nasıl kilo verdiğinizi anlatırsanız bizlerede yardımcı olmuş olursunuz zayıflamayı başaran arkadaşlar yaptığınız yöntemleri anlatın ltfBen de 5 ayda 94 kilodan 64 kiloya düştüm.Üstelik aç kalmadan.
:1no2:Ben de kahvaltı yapmıyorum
Yarış gruplarında tüm kadrolar dolu.Benim gibi kadro dışı kalmış ama motivasyona ihtiyacı olan kimseler için bir başlık var mı?
Şimdiden teşekkürler:Saruboceq:
yükseklerde gözüm yok püsküüt(( senin baslangıç kilon bile bana rüya tadında geliyor acaba düsermiyim o kiloya diyorum (( ama tebrik ederim senide:))) insan nasılda gencecik oluyor:))) ama ben halaaa neyse moral bozmak yokk:)))
Özle özle.. yerimsenibenpüsküütüm süpersin yaaa.. aha ben de bi şu işi sıkı tutsam... nası özledim 26 beden kotuma dönmeyi...
hala duruo dolabımda.. vallahi sıkı gaz oldu bu bana..
(aeben duymasın kıskanır sonra)kaydirigubbakcemile3
Tatlım bu soru son sorduğun kilodayım hala.. kaydirigubbakcemile2 a.s.püsküütümcüm yeniden baktım resmine okudum azminin hikayesini daha doğrusu izlediğin rotaya baktım.. vede en son yazdığındanda yola çıkarak artık bir gram fazlalığının kalmadığına kanaat getirdim :) vede şu anki kilonu merak ettim hihoyyyt gözüme çarpmadı bu topicte neyse işte öyle saygılar ve sevgiler.. özlemle kucaklıyorum şekerimcim :1hug:
Teşekkürler.. Dilerim ben de sizi terbrik ederim en kısa zamanda..tebrikler püsküüt darısı başımıza
püsküütüm tekrar alışık olduğumuz o güzel ismine geri dönmüşsün çok sevindim:))
başarı öykünü baştan sona kadar okudum söylenecek pek bir şey yok sana ne diyeyim ki
SÜPER SÜPER SÜPERSİNNN:)
Teşekkür ederim özgecim..
Baktım bi' Allahın kulu bile çıkıp da deprofundis demiyo.. E dedim oğlan çalar kız oynar misali takılmaya gerek yok..
Herkesin alıştığı, bildiği püsküütü kavanozundan geri çıkarttık..
Buyrun çayın yanında afiyetle yiyin.. (Bi'tane yetsin ama) yerimseniben