu başlığı, deneyimleri paylaşmak ve kilo vermek isteyen arkadaşlarıma kendimce yol gösterebilmek için açtım..
Gördüğüm kadarıyla; benim "hata" olarak tespit ettiğim davranış biçimi sizde de var.. lütfen yol yakınken müdahale edin ve kahvaltı etmeye başlayın.. Sizi olumlu yönde etkileyeceğinden hiç kuşkunuz olmasın..

Sağlıklı zayıflamalar dilerim. a.s.

püsküüt slm,ben 70 71 kg arası gidip gelmeye başladım evlendiğimde 60 tım,artık çok rahatsız oluyorum eşimde düğünden sonra 20 kilo aldı birlikte diet yapmaya çalışıyoruz ama oluyor midem kazınıyor çok acıkıyorum iki gün kendime salata yapayım dedim gözüm o kadar aç ki belki 4 kişilik bir salatadır yapıp yiyorum olmuyor olmuyor...artık çevremde çok kilo aldığımı söylemeye başladı ayakkabılarımı bağlarken nefesim kesiliyor.kadın doğum uzmanına gittim geçenlerde o da zayıflamam gerektiğini söyledi bel bölgem feciiiiiiii...ben neden bu kadar iradesizim anlamıyorum yapamıyorum...

Merhaba Püsküüt
Deneyimini baştan sona okudum , dun tesadufen gordugum bu sitede ben de başladığım sağlıklı yeme diyetimle ilgili paylaşımlarda bulunmak istiyorum , şimdilik bol bol okuyorum.Başarılı arkadaşları(kilo verme takvimlerine bakıyorum) gıpta ile tebrik ediyorum.Bu arada ben de kilo takvimini her türlü denemeye rağmen oluşturamayan bir beceriksizim tıpkı kilo vermekte başarısız olduğum gibi.senağlama
Yarış gruplarında tüm kadrolar dolu.Benim gibi kadro dışı kalmış ama motivasyona ihtiyacı olan kimseler için bir başlık var mı?
Şimdiden teşekkürler:Saruboceq:

püskütcüğüm meraba=)
bn bu sabh tartıldm ve tam 68 kiloyum yni
05.eyll.2008====>68
kndime uzun vadeli bi zman seçtm yanii haziran 5 e kadr zamnım war.
eyll-ekm-kasm-aralık-ocak-şubat-mart-nisan-mayıs-haziran yani 9 ay war her ay 2 kilo verirrsen 18 kilo oluor yani tam 50 kilo oluorum..tabe her ay 2 kilo vereblr miyim blmiorum:S:S ayy aklım karıştıı sen nasıl zamna karşı kilo vermenii dengeliordun bn yapmadm

Aynen söylediğin gibi Sevimcim.. Benim hedeflerim ayda 2, haftada 500 gr. kaybedecek şekildeydi. Ayın ilk haftası 500 gr veremedimse, diyelim ki 400 gr verdim. Bir sonraki hafta hedefimi 600 gr diyordum.. Genelde tutturmuştum. Haftada 500 gr vermek zor olmamıştı.

Bu arada tebrik etmeyi unutmuşum..
Bravo!!! :hooray:

Son düzenleme:
her hafta 500 gram verirsem 2 haftada 1 kilo oluor bnm vermek istedğim tam olarak 11kilom war(hedef 57 olamk)buna göre 22 hafta sonra 57 oluorum eğer her hafta 500 verirsem yani yaklaşk 5 ay sonra çıtır oluorum ki bn bunu ramzanı çıkartıorum ve 6 ay yapıorum

Meraba puskuut azmini ve istikrarini taktir ettim dogrusu...Cok mantikli bir beslenme programiyla cok guzel kilo vermissin, sanirim hedefine az kalmis...Bu arada kilo kaybi insani ne kadarda degistiriyor ,insan guzellesiyor ve genclesiyor sanki...Fotograflarinda bunu ortaya koymus zaten..
Tebrikler...

canım deneyimlerini bizimle paylaştıgın için gerçekten teşekkürler dün deneyimleri okurken sendeki irada dikketimi çekti ve başarmayı gerçekten istemek önüne bir hedef koymak ikl işim bir not defteri ayarlamak oldu..... ve diyet yaparken 2 günlük degil hayat boyu bunu yapabilmek çok kısarak degil her şeyden az yıyerek ve dümn aldıgım sonuç yarım kilodan fazlaydı...

Biz napıyoruz yanlış olarak az yiyimce az birakıncada çok yiyyoruz kendi adıma söylüyorum tabi ama arkadaş lardada gözlemledigim bu ...... ve son olarak şunu söyleyim zayıflama istegi kafamızda yemek yeme istegini bastıracak şekilde olmalı.... yani beyinde bitiyor sevgiler....

yükseklerde gözüm yok püsküüt (( senin baslangıç kilon bile bana rüya tadında geliyor acaba düsermiyim o kiloya diyorum(( ama tebrik ederim senide:))) insan nasılda gencecik oluyor:))) ama ben halaaa neyse moral bozmak yokk:)))

En önemli şey olumsuz düşünmemek asi denizciğim.. Bi' gaz vereceksin kendine.. Hihooyytt kilo da neymiş diyeceksin.. İnsanlar nelerle uğraşıyor, tepelerinde bombalar patlıyor, kazı yapıyor vs.. Ben bi' kiloyu mu halledemeyecek diyeceksin..

Ben geliyorummm kaçılın kilolar, yağlar diyeceksin..

Önce inan..kaydirigubbakcemile3

püsküütüm süpersin yaaa.. aha ben de bi şu işi sıkı tutsam... nası özledim 26 beden kotuma dönmeyi...
hala duruo dolabımda.. vallahi sıkı gaz oldu bu bana..
(aeben duymasın kıskanır sonra)kaydirigubbakcemile3

püsküütümcüm yeniden baktım resmine okudum azminin hikayesini daha doğrusu izlediğin rotaya baktım.. vede en son yazdığındanda yola çıkarak artık bir gram fazlalığının kalmadığına kanaat getirdim :) vede şu anki kilonu merak ettim hihoyyyt gözüme çarpmadı bu topicte neyse işte öyle saygılar ve sevgiler.. özlemle kucaklıyorum şekerimcim :1hug:

Özle özle.. yerimseniben
Hatta bence kotun dolabında durmasın..
Ben o dönemde, yeni bir pantolon almıştım. Kumaş, düşük bel falan.. İçine giremediğim halde satın aldım yani. Sonra da yatak odamın duvarına çiviyle astım. Her sabah uyandığımda ilk gördüğüm şey, içine giremediğim pantolonumdu.. gamyoncuiremsu
Tatlım bu soru son sorduğun kilodayım hala.. kaydirigubbakcemile2 a.s.
tebrikler püsküüt darısı başımıza
Teşekkürler.. Dilerim ben de sizi terbrik ederim en kısa zamanda..

püsküütüm tekrar alışık olduğumuz o güzel ismine geri dönmüşsün çok sevindim:))
başarı öykünü baştan sona kadar okudum söylenecek pek bir şey yok sana ne diyeyim ki
SÜPER SÜPER SÜPERSİNNN:)

Teşekkür ederim özgecim..

Baktım bi' Allahın kulu bile çıkıp da deprofundis demiyo.. E dedim oğlan çalar kız oynar misali takılmaya gerek yok..

Herkesin alıştığı, bildiği püsküütü kavanozundan geri çıkarttık..

Buyrun çayın yanında afiyetle yiyin.. (Bi'tane yetsin ama) yerimseniben

canım alışkanlıklardan vazgeçilmıyorrkiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…